Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
ja, vázhoz találtam még egy 172,5-ös 6800 hajtókart és 52/36 lánctányérokat(ezek nwm anyira paktikák, kb félúton), de a 4 csavart nem találom. magyarul egy váltószett kel rá, 4 csavar és bowdenek meg kerék persze. ez most xaré-hugyé összeáll, aki belevág és ez a gép megy ám.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
vixont ez 120kg-os kerékszett. régen vitték CX-re is. ja, Vinkler tárcsás...asebestyen írta: ↑2023.12.29., pén. 19:58Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!
van egy kedvező drótbizniszlehetőségem, amiért olyat teszek, amit majd megbánok, de ha tudtok valakit, szóljatok!
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább, fsa slk stucni, de az csak 90mm, esetleg az alsó magasságlimithez lehet jó. tudok még hozzácsapni egy 42es pinarello aero kormányt, ha jó a méret és jófej a vevő. nevére nem emléxem, a karbonhéjas alu, ami a magasabb szint volt), 173-180 magassághoz ajánlom. 200.000 Ft (+ha hozza a tag a szettet, felépítjük). szélesgumifanoknak infó lehet, hogy szerintem 32 is befér, de 28 bőven.
Vision Metron 40 szingókerék, az átfűzött Fulcrum agyakkal (eredetit is adhatom hozzá, ha kel visszavűzöm, de az bűn lenne. a fulcrum sokal jobb. 200.000 Ft. persze, felnifékes. jelenleg vittoria corsa cx evo 25ös gumi van rajta. az elsőn van egy kis gumisérülés, de évek óta ez van rajta, nem szakadt továb, de nem árképző (tiszatónál ezzel voltam)
ismertek, elmeroggyant módon, minden patika. Érvényes meggondolásig![]()
![]()
![]()

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
itt-ott megflexeljük , rollernek jó lesz
asebestyen írta: ↑2023.12.29., pén. 19:58Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!
van egy kedvező drótbizniszlehetőségem, amiért olyat teszek, amit majd megbánok, de ha tudtok valakit, szóljatok!
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább, fsa slk stucni, de az csak 90mm, esetleg az alsó magasságlimithez lehet jó. tudok még hozzácsapni egy 42es pinarello aero kormányt, ha jó a méret és jófej a vevő. nevére nem emléxem, a karbonhéjas alu, ami a magasabb szint volt), 173-180 magassághoz ajánlom. 200.000 Ft (+ha hozza a tag a szettet, felépítjük). szélesgumifanoknak infó lehet, hogy szerintem 32 is befér, de 28 bőven.
Vision Metron 40 szingókerék, az átfűzött Fulcrum agyakkal (eredetit is adhatom hozzá, ha kel visszavűzöm, de az bűn lenne. a fulcrum sokal jobb. 200.000 Ft. persze, felnifékes. jelenleg vittoria corsa cx evo 25ös gumi van rajta. az elsőn van egy kis gumisérülés, de évek óta ez van rajta, nem szakadt továb, de nem árképző (tiszatónál ezzel voltam)
![]()
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6188
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7554
Vinklernek?revox írta: ↑2023.12.29., pén. 19:47hello skacok!

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
hello skacok!
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább
, fsa slk stucni, de az csak 90mm, esetleg az alsó magasságlimithez lehet jó. tudok még hozzácsapni egy 42es pinarello aero kormányt, ha jó a méret és jófej a vevő. nevére nem emléxem, a karbonhéjas alu, ami a magasabb szint volt), 173-180 magassághoz ajánlom. 200.000 Ft (+ha hozza a tag a szettet, felépítjük). szélesgumifanoknak infó lehet, hogy szerintem 32 is befér, de 28 bőven.
ismertek, elmeroggyant módon, minden patika. Érvényes meggondolásig
merida reacto S vázszett(+fejcsapágy, BB, nyeregcső, nem túl nívós, gyári nyereg... nem SLR, csak SL axxem, de színben passzol legalább

ismertek, elmeroggyant módon, minden patika. Érvényes meggondolásig

halfnote.hu
halfnote.hu
azt hittem cserélsz F-re, de ja, már rémlik, hogy emlegetted a télibicajtSzalon írta: ↑2023.12.26., kedd 16:29Télibicaj, nem vázcsere, megvan minden hozzá, kivéve a váz...de majd meglesz talán tavaszra az is...
![]()
Dogma marad, nem lecserélni akarom, meg amúgy is, nem vesztek itt komolyan, hogy csupán 1 bicajom van...![]()
Kicsit hosszúra sikeredett az Argentín/Brazil utam, azért nem tekertem 2 hónapig. De legalább végre itthon töltöm az ünnepeket, uh először van esélyem a Rapha 500-at teljesíteni, talán kicsivel hamarabb visszarázódok.

halfnote.hu
halfnote.hu
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1498
Télibicaj, nem vázcsere, megvan minden hozzá, kivéve a váz...

Dogma marad, nem lecserélni akarom, meg amúgy is, nem vesztek itt komolyan, hogy csupán 1 bicajom van...

