Nem azon a különterem beugrón múlik senkinek szerintem.Alex_Aston írta: ↑2023.12.31., vas. 09:04Ezt értem. Én is szeretem a sült galambot (meg a hagymát babot), ha a számba repül![]()
De azért szerintem nem árt, ha az ember tesz is érte valamit. Jelen esetben legalább annyit, hogy akkor ír ide valamit. Hogy jó ötlet a tali, de neki a kocsma nem jó, menjünk inkább hozzá, vagy ide, vagy oda.
De ha visszailvasol, az utóbbi 2 évben kb. sosem volt ilyen.
Többször írtam, hogy nálam lesz. Oda sem jött "senki", a pár szokásos, általam már megismert arcokon kívül senki.
Ilyen hozzáállással egy külön termes, sok esetben előre fizetős helyet talán beláthatod, hogy nem fogok leszervezni![]()
Nekem(ünk) innen a végekről 45 az út, 20 megaludni valahol, üres kézzel nem megyünk sehova 10, azon a 2-5 ezren már nem múlna semmi sem.
Nagyot dobna az érdeklődésen esetleg ha nem egy spontán dinom-dánom lenne a meghirdetett esemény, hanem pl. akár innen a fórumról pár "előadó" által vezetett téma is kibontásra kerülne előre meghirdetetten, a témában szerzett tapasztalatcserével együtt, kötetlenül.
Egy ilyen eseményhez a "hozzáadott érték", jelentősen emelné az érdeklődők számát sztem.
Respekt, a kezdeményezésért!