Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Re: Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

tonee73 írta:
2023.12.17., vas. 08:12

Még mindig nem szarozta le a 40 éves vackokat.Egyébként én is azok mellett vagyok - bár az enyén csak 30 körül van.
Igaz már javitottam is.... :smile53: Ja csak szolok a linkelt lampizator oldalán ott van hogy lehet helyre állitanni az SPDIF jelét...pofon egyszerü....... Szivesen :rolleyes:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.12.17., vas. 09:02-kor.
Ok: Idézési hiba javítása
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6178

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

kaboca36 írta:
2023.12.17., vas. 08:07

Itt mindenki nyugodt.... :D
Ha leirtad volna hogy az uj szerzeményed milyen jo és esetleg még leirtad volna mi az ami hangban javult például valamelyik elözö cd-hez futomühöz képest, például CDM..... anélkül hogy leszarozod a 40 éves vackokat.... amik a mai napig simán felveszik a versenyt a maiakkal és jól müködnek.... 35 évessek a legfiatalabb cuccaim is a hangfalak lassan 50... és nem kell szégyenkezni egyiknek sem leborulok.gif
Anno vittem én a cuccom AVX talákozora ahol igen nagy tetszésben részesült a Revox B225....a többi sokkal komolyabb cucc mellet, nem csak a fotelbol ugatok..... meg ugye meddig tartanna kölcsön kérni és összehasonlitani egy rendszerben?
Még mindig nem szarozta le a 40 éves vackokat.Egyébként én is azok mellett vagyok - bár az enyén csak 30 körül van.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

KopaszKutya írta:
2023.12.16., szomb. 21:59

Ezeket a hibákat mind ki lehet javítani, szerintem egyik sem lehetetlen küldetés, de én nem érzek magamban annyit, hogy megcsináljam vagy inkább hogy ne tegyek benne kárt.

Az ünneprontást én követtem el azzal, hogy megint leírtam valamiről a véleményemet, amiről se nem állítottam azt, hogy a világ legjobbja, se nem vártam váll veregetést, hogy milyen jó döntést hoztam, mégis mindig akad olyan fotel forradalmár, aki késztetést érez, hogy virtuális kardot ragadjon.

Remélem ezek után mindenki megnyugszik és örömmel hallgatja a sajátját. :smile53:
Itt mindenki nyugodt.... :D
Ha leirtad volna hogy az uj szerzeményed milyen jo és esetleg még leirtad volna mi az ami hangban javult például valamelyik elözö cd-hez futomühöz képest, például CDM..... anélkül hogy lehordod a 40 éves vackokat.... amik a mai napig simán felveszik a versenyt a maiakkal és jól müködnek.... 35 évessek a legfiatalabb cuccaim is a hangfalak lassan 50... és nem kell szégyenkezni egyiknek sem leborulok.gif
Anno vittem én a cuccom AVX talákozora ahol igen nagy tetszésben részesült a Revox B225....a többi sokkal komolyabb cucc mellet, nem csak a fotelbol ugatok..... meg ugye meddig tartanna kölcsön kérni és összehasonlitani egy rendszerben?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.12.17., vas. 09:02-kor.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