Kicsit hosszúra sikeredett az Argentín/Brazil utam, azért nem tekertem 2 hónapig. De legalább végre itthon töltöm az ünnepeket, uh először van esélyem a Rapha 500-at teljesíteni, talán kicsivel hamarabb visszarázódok.
Avantgarde Acoustic Duo G2
Avantgarde Acoustic Model THREE
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
vázcsere van? keveset mocorogtál mostanában (bár 1-2 hete nem néztem, de előtte eltűntél straván)
majd leengedjük a fékolajat sutyibanSzalon írta: ↑2023.12.24., vas. 19:18Boldog Karácsonyt mindenkinek!asebestyen írta: ↑2023.12.24., vas. 12:37Boldog Karácsonyt Bicajos sorstársak! Remélem mindenkinek meghozza a Jézuska, amire szüksége van, Revinek ugye a tárcsaféket amihez majd vehet vázat meg mindent és végre szerelhet, Pärt kollégának okosgörgőt, Lacee-nak némi lelkesedést, Attinak szabadidőt, stb...![]()
2024-ben felszántjuk a mátrai aszfalt utakat, induláskor elfüstöljük a gumik kopórétegének 50%-át. De ami a legfontosabb, megtanítotok engem lejtőzni (lehetetlen).![]()
![]()
Nekem még mindig out of stock a vázam...![]()
Ákos, a lejtőzés 95%-a fejben dől el!Csak kezdj el fokozatosan később és később fékezgetni egy ismert úton, meg próbálj meg minél nagyobb tempót átvinni a kanyaron, a többi menni fog magától, jah, meg bízz a gumikban és dönts meg rendesen a bicajt, a külső oldali lábaddal meg próbáld a földet taposni.
![]()

vázcsere van? keveset mocorogtál mostanában (bár 1-2 hete nem néztem, de előtte eltűntél straván)
halfnote.hu
halfnote.hu
amúgy boldog Karit mindenkinek!
kicsit sűrű a programunk szabadság alatt, majd minden nap este értünk haza, már kezd hegyundorom lenni
görgő csak árválkodik, az axxonynak folyton mehetnéke van, de a holliday után csak vissza kellene ülni 

kicsit sűrű a programunk szabadság alatt, majd minden nap este értünk haza, már kezd hegyundorom lenni

halfnote.hu
halfnote.hu
és Pistike rágja a körmét, vajh mit kapot

halfnote.hu
halfnote.hu
azért egy hóval, finoman takart kátyús felkoppanást megnéznék

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Teljesen igazad van, beszari vagyok lefelé, a bicaj tudná.Szalon írta: ↑2023.12.24., vas. 19:18Boldog Karácsonyt mindenkinek!asebestyen írta: ↑2023.12.24., vas. 12:37Boldog Karácsonyt Bicajos sorstársak! Remélem mindenkinek meghozza a Jézuska, amire szüksége van, Revinek ugye a tárcsaféket amihez majd vehet vázat meg mindent és végre szerelhet, Pärt kollégának okosgörgőt, Lacee-nak némi lelkesedést, Attinak szabadidőt, stb...![]()
2024-ben felszántjuk a mátrai aszfalt utakat, induláskor elfüstöljük a gumik kopórétegének 50%-át. De ami a legfontosabb, megtanítotok engem lejtőzni (lehetetlen).![]()
![]()
Nekem még mindig out of stock a vázam...![]()
Ákos, a lejtőzés 95%-a fejben dől el!Csak kezdj el fokozatosan később és később fékezgetni egy ismert úton, meg próbálj meg minél nagyobb tempót átvinni a kanyaron, a többi menni fog magától, jah, meg bízz a gumikban és dönts meg rendesen a bicajt, a külső oldali lábaddal meg próbáld a földet taposni.
![]()

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- Szalon
- Fórumlakó
- Értékelés: 1498
Boldog Karácsonyt mindenkinek!asebestyen írta: ↑2023.12.24., vas. 12:37Boldog Karácsonyt Bicajos sorstársak! Remélem mindenkinek meghozza a Jézuska, amire szüksége van, Revinek ugye a tárcsaféket amihez majd vehet vázat meg mindent és végre szerelhet, Pärt kollégának okosgörgőt, Lacee-nak némi lelkesedést, Attinak szabadidőt, stb...![]()
![]()
Nekem még mindig out of stock a vázam...

Ákos, a lejtőzés 95%-a fejben dől el!

Avantgarde Acoustic Duo G2
Lumin A1
Siltech
Lumin A1
Siltech
Ezek szuper jó kívánságok
Én is kívánok Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Ünnepeket!

Én is kívánok Mindenkinek Nagyon Boldog, Békés Ünnepeket!

- asebestyen
- V.I.P.
Boldog Karácsonyt Bicajos sorstársak! Remélem mindenkinek meghozza a Jézuska, amire szüksége van, Revinek ugye a tárcsaféket amihez majd vehet vázat meg mindent és végre szerelhet, Pärt kollégának okosgörgőt, Lacee-nak némi lelkesedést, Attinak szabadidőt, stb...
2024-ben felszántjuk a mátrai aszfalt utakat, induláskor elfüstöljük a gumik kopórétegének 50%-át. De ami a legfontosabb, megtanítotok engem lejtőzni (lehetetlen).

