Én - mint rendesen, minden évben - most sem teszek magamnak újévi fogadalmat, mindenesetre jó lenne kicsit többet gurulni. Úgyhogy hozzunk össze minél több csapatos tekerést, az jó motiváció előtte, hogy ne teljesen fonnyadt állapotban ugorjak neki.
Ennél azért valami komolyabb célt tűzzetek ki!AAttila írta: ↑2024.01.01., hétf. 13:32Nekünk is ez a célunk, jobbak legyünk, mint Te voltál 23-banasebestyen írta: ↑2024.01.01., hétf. 10:34BÚÉK terhelt sporttársak!![]()
Lassan kezdjünk bele a 24-es felkészülésbe!![]()
Nincs más cél, csak jobbnak lenni, mint 23-ban voltam.![]()
BUÉK![]()
Csak rábóktem, mert jól néź ki. Geoban csak helyretették a számozást. Ez az xxs megfelel az én xs-emnek. Viszont ez nem a top váz, mint amik nekem vannak, hanem a butább karbon. Nem fogok ilyet venniRotox írta: ↑2024.01.01., hétf. 13:10Boldogulj évet kívánok kollégák!
Ui.: Revi, láttam, hogy árulod az S-es vázadat, és hogy már like-oltad ezt az XXS-est, de ez amúgy kicsi lenne Neked? (ha van olyan...): https://www.facebook.com/groups/1696210 ... 8967829617
Nekünk is ez a célunk, jobbak legyünk, mint Te voltál 23-banasebestyen írta: ↑2024.01.01., hétf. 10:34BÚÉK terhelt sporttársak!![]()
Lassan kezdjünk bele a 24-es felkészülésbe!![]()
Nincs más cél, csak jobbnak lenni, mint 23-ban voltam.
ááá, nem olyan sok az és vegyes is, de karácsonyfának is jó lenneAAttila írta: ↑2023.12.31., vas. 09:28Nem passzol a szoba hangulatához az a sok arany.revox írta: ↑2023.12.31., vas. 08:31Cserébe volt egy olyan installációs ötletem, hogy falra egy képkeret, ami körbeöleli a vázat (nyilván váz is felszegezve), rajta egy régi dksi mez és érmek felaggatva, amiket begyűjtött. Ha nem is Salvador Dali, de pofás lenne,... leszavazták, határozott NEMmelasebestyen írta: ↑2023.12.30., szomb. 17:27
Jogos amúgy. A város nehéz sorsú részén itt vannak, akik belógatott, elektromos fogyasztóként installált biciklivázzal fűtöttek, node a műanyag vázaddal azt se lehetne. Jobb szabadulni tőle.![]()
![]()
Az inkább más kiltúrára jellemző.
Még a zebra-minta hiányozna és teljesen "győzikés" lenne
![]()
Nem passzol a szoba hangulatához az a sok arany.revox írta: ↑2023.12.31., vas. 08:31Cserébe volt egy olyan installációs ötletem, hogy falra egy képkeret, ami körbeöleli a vázat (nyilván váz is felszegezve), rajta egy régi dksi mez és érmek felaggatva, amiket begyűjtött. Ha nem is Salvador Dali, de pofás lenne,... leszavazták, határozott NEMmelasebestyen írta: ↑2023.12.30., szomb. 17:27Jogos amúgy. A város nehéz sorsú részén itt vannak, akik belógatott, elektromos fogyasztóként installált biciklivázzal fűtöttek, node a műanyag vázaddal azt se lehetne. Jobb szabadulni tőle.![]()
![]()
Cserébe volt egy olyan installációs ötletem, hogy falra egy képkeret, ami körbeöleli a vázat (nyilván váz is felszegezve), rajta egy régi dksi mez és érmek felaggatva, amiket begyűjtött. Ha nem is Salvador Dali, de pofás lenne,... leszavazták, határozott NEMmelasebestyen írta: ↑2023.12.30., szomb. 17:27Jogos amúgy. A város nehéz sorsú részén itt vannak, akik belógatott, elektromos fogyasztóként installált biciklivázzal fűtöttek, node a műanyag vázaddal azt se lehetne. Jobb szabadulni tőle.![]()
Jogos amúgy. A város nehéz sorsú részén itt vannak, akik belógatott, elektromos fogyasztóként installált biciklivázzal fűtöttek, node a műanyag vázaddal azt se lehetne. Jobb szabadulni tőle.