mishow írta:
2023.12.16., szomb. 21:46
kaboca36 írta:
2023.12.16., szomb. 16:35
Az a néhány 40 éves vacak simán tudja a -120-130dB zajszintet a 16bit ellenére
Azt lehet, hogy tudja, csak épp nem tudja kitolni-behúzni a fiókot, elengednek a forrasztások, minden alkatrésze elfárad, hibás a kijelzője, lekopik minden felirata.
Nagyon akartam régen egy öreg Filipszet, mert azajó’ , vettem is sorozatban vagy tizet, de egyetlen egy nem működött rendesen. A legtöbb pár nap után egyáltalán sehogy se működött.
Megértem Kopaszkutya fórumtársat, hogy nem akarja ennek kitenni magát. Én feladtam, 1200 eredeti, többségében első kiadású (!) cd van itthon bedobozolva (köztük olyan ritkaságok is, amik semelyik streaming oldalon nincsenek fenn) szerintem örökre, mert amennyiért új pörgetőt adnak, annyiért nem kell, használtba belefáradtam, a stream minősége pedig naponta jobb és jobb.
A szívem szakad meg, a hifibogár néha befigyel, de szerintem ez már így veszett.
Bocsánat az ünneprontásért a cd topicban, de ez van sajnos :(
Ilyen tapasztalatok után nem csoda hogy ez a vélenényed.... :D
Nekem pedig épp az ellenkezöje amit én tapasztaltam..... Mai napig megy nálam egy CD104 ami nincs felujitva.... a haverom akinek 8 éve adtam el most hozta vissza hogy nézzem át mert nehezen olvass.... Valami szaki feltekerte a lézert 750mV-ra és azt a maradék 2 darabb kondit kellett cserélnem amit anno kihagytam... 1uF bi-polar ami volt vagy 60Ft.....
Az összes Revoxomban csak az lett kicserélve amit kellett és amit én akartam...Táp rész, jel utban lévök stb... nem került egy vagyonba hidd el
nem kopott, nem zörög.....kijelzö is hibátlan ...1 zöld izzo volt kiégve 35 év alatt.... leharcolt vackokat vettél vagy csak nem volt velük szerencséd.
Semmi bajom a CEC-el, legalább van hozzá olcso Sanyo futómü.... de itt mindenki a mérésekkel jön.... pláne ha egy NOS R2R dacrol van szo....... Na hát az a jel amit a CEC-nél SPDIF-nek csufolnak azon van mit javitani..... :rolleyes:
Csatolmányok
transport1 006.jpg
transport1 006.jpg (22.33 KiB) Megtekintve 1633 alkalommal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kaboca36 2023.12.17., vas. 08:10-kor.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 195

Hozzászólás Szerző: KopaszKutya »

mishow írta:
2023.12.16., szomb. 21:46
kaboca36 írta:
Azt lehet, hogy tudja, csak épp nem tudja kitolni-behúzni a fiókot, elengednek a forrasztások, minden alkatrésze elfárad, hibás a kijelzője, lekopik minden felirata.
Nagyon akartam régen egy öreg Filipszet, mert azajó’ , vettem is sorozatban vagy tizet, de egyetlen egy nem működött rendesen. A legtöbb pár nap után egyáltalán sehogy se működött.
Megértem Kopaszkutya fórumtársat, hogy nem akarja ennek kitenni magát. Én feladtam, 1200 eredeti, többségében első kiadású (!) cd van itthon bedobozolva (köztük olyan ritkaságok is, amik semelyik streaming oldalon nincsenek fenn) szerintem örökre, mert amennyiért új pörgetőt adnak, annyiért nem kell, használtba belefáradtam, a stream minősége pedig naponta jobb és jobb.
A szívem szakad meg, a hifibogár néha befigyel, de szerintem ez már így veszett.
Ezeket a hibákat mind ki lehet javítani, szerintem egyik sem lehetetlen küldetés, de én nem érzek magamban annyit, hogy megcsináljam vagy inkább hogy ne tegyek benne kárt.

Az ünneprontást én követtem el azzal, hogy megint leírtam valamiről a véleményemet, amiről se nem állítottam azt, hogy a világ legjobbja, se nem vártam váll veregetést, hogy milyen jó döntést hoztam, mégis mindig akad olyan fotel forradalmár, aki késztetést érez, hogy virtuális kardot ragadjon.

Remélem ezek után mindenki megnyugszik és örömmel hallgatja a sajátját. :smile53:
Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

Firebat AK2 Plus PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710/1

PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2533

Hozzászólás Szerző: mishow »

kaboca36 írta:

Töki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 614

Hozzászólás Szerző: Töki »

KopaszKutya írta:
2023.12.16., szomb. 10:12
Végül egy CEC TL51X típusú CD lejátszó lett egy osztrák HiFi boltból.

Szíj hajtású, DAC nélküli, csak futóműként használható, lehelet finoman működik rajta minden.

Rövid ismerkedés után talán nem túlzás azt állítanom, hogy az elmúlt 10 évem egyik legjobb vétele volt. A hangja bőven felül múlja az elvárásaimat és nem került többe, mint egy fél világot bejárt, kétes múltú, 40 éves gép és annak tuningja.

