A Dark 1 és 2 szerintem még (valamennyire) követhető volt, én a 3. évadnál vesztem el. És nem sajnálom, hogy nem folytatódott.DeLorean írta: ↑2024.01.08., hétf. 19:51Kiváló színészek, kiváló hangulat, a történet is egyedi és érdekes.zx07 írta: ↑2024.01.08., hétf. 19:39Szerintem brilliáns sorozat volt. A második évad talán leheletnyit gyengébb, de abszolút nézhető (egy Reacher-höz képest két klasszissal jobb... bocs). Számomra a valaha látott 10 legjobb sorozatba beválasztottam. Kiváló, eredeti történet. Misztikum. Mindez a 70-es 80-as évek német milliőjében (ha jól emlékszem a korszakra). A színészek szerintem nagyon jók voltak. Aki szereti ezt a műfajt, annak kötelező darab. Mint a Dark mindhárom évada.
Nekem valahogy mégsem állt össze az egész.
De nagyon hiányoltam a további évadokat. Akkor lett volna teljes és szuper. Min. 2 évad még belefért volna simán.
Emiatt nem fogott meg annyira. A Dark viszont beszippantott. Mondjuk azóta sem értem ki kicsoda és mi miért történt benne. Azt is újra kellene már nézni! :)
Viszont volt még egy Counterpart-hoz hasonló sorozat, a Fringe (2008) amelyben ugyancsak egy párhuzamos világot látott meg egy tudós egy spéci távcsővel és át is tudott menni. 5 évadot ért meg. Végignéztük. Talán a Counterpart érdekesebb volt.