nah

nah
Ezek az Accuphase-k nagyon szepek, nekem is volt egy nagyon hasonlo E-303-as Dynaudioval. :)smogmachine írta: ↑2024.01.04., csüt. 20:17Már mondhatni belakta a helyét, de most egy kis kacsingatás van az öregebb készülék felé. Egyelőre tetszik, amit művel.
Nálam ez volt a végfok, film,zene, mindegy volt:Alex_Aston írta: ↑2023.12.27., szer. 16:1724 év Marantzok után jött ez, és ebben a konfigurációban győzött. Pedig most a 3 vas együtt nem tesz ki sem méretre, sem tömegre egy nagy Malacot.
Ez van.
De azért, ha esetleg valamikor felbukkan egy végfok, meg fogom hallgatni...![]()
.
20231226_123457.jpg
20231226_123509.jpg
Hűű de jó lett, gratula! Óriási kreatív megvalósítás
Köszönöm a dicsérő szavakat az alkotó nevében. 3. éve a fánk, 3 évvel ezelőtt gondolkodtunk, hogy alternatív karácsonyfát kellene állítanunk és így találkoztunk helyben valakivel, aki készített ilyen DIY fákat... nekünk is jó érzés ránézni és megvan vele is a karácsonyfa hangulata. :)
A legszebb fa, amit eddig láttam. És egyetlen fenyőt sem kellett kivágni miatta. Ráadásul az ünnep után a kandallóban hasznosul.
Hú nyúl! A kislányomnak volt kb. 15 éve egy nyula. MIvel az anyjával élt engem nem érintett, de az egész lakást át kellett a nyúl miatt rendezni. Minden drótot megrágott stb. Egyszer áram alatt lévő kábelt rágott át, és megvágta a 220. Emlékszem a fél világ a csodájára járt a nyúlnak, hogy túlélte.Alex_Aston írta: ↑2023.12.11., hétf. 08:44Áh, dehogy, a gyerekek 14 és 15 évesek. Nyulat! vettek...![]()
Most minden tiszta szőr, és hát a rács ugye (amit sokszor nekinyom a hangfalnak). Nálam ez szóba se jöhetne, max pörköltnek
![]()
Áh, dehogy, a gyerekek 14 és 15 évesek. Nyulat! vettek...
Gondolom a rácsok gyerek miatt vannak. És igen! A B&W 703 a legjobb Bowers doboz amit életemben hallottam. Pedig hallottam jó párat. (Meg hallok nap mint nap.)Alex_Aston írta: ↑2023.12.10., vas. 18:42Ugyan nem saját, de érdekesség képen gondoltam megosztom.
Szegény rendszer igencsak háttérbe van szorítva, pedig ezek a 703-as dobozok szerintem kiváló dobozok, és gyönyörűek is.
.
20231209_204325.jpg