Szerintem 1-2db tartalék mechanikát még veszek mellé, amíg kapható hozzá. :napsut:
tl51x.JPG
Tavaly egy hagyatékból megszereztem egy ilyet én is. Vadi új volt, akkor bontottuk ki és volt hozzá több tartalékszíj is.
Nagyon sokat vártam tőle, de nekem nem hozta el a nirvánát. Egy hétig járattam, kapott jó kábeleket, de az Audio PC-m roppantul felülmúlta, így eladtam. A német, aki megvette nem panaszkodott rá.
MZX Audio PDU-F07 hálózati szűrő
Taiko Extreme DIY PC Sabo AC/DC
Dangerous Music CONVERT-2
MZX PRE-NR1
MZX 3.5 way Active Speaker IRS-AmpPack
Cables Z & Z+ / WW Platinum

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4021

Hozzászólás Szerző: juliush »

“CEC sounds smooth and analog like NOT because of the belt thing, but because CEC engineers modified the SPDIF trace to be unrecognizable as square. They filtered it and reshaped it to be without the low square harmonic fundamental. So DACS read it but lack bass”
:fekverohog:
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Eunos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 73

Hozzászólás Szerző: Eunos »

juppi.gif Nálam évekig dolgozott CEC TL51X, Heed DAC-ba koax-szal kötve. Fantasztikus megépítés, tényleg leheletfinom kezelés/működés, bájosan lassú trackváltás: imádtam. De nem volt sima ügy a hangja: a bútor-alátét-bútoralátét:) vacakolás végére lett meg a súlya a hangjának. Egy időben kerestem hozzá a wellfloat boardot de normális árban évekig nem volt, elengedtem. Pazar gép, de ami váltotta merőben más.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

KopaszKutya írta:
2023.12.16., szomb. 18:59
Azért remélem hallottad is és nem képek alapján akarod eldönteni, hogy mi jó vagy sem.
Azért gondolom nem mindegy milyen jelet kap az a szerencsétlen dac ..... spdif egy szögletes hullám....... az XLR-röl nem is beszélve amit hü de sokan hájpolnak. :D
http://audioinvestigations.blogspot.com ... pared.html

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

KopaszKutya írta:
2023.12.16., szomb. 18:59
kaboca36 írta:
KopaszKutya írta:

Szíj hajtású, DAC nélküli, csak futóműként használható, lehelet finoman működik rajta minden.

Rövid ismerkedés után talán nem túlzás azt állítanom, hogy az elmúlt 10 évem egyik legjobb vétele volt. A hangja bőven felül múlja az elvárásaimat és nem került többe, mint egy fél világot bejárt, kétes múltú, 40 éves gép és annak tuningja.

Szerintem 1-2db tartalék mechanikát még veszek mellé, amíg kapható hozzá. :napsut:
tl51x.JPG
nem, akarlak elkeseriteni,de http://www.lampizator.eu/lampizator/ref ... TL-1X.html
vegyél valami jót CDM-1 fütömüvel...... dacot már nem is mondok.pedig az se mindegy.. gondolkodik.gif

Az a vacak ,néhány 40 éves vacak simán tudja a -120-130dB zajszintet a 16bit ellenére
https://www.gammaelectronics.xyz/audio_ ... revox.html
de az is lehet hogy nekem rossz a hallásom
Nem vettem zokon, volt már több CMD mechanikás lejátszóm is, ezért is kötöttem ki ennél. Sehol nem írtam, hogy a régiek vackok lennének, de én javítani nem tudom őket, vagyonokat meg nem szerettem volna rákölteni, várva, hogy mikor jön elő egy újabb hiba. Elhiszem, hogy aki ért hozzá, az magának megcsinálja és használja tovább elégedetten.

Láttam én is méréseket róla, de gondolom akkor minden csöves elektronika is sz*r, csak mert mérések szerint nem érik el a tranzisztoros társaik szintjét? gondolkodik.gif

Azért remélem hallottad is és nem képek alapján akarod eldönteni, hogy mi jó vagy sem.
Hallottam már....... de nem a saját és a jelenlegi rendszeremben..... Sanyo futómü..... nem hinném hogy van olyan jo mint a CDM...... de itt azért sokat számit az adot dac is. Pedig a szarozás eléggé ugy hangzott.... nem tudom mi a baj ha kicserélsz pár darab kondit és csinálsz 1-2 olcso tuningot,ha olyan hangot kapsz amit 10x-es áron sem kapsz meg..De amig neked tetszik hallgasd örömmel..... sok cuccomnál azt hittem hogy már jobb nem is lehet....aztán 30 év után még mindig van mit javulni.....
Biztos van itt a forumon Ethosz CDM futomü.... vagy más hasonló.... ki kell probálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2023.12.17., vas. 14:19-kor.

