Nagyon lovagosz te is meg Szepi is ezen, hogy szakácsként lehuztam 12évet ausztriába és konyhafőnők helyettes voltam az utolsó 5 évben. Látom ez tetszikDeLorean írta: ↑2024.01.08., hétf. 16:41Ja, bocs - a "nem szeretném folytatni" dolog nem értelmezhető számodra?Cseneles írta: ↑2024.01.08., hétf. 16:36Még mindig nem figyelsz..Leírtam a leg elején hogy a Dirac 1.1 nem csinálja jól meg a váltásokat, azért van 80hz környékén ez a beesés.a visszanézed a linkelt LFE mérést no problem...csak az a 2dB amit hiányoltál 60hz környékén. Ezért szerettem volna Bencét elhívni, hogy Cavernel jól megoldja és a prociba feltöljük egy peset1- be. Azt is leírtam hogy nincs nagy ingerem méregetni.
Sokkal jobb lett így is mint amire számítottam. Viszont ez nem a frekvencia menetnek köszönhető, hanem a lecsengésnek a mélytartományban.
Segítsek?
Nem akarok több sót és borsot beletenni a levesbe, mert így is túl sós.
Talán szakácsként ezt érteni fogod!
![]()
Én hányszor mondtam neked hogy a feleséged cégébe a körömlakkot árulod? Vagy bocsánat hogy példálózok veled Szepi...de hogy neked is jobban áll a festőecset... Egyszer sem.
Projektorokat javítok de ez mellett felsőfokon főzök. hol itt a probléma?
Most is egy magyar szinkronstódió megbízásából 2db Christie Hd5kc gépben vagyok bent derékig és közben magamat szórakoztatom veled. Mindig csak beszéltek, hogy így kell csinálni, ott emelj egy kicsit, az ott nem jó.
Mutasd meg a szobádat megmérve hogy te otthon hogy csináltad 100dB+ hangnyomáson.
Ugyan ez a kalibráció terén is vetítőknél, beszélgetni lehet mindenről de ha tanácsokat osztogatsz azért a tudást elötte tedd le az asztalra és mutasd meg. EN IGY CSINÁLTAM. Attól h fegyver van a kezedben 1év alatt nem lehet megtanulni lőni.