A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Én meg Zwiften veszem a hajtűkanyart akár 70-nel is.
Sőt, a kanyarban is tekerhetsz,mert a pedál sem fog leérni
Aki télen egyensúly gyakorlatokat akar csinálni, az monti laza talajon kint, bent pedig outival, meredek fejcsőszög, keskeny gumi betonra és szabadgörgő. Ott aztán lehet lépegetni felfelé a ranglétrán.
Úgy néz ki, a kirakós utolsó darabja is megérkezett, hétvégén kezdem a váz kerámia kezelésével, aztán majd ahogy időm engedi, szépen lassan összerakosgatom.
Csatolmányok
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Én meg Zwiften veszem a hajtűkanyart akár 70-nel is.
Sőt, a kanyarban is tekerhetsz,mert a pedál sem fog leérni
Aki télen egyensúly gyakorlatokat akar csinálni, az monti laza talajon kint, bent pedig outival, meredek fejcsőszög, keskeny gumi betonra és szabadgörgő. Ott aztán lehet lépegetni felfelé a ranglétrán.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
A körforgalmak is tudnak ilyenkor "viccesek" lenni. Nyálkás aszfalt,ráadásul általában lejt kifelé. Az elmúlt 2 hétben 3 haver dobta el a gépet körforgalomban.
minap trécseltem egy hifissel. mondta. Ő is bicajozik, télen is. szándékosan a csúszós napokat keresi. így trenirozva az egyensúlyérzékét. kinek, mi...
Kölyökként, Debrecenben a befagyott Békás-tavon gyakoroltam a kopaszgumis Favorittal. Na, az elég jól fejleszt, utána kb. bármi kellemesen tapad. De azért esőben máig nyúl vagyok, az néha alattomosabb is tud lenni. Kis sár, falevél, emlékezet szerint szárazon még elég jól tapadó, de kicsit simább aszfalt... A jég elég állandó.
meg a jégre direkt élvezkedni megy a dolgozó a vizes falevél meg jön, csak afféle isteni tréfaként
mi régen kavicsággyal ellátott parkokba is szívesen mentünk és raktuk be a kanyarba, mint a salakmotorosok, kormánnyal kifele télen, hóban, ugyanez... elvan a gyerek...
A körforgalmak is tudnak ilyenkor "viccesek" lenni. Nyálkás aszfalt,ráadásul általában lejt kifelé. Az elmúlt 2 hétben 3 haver dobta el a gépet körforgalomban.
minap trécseltem egy hifissel. mondta. Ő is bicajozik, télen is. szándékosan a csúszós napokat keresi. így trenirozva az egyensúlyérzékét. kinek, mi...
Kölyökként, Debrecenben a befagyott Békás-tavon gyakoroltam a kopaszgumis Favorittal. Na, az elég jól fejleszt, utána kb. bármi kellemesen tapad. De azért esőben máig nyúl vagyok, az néha alattomosabb is tud lenni. Kis sár, falevél, emlékezet szerint szárazon még elég jól tapadó, de kicsit simább aszfalt... A jég elég állandó.
Nincs is vele gond míg nem taknyolsz el, ősszel egyszer mikor vizes volt az út akkor is drifteltem egyet ugyanott,de akkor megfogtam.Na az esés után már azóta tiszteltem a kanyart csak lépésben megyek
Szokásos jó a téli formán 102,7 kg.
Hozzá kellene kezdeni valamit csinálni, mire itt a tavasz megint kezdhetek mindent előről…csak séta+napi 6 km. bringa…egyelőre ennyi.Decemberben is elestem a munkába menet, kicsúszott a kanyarban a bringa alólam,jót estem,de hát kell nekem menőzni Continental slick gumival Kinti tekerés hosszabb távon így nálam nem aktuális,spinning gépem meg ott rohad a sarokba.
Szokásos jó a téli formán 102,7 kg.
Hozzá kellene kezdeni valamit csinálni, mire itt a tavasz megint kezdhetek mindent előről…csak séta+napi 6 km. bringa…egyelőre ennyi.Decemberben is elestem a munkába menet, kicsúszott a kanyarban a bringa alólam,jót estem,de hát kell nekem menőzni Continental slick gumival Kinti tekerés hosszabb távon így nálam nem aktuális,spinning gépem meg ott rohad a sarokba.
IMG_0838.jpeg (97.1 KiB) Megtekintve 661 alkalommal
Azért Taiwan és népi Kína két világ - ez itt az előbbi. Taiwanon már harminc éve is tudtak jó cuccokat készíteni, utóbbiban meg kb. az utóbbi évtizedben, de simán előfordul, hogy a tervezéstől a csomagolásig bezárólag egy csomó olyan emberen megy át, akik még a saját munkafázisukat sem látják át, nemhogy egy lépéssel azon túl, minőségellenőrzés meg csak a normális cégeknél létezik, a tyúkól manufaktúráikban nulla. Mondjuk például egy Winspace Lún Hyper valószínűleg ugyanazt tudja, mint egy jobb taiwani gyártó terméke, csak még olcsóbb is valamivel, de az alis fostengerből halászni kész orosz rulett.
jogos! milyen náci vagyok amúgy a kínai mágusok is elég komoly gépsort szoktak mutogatni, persze mutatják a certifikált AN Vx kábelt is
Azért Taiwan és népi Kína két világ - ez itt az előbbi. Taiwanon már harminc éve is tudtak jó cuccokat készíteni, utóbbiban meg kb. az utóbbi évtizedben, de simán előfordul, hogy a tervezéstől a csomagolásig bezárólag egy csomó olyan emberen megy át, akik még a saját munkafázisukat sem látják át, nemhogy egy lépéssel azon túl, minőségellenőrzés meg csak a normális cégeknél létezik, a tyúkól manufaktúráikban nulla. Mondjuk például egy Winspace Lún Hyper valószínűleg ugyanazt tudja, mint egy jobb taiwani gyártó terméke, csak még olcsóbb is valamivel, de az alis fostengerből halászni kész orosz rulett.
nem tudom,mennyire xarok a kínai kerekek, nemigazán próbáltam még, bár a mr wheel is félig china és nem volt annyira fényes, de ilyen soron, ilyen technikai lehetőségekkel és a végén számomra egy kondo ezüstbányával felérő kerékösszeszerelő munkaasztallal, hogyazistenbe nem tudnak jót gyártani? Bár, biztos vannak jók is, csak nehéz megtalálni a sok lom között. mellesleg kína afféle nyersanyagnagyhatalom, még az ág se húzza őket...
Nekem Polar Vantage V2 méri/becsüli a VO2maxot, ott (nekem) 43 fölött már elit kategória van.
Szeptemberben még 54-56 között volt, most 50-52.
[/quote]
Nekem Garmin Hrm Tri van. Most, hogy még nem olyan jellegű a munka, nekem is 49-51. Tavaly alapozás után 55-57, de már március vége,április eleje után nem tudtam edzeni. Idén töltöm be az 50-et. Kíváncsi leszek.