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

kaboca36 írta:
KopaszKutya írta:

tl51x.JPG
nem, akarlak elkeseriteni,de http://www.lampizator.eu/lampizator/ref ... TL-1X.html
vegyél valami jót CDM-1 fütömüvel...... dacot már nem is mondok.pedig az se mindegy.. gondolkodik.gif

Az a vacak ,néhány 40 éves vacak simán tudja a -120-130dB zajszintet a 16bit ellenére
Nem vettem zokon, volt már több CMD mechanikás lejátszóm is, ezért is kötöttem ki ennél. Sehol nem írtam, hogy a régiek vackok lennének, de én javítani nem tudom őket, vagyonokat meg nem szerettem volna rákölteni, várva, hogy mikor jön elő egy újabb hiba. Elhiszem, hogy aki ért hozzá, az magának megcsinálja és használja tovább elégedetten.

Láttam én is méréseket róla, de gondolom akkor minden csöves elektronika is sz*r, csak mert mérések szerint nem érik el a tranzisztoros társaik szintjét? gondolkodik.gif

Marantz CD74 - Dénes Péter 6C33C SE - Vandersteen 2CE Signature - Schmidt Ferenc kábelezés

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

KopaszKutya írta:

tl51x.JPG

Csatolmányok
_MG_1402.JPG
_MG_1402.JPG (46.83 KiB) Megtekintve 1688 alkalommal
_MG_1403.JPG
_MG_1403.JPG (49.75 KiB) Megtekintve 1688 alkalommal

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

tl51x.JPG
tl51x.JPG (19.63 KiB) Megtekintve 1752 alkalommal

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 423

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

Nekem volt anno az RS verzió. Hát az elég jó volt főleg az AES kimeneten keresztül.
Azért nem találsz róla semmit, mert ez az egyik márka a világon, ahol sem a gyártó sem a forgalmazók nem fordítanak elég figyelmet a marketingre. Pedig nagyon jó termékeik vannak.

ViXi78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Hozzászólás Szerző: ViXi78 »

KopaszKutya írta:
2023.10.26., csüt. 08:05
kaboca36 írta:
2023.10.25., szer. 20:24
KopaszKutya írta:
2023.10.21., szomb. 18:14
Sziasztok!

Pro-Ject CD BOX DS2 T futóműről milyen tapasztalatok vannak? Mennyire ajánlott komolyabb rendszerekbe?
A gyártói marketing szövegen kívül nem sok infót talàlni róla.

Köszönöm!
Talász jobb cd lejátszot ha használt high end szegmensben keressel.... a többi már csak izlés kérdésse... Sony,Philips,Marantz,Waida,Naim....... satöbbi

vagy ez..... https://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f=31&t=190406
Elég sokat olvastam ezekről a régi lejátszókról, köztük erről a Revox-ról is. Ennél pl. a kijelző szeret kimúlni, amit nem lehet javítani, csak cserélni egy másik donorból.
Jó cuccok ezek, de a közelemben nincs egy hozzáértő sem, aki ha gond lenne vele, rendbe tudná tenni.
Lenne egy Marantz CD-73 is, amit rendbe lehetne szedni, de az országban nem sok olyan embert ismerek, akire rá is merném bízni, mint pl. Takács Jenő Úr, aki ért is hozzá és nem gányolja szét. Csak hát az a fránya logisztika.
Kíváncsi lennék egy statisztikára, hogy itthon milyen arányban és mennyiségben fogynak ezek a Pro-Ject készülékek.
Ezt a CD futót én is kinéztem magamnak, de nem vettem meg a mai napig sem. Ja, és azóta még drágább is lett, szerintem értelmetlenül. gondolkodik.gif
"A gyártói marketing szövegen kívül nem sok infót talàlni róla."
Ezen felül én sem igazán találtam túl sokat.
Volt, hogy 1-2 ilyen kis készülékre ráfeküdtem, de még külföldi fórumokban sem értem el eredményt. Így aztán nem is népesítik be a szobát. Egyszer vettem valamilyen bluetooth vevőt, amit Apple tv-vel szerettem volna párosítani, de nem ment. Aztán nagy kínlódva megtaláltam egy valamilyen üzletnek a már törölt termék adatlapját és ott be volt írva, hogy nem müxik, így pont nem. Szerencsére még a vásárlást követő 1-2 napban volt, így nem volt bukta csak vissza kellett vinnem.
Apple Mac Mini M1(Audirvana Studio, Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