2024-ben felszántjuk a mátrai aszfalt utakat, induláskor elfüstöljük a gumik kopórétegének 50%-át. De ami a legfontosabb, megtanítotok engem lejtőzni (lehetetlen).

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6188
Boldog karácsonyt!
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4993
Boldog karácsonyt minden HFBZ-nak!

Nálam a gond ott volt, hogy készülékek helyét változtattam meg. Ezek a berendezések hatással vannak egymásra, meg úgy minden mindennel... nekem sikerült jól elcseszni. A bringa egyszerűbb, az csak sima mechanika, de a hifiben a nem látható éterben megbúvó "energiák" dolgoznak és még nincs matek a jó hangra, csak felületes mérések. Bringában hihetünk a fizikának, addig, ha valaki tudományosan kezdi a hifit megmagyarázni, legyen gyanús
Itt elég off (más hülyesége meg nem érdekel, nekem a hifis topicok nagyon kocsmahangulat), de nagyon durva dolgokat tapaztalok, amit, ha olvasnak, legyintenek, aztán ha megmutatom bedől a világ.
Ezt nemrég demonstráltam (posztban lévő "LP" egy Kondo ezüstdrót, ponrosabban a legteteje szint, nem lemez) egyik ismerősnek és az állát vissza kellett kalapálni:
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/van-drotnak-hangja
De ez se volt kutya. Az utolsó ismert árán kb 5000eur erősítő (ami ha még létezne, inflálódna, mint a bringák ;-) ) csak azért van, hogy béke legyen a rendszerben
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/legi ... uzemmodban
Karácsonyi OFFpartyVinkler írta: ↑2023.12.20., szer. 14:21Offrevox írta: ↑2023.12.20., szer. 14:08ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01
Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?szétcsesztem a hifit (ezt-azt átpakolásztam a polcokon), aztán próbálom visszalapátolni eredeti medrébe. csak ez sok éjszakázással jár
de ma már megerőszakoltam magam
![]()
Hosszas csesztetés után szétborítottam a hifit, kipakoltam mindent, kitakarítottam a helyén, eltakarítottam a hifit is és össze. Hihetetlen de bekapcs után elsőre klappolt minden! Ritka alkalmak egyike!![]()
![]()

Nálam a gond ott volt, hogy készülékek helyét változtattam meg. Ezek a berendezések hatással vannak egymásra, meg úgy minden mindennel... nekem sikerült jól elcseszni. A bringa egyszerűbb, az csak sima mechanika, de a hifiben a nem látható éterben megbúvó "energiák" dolgoznak és még nincs matek a jó hangra, csak felületes mérések. Bringában hihetünk a fizikának, addig, ha valaki tudományosan kezdi a hifit megmagyarázni, legyen gyanús

Itt elég off (más hülyesége meg nem érdekel, nekem a hifis topicok nagyon kocsmahangulat), de nagyon durva dolgokat tapaztalok, amit, ha olvasnak, legyintenek, aztán ha megmutatom bedől a világ.
Ezt nemrég demonstráltam (posztban lévő "LP" egy Kondo ezüstdrót, ponrosabban a legteteje szint, nem lemez) egyik ismerősnek és az állát vissza kellett kalapálni:
http://www.halfnote.hu/blogs/revox/van-drotnak-hangja
De ez se volt kutya. Az utolsó ismert árán kb 5000eur erősítő (ami ha még létezne, inflálódna, mint a bringák ;-) ) csak azért van, hogy béke legyen a rendszerben

http://www.halfnote.hu/blogs/revox/legi ... uzemmodban
halfnote.hu
halfnote.hu
Hosszas csesztetés után szétborítottam a hifit, kipakoltam mindent, kitakarítottam a helyén, eltakarítottam a hifit is és össze. Hihetetlen de bekapcs után elsőre klappolt minden! Ritka alkalmak egyike!
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
Offrevox írta: ↑2023.12.20., szer. 14:08ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?szétcsesztem a hifit (ezt-azt átpakolásztam a polcokon), aztán próbálom visszalapátolni eredeti medrébe. csak ez sok éjszakázással jár
![]()
Hosszas csesztetés után szétborítottam a hifit, kipakoltam mindent, kitakarítottam a helyén, eltakarítottam a hifit is és össze. Hihetetlen de bekapcs után elsőre klappolt minden! Ritka alkalmak egyike!

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
szétcsesztem a hifit (ezt-azt átpakolásztam a polcokon), aztán próbálom visszalapátolni eredeti medrébe. csak ez sok éjszakázással jár
ja, hifikórasebestyen írta: ↑2023.12.19., kedd 13:01Köszi!![]()
Te elmentél téli álomba, Revi? Vagy beütött a drót kór?

halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
Köszi!

Jól átaludtam ezt a bulit
Jobbulást Sebi!

Jobbulást Sebi!
halfnote.hu
halfnote.hu
Majd legközelebb. Most legyél jobban.asebestyen írta: ↑2023.12.17., vas. 13:49Jobb lenne, az fix. Ráadásul ma többen is lettünk volna...![]()