ha valaki egyben viszi, akkor most 5555 ft és boldogság lesz
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD tokok
Re: DVD tokok
K.. va sok helyet foglal
Utoljára lacy ugrasztotta előre 2025.10.14., kedd 06:09-kor.
köszike :) legalább kis finomhangolás a fórumnaktonee73 írta: ↑2023.12.18., hétf. 09:55Igazad van és értelek, de valószínűleg innen fognak elkelni leghamarabb.
szerk.: hogy egyértelműbb legyen kiegészítettem a vonatkozó alfórumok neveit
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Igazad van és értelek, de valószínűleg innen fognak elkelni leghamarabb.
szerk.: hogy egyértelműbb legyen kiegészítettem a vonatkozó alfórumok neveit
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2023.12.18., hétf. 10:03-kor.
Ok: kiegészítés
Ok: kiegészítés
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
igazából ez se az igazi mert ez meg Filmek, koncertek, játékprogramok ami nekem a teli tok képét hozza elő :) azaz a filmeknek van tokja és nem a toknak akarunk filmeket :)
de mindegy nekem itt is jó ha megtalálják az érdeklődők
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6675
Valahol jó hely, mert "tároló", de ezek általában a zenehordozók / filmek között szoktak lenni, így átraktam.öcsi67 írta: ↑2023.12.18., hétf. 08:16Szerintem nem jó topikban hirdetedlacy írta: ↑2023.12.18., hétf. 06:39Volna 75 db. DVD tokom üresek
ebből 25 db dupla lemezes
eladók
normál tokok 120ft/db, a dupla 150ft/db.
ha egyben elvinné valaki, akkor 9000ft az összes.
Helyileg Dunakeszi, foxpost és társai meggondolandók mert ugyan nem nehéz de elég terjedelmes csomag lesz ha egyben vinné bárki is el.
Ha lehet ne darabonként kérd, minimum10 db a limit, kisebb tételnél mehet a futár ami leginkább foxpost minek a költsége a vevőé
20231216_154802.jpg![]()
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Szerintem nem jó topikban hirdetedlacy írta: ↑2023.12.18., hétf. 06:39Volna 75 db. DVD tokom üresek
eladók
Helyileg Dunakeszi, foxpost és társai meggondolandók mert ugyan nem nehéz de elég terjedelmes csomag lesz ha egyben vinné bárki is el.
Ha lehet ne darabonként kérd, minimum10 db a limit, kisebb tételnél mehet a futár ami leginkább foxpost minek a költsége a vevőé
20231216_154802.jpg
Front: Sonus Faber Olympica 2
Center: Sonus Faber Olympica Nova C1
Hátterek:
Sub: Elac 3070
Erősítő: Lexicon RV - 9
Médialejátszó: Pioneer UDP LX-800
Kábel: Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek: AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel: K-Cable Sub-Silver2
Center: Sonus Faber Olympica Nova C1
Hátterek:
Sub: Elac 3070
Erősítő: Lexicon RV - 9
Médialejátszó: Pioneer UDP LX-800
Kábel: Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek: AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel: K-Cable Sub-Silver2
DVD tokok
Volna 75 db. DVD tokom üresek
eladók
eladók