az biztosAAttila írta: ↑2023.12.29., pén. 21:13178 vagyok. Próbáltam a gépet, ha azt mondom nagyon jó, nem is mondtam semmit. Harap rendesen,minden egyes watt, a hajtásba megy. Merev,támadhatóak a kanyarok. Kezes bárány. Akinek elég a felnifék és jó a méret ezzel letudhatja a bicókérdést.![]()
(Én már ha cserélek,csak tárcsásra)
vixont ez 120kg-os kerékszett. régen vitték CX-re is. ja, Vinkler tárcsás...asebestyen írta: ↑2023.12.29., pén. 19:58Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!
van egy kedvező drótbizniszlehetőségem, amiért olyat teszek, amit majd megbánok, de ha tudtok valakit, szóljatok!
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább, fsa slk stucni, de az csak 90mm, esetleg az alsó magasságlimithez lehet jó. tudok még hozzácsapni egy 42es pinarello aero kormányt, ha jó a méret és jófej a vevő. nevére nem emléxem, a karbonhéjas alu, ami a magasabb szint volt), 173-180 magassághoz ajánlom. 200.000 Ft (+ha hozza a tag a szettet, felépítjük). szélesgumifanoknak infó lehet, hogy szerintem 32 is befér, de 28 bőven.
Vision Metron 40 szingókerék, az átfűzött Fulcrum agyakkal (eredetit is adhatom hozzá, ha kel visszavűzöm, de az bűn lenne. a fulcrum sokal jobb. 200.000 Ft. persze, felnifékes. jelenleg vittoria corsa cx evo 25ös gumi van rajta. az elsőn van egy kis gumisérülés, de évek óta ez van rajta, nem szakadt továb, de nem árképző (tiszatónál ezzel voltam)
ismertek, elmeroggyant módon, minden patika. Érvényes meggondolásig![]()
![]()
![]()
asebestyen írta: ↑2023.12.29., pén. 19:58Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!
van egy kedvező drótbizniszlehetőségem, amiért olyat teszek, amit majd megbánok, de ha tudtok valakit, szóljatok!
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább, fsa slk stucni, de az csak 90mm, esetleg az alsó magasságlimithez lehet jó. tudok még hozzácsapni egy 42es pinarello aero kormányt, ha jó a méret és jófej a vevő. nevére nem emléxem, a karbonhéjas alu, ami a magasabb szint volt), 173-180 magassághoz ajánlom. 200.000 Ft (+ha hozza a tag a szettet, felépítjük). szélesgumifanoknak infó lehet, hogy szerintem 32 is befér, de 28 bőven.
Vision Metron 40 szingókerék, az átfűzött Fulcrum agyakkal (eredetit is adhatom hozzá, ha kel visszavűzöm, de az bűn lenne. a fulcrum sokal jobb. 200.000 Ft. persze, felnifékes. jelenleg vittoria corsa cx evo 25ös gumi van rajta. az elsőn van egy kis gumisérülés, de évek óta ez van rajta, nem szakadt továb, de nem árképző (tiszatónál ezzel voltam)
![]()
![]()
Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!
azt hittem cserélsz F-re, de ja, már rémlik, hogy emlegetted a télibicajtSzalon írta: ↑2023.12.26., kedd 16:29Télibicaj, nem vázcsere, megvan minden hozzá, kivéve a váz...de majd meglesz talán tavaszra az is...
![]()
Dogma marad, nem lecserélni akarom, meg amúgy is, nem vesztek itt komolyan, hogy csupán 1 bicajom van...![]()
Kicsit hosszúra sikeredett az Argentín/Brazil utam, azért nem tekertem 2 hónapig. De legalább végre itthon töltöm az ünnepeket, uh először van esélyem a Rapha 500-at teljesíteni, talán kicsivel hamarabb visszarázódok.