Nemrég upgradeltem a hangfalaimat Polk Audio R700-ra. Jelenleg egy házimozi (H/K AVR760) és egy sztereo (H/K 980) erősítő között váltogatok. Nagyon tetszik, szerintem szuper hangja van és olyan részleteket is hallok amiket korábban nem, illetve a tere is fantasztikus.
Viszont mindenhol azt olvastam/hallottam, hogy eléggé teljesítmény éhesek ezek a hangfalak. Maradjunk sztereónál; ott kb. -25dB hangerővel szoktam hallgatni, néha felmegyek -20-ra de max -18 (phononál -10). Az erősítőn a max +10dB lenne.
Szerintetek érdemes lenne egy Audiolab 8300MB monoblokk párral megtámogatni az erősítőt? Adna hozzá annyit, hogy megérje az a +575000Ft? Vagy elég tartalék van még a rendszeremben?
A fő ok, hogy tetszik a gondolat és elég jó akcióban vannak ezek a cuccok most. Meg, hogy egyszerűen tudnék váltani a hm és a sztereó között kimenetet. De ha nem lenne akciós, akkor biztosan nem vennék most azonnal csak hát motoszkál a fejemben, hogy mi van ha lemaradok róla...
Vagy inkább egyelőre örüljek csak neki, használjam azán mondjuk jövő ilyenkor (Black Friday/Karácsony körül) nézzek szét megint?
Mert pl. ez: Advance Acoustic MyConnect250 baromira tetszik/tetszene és akkor letudnék szinte minden sztereó cuccot 1 készülékkel. Vagy a Yamaha R-N2000A-ról is nagyon jókat mondanak.
Előre is köszi a segítséget.