sutemenyx írta: ↑2023.12.24., vas. 12:09
zoli73 írta: ↑2023.12.24., vas. 11:03
Szép napot, és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
HDMI kábelekkel kapcsolatban érdeklődnék.
Blu-ray lejátszó és televízió, ill. set-top-box és televízió között, a képminőség javulása reményében, érdemes-e a készülékekhez mellékelt, noname HDMI kábelt, valami minőségibb darabra cserélni?
Várható képminőségbeli előrelépés? Árkategóriában még nem gondolkoztam, előbb derüljön ki, hogy megéri-e vele foglakozni, utána rátérhetünk az anyagi részletekre.
A készülékek amik közé lenne, egy Marantz UD 5007 BD lejátszó, a tv szolgáltató által biztosított, szerintem "ultra gagyi" STB, és egy öregecske, de annál jobb Panasonic plazma tv.
A tapasztalatokat, véleményeket előre is köszönöm!
Érdemes. Én Wireworld Silversphere HDMI-t használok. Korábban volt AQ Forest, Chocolate, de szerintem azoktól mesterségesebben lesz kontrasztosabb meg élesebb a kép. A wireworld természetesebb ezüst dolgokat csinál.
Eddig amit tanácsoltál nekem kábel ügyben, az mind maximálisan bevált, így azt kell mondjam, a véleményedet/tanácsodat illik komolyan vennem, de.
Sajnos, vagy nem, de azért ennyit nem szánnék a projectre, már csak azért sem, mert ennyire azért nincs központi szerepe a tévézésnek, filmezésnek nálunk, hogy egy kábelért többet adjak, mint a bd lejátszó, tv, STB együttese.
Mivel van egy csúcs WW kábelem, igy van elképzelésem, hogy mit is tudhat a Silversphere, de nem, azért mindennek van határa.
Audioquest-ben nem gondolkodom, mert valahogy irreálisan drágák lettek, a minőségükhöz képest.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech