https://couchscreen.de/
Az anyag nem vaszon, hanem egy hajlitott furner lemezte hasonlit…mint amit a butorok hatuljara szoktak rakni.

https://couchscreen.de/

Vagy előre is dőlhetsz...

Köszönöm az észrevétel. Ebben igazad van, a festés nem az én szakterületem viszont azt azért hozzáteszem, hogy másod magammal egy 104m2-es családi házat 4 falig kipucoltam majd felújítottam kompletten új minden. 2,5 hónapból így sok időm nem maradt a mozira viszont talán nem kell szégyenkeznie így sem.szepi0808 írta: ↑2024.02.01., csüt. 15:31Nem is tudtam, hogy van itt ez a topik, ha nem szólnak, hogy emlegetnek benne. Micsoda megtiszteltetés, köszönöm!
Gratula a mozihoz! Bár a fal festése az nem lett valami szép (ha már ecset mester vagyok) Valami más borítást, vagy panelekkel lehetne rajta szebbíteni a nagyja csíkozódást eltüntetné. Akusztika szempontjából is jobba, ha meg van törve a sima fal felület.
Ez a projektor elhelyezés is érdekes, biztos sokan nem csinálnának ilyet, de te szereted a dlp-t és ennek hangot is adsz, de viszont akkor nem kellene fikázni a többi márkát, amit meg sokan szeretnek és ki is kötöttünk annál, ami a gond. Tehát el kellene férni egymás mellett! Ha nincs ALR vászonnal tapasztalat és sok installálás mögötted, akkor el kellene hinni azt, amit az mond, akinek van és a felhasználók véleményét is. Ha ez rendben lenne, akkor szerintem köztünk nem is lenne probléma és addig nem is volt, amíg nem jött rád ez a dolog.
Tehát, a projira visszatérve, sokan nem helyeznének így el egy projit a szobában és hangját sem sokan viselnék el, sőt szeretnek 10.000 körüli natívot látni, ezért is nem választanak korábbi dlp projikat, amit annak idején nagyon jók voltak.
Ha ezt eltudod fogadni és azt, hogy inkább vesznek modernebb, garanciális, vagy éppen most már lézer projikat, akkor abba bele kellene törődni és nem harcolni ellene.
További sok sikert!
Nem is tudtam, hogy van itt ez a topik, ha nem szólnak, hogy emlegetnek benne. Micsoda megtiszteltetés, köszönöm!

Igen , látható volt a vetített képen. Színtér lefedetséghez nincs köze a dmd-nek, az maradt Rec.709. Színszűrő használatával 95% DCI-P3 amire képes viszont nem éri meg beáldozni rá 30% fényerőt. így a tulaj kérésére 60fl(202nit) lett 50% lámpaintenzitáson 0.8Gaines(visszamérten 0,6) szürke Szepiscreen vásznon. Ebben a módban a gép méri a fényerőt es fényspektrumot, így képes folyamatosan ezt a fénysűrűséget tartani a lámpák öregedésével párhuzamosan.
Azért az 18% nagyságrendileg! Ez szép! Lehet hogy színtérben is jobb, ami további előny.

Ha DeLorean nem él a lehetőséggel.... feleségem mehet helyette?
)
Lehetseges, nem tudom. Prociban 12dB/oktav es 24dB amire a vagast tudom allitani, egyik sem tokeletes ahogy a Dirac osszefesuli az lfe-vel.Quetz írta: ↑2024.01.08., hétf. 21:03Az jár a fejemben, hogy az MSO all-pass filtert használ az LFE + egyéb csatornák összefésülésére. Lehet, hogy a Dirac is régen ezt használta, de később átrakták ezt a feature-t a DLBC-be, hogy több indokod legyen megvenni azt.Cseneles írta: ↑2024.01.07., vas. 17:15Megmértem a kedvedért a Center+Lfe frekimenetét. Van maiben tévedtem, csaltak az emlékeim a közép es magas tartomány lecsengésében. A Dirac nem csinálja meg pontosan a váltást már mint a korábbi verziók, ezt még Bence(VoiidXs) mondta viszont ez látszik is 80z környékén.

Az jár a fejemben, hogy az MSO all-pass filtert használ az LFE + egyéb csatornák összefésülésére. Lehet, hogy a Dirac is régen ezt használta, de később átrakták ezt a feature-t a DLBC-be, hogy több indokod legyen megvenni azt.Cseneles írta: ↑2024.01.07., vas. 17:15Megmértem a kedvedért a Center+Lfe frekimenetét. Van maiben tévedtem, csaltak az emlékeim a közép es magas tartomány lecsengésében. A Dirac nem csinálja meg pontosan a váltást már mint a korábbi verziók, ezt még Bence(VoiidXs) mondta viszont ez látszik is 80z környékén.
DeLorean írta: ↑2024.01.08., hétf. 18:02Na látod, emiatt vagy szakács!
Tényleg nem szégyen az! HAJRÁ!
Személyeskedni tudsz, az arcod akkora, hogy gondolom egy hétig kell borotválkozni! Szar ügy.
Ja, azért a bocsánatkérés feltétlenül szükséges, mert hazudtál és nem mondtál igazat - sajnos nem tiltottak ki engem innen soha.
Annyi elég- bocs, nem mondtam igazat!
Persze lehet, hogy még ki fognak tiltani...