Sosem volt vele gondom...1 darab zöld izzo csere volt..... persze azèrt jo ha van aki tudja szervizelni.....

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

kaboca36 írta:
KopaszKutya írta:
Sziasztok!

Pro-Ject CD BOX DS2 T futóműről milyen tapasztalatok vannak? Mennyire ajánlott komolyabb rendszerekbe?

Köszönöm!
Talász jobb cd lejátszot ha használt high end szegmensben keressel.... a többi már csak izlés kérdésse... Sony,Philips,Marantz,Waida,Naim....... satöbbi

Elég sokat olvastam ezekről a régi lejátszókról, köztük erről a Revox-ról is. Ennél pl. a kijelző szeret kimúlni, amit nem lehet javítani, csak cserélni egy másik donorból.
Jó cuccok ezek, de a közelemben nincs egy hozzáértő sem, aki ha gond lenne vele, rendbe tudná tenni.
Lenne egy Marantz CD-73 is, amit rendbe lehetne szedni, de az országban nem sok olyan embert ismerek, akire rá is merném bízni, mint pl. Takács Jenő Úr, aki ért is hozzá és nem gányolja szét. Csak hát az a fránya logisztika.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2533

Hozzászólás Szerző: mishow »

kaboca36 írta:
KopaszKutya írta:
Talász jobb cd lejátszot ha használt high end szegmensben keressel
Ez OK, de hallottad is szólni, és annak alapján mondod? Ha hallottad, milyen gond volt vele?
Mert a kérdező erre lenne kíváncsi gondolkodik.gif

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó

KopaszKutya írta:
Sziasztok!

Köszönöm!

KopaszKutya
Törzsvendég
Törzsvendég

Sziasztok!

Köszönöm!

57verses
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: 57verses »

A Philips CD100 tuningjának van egy nem várt mellékhatása, a ….

Köszönjük a hasznos tanácsot !

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

tamagaba írta:
2023.08.20., vas. 16:07
tunerman írta:
2023.08.20., vas. 15:07
A Philips CD100 tuningjának
Végre valami CD-s projekt.
Az a hátán fekvő power-tranyó mit csinál? Vannak itt érdekes hűtés megoldások. Bár úgy tudom vannak áramkörök, ahol jobban érzi a tranyesz magát melegen, mint a hüvösbe. Direkt úgy kell csinálni a tervezést, hogy ne hüljön ki. Audio körben úgy értem.
Kéne egy Pio PD77 vagy egy B226s

Az egy LM337 stabilizátor IC, és ezt az egyet nem kell külön hűteni, (a -18 voltot állítja elő a TDA1540D konvertereknek).
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 598
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

tunerman írta:
2023.08.20., vas. 15:07
A Philips CD100 tuningjának
Végre valami CD-s projekt.
Az a hátán fekvő power-tranyó mit csinál? Vannak itt érdekes hűtés megoldások. Bár úgy tudom vannak áramkörök, ahol jobban érzi a tranyesz magát melegen, mint a hüvösbe. Direkt úgy kell csinálni a tervezést, hogy ne hüljön ki. Audio körben úgy értem.
Kéne egy Pio PD77 vagy egy B226s
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...

tunerman
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2731

Hozzászólás Szerző: tunerman »

A Philips CD100 tuningjának van egy nem várt mellékhatása, amit mindenképpen el kellett hárítani. A magasabb ígényeket kielégítő hangzáshoz drágább, robosztusabb átjatszó kábeleket próbáltak csatlakoztatni a felhasználók.
Igenám, de a mezei, lemezből készült és az aluminium öntvénybe beleperemezett gyári RCA aljazatokat ezekkel simán megforgatták és kilazították :smile51:
Ezeket a kontakthibás aljzatokat ki kell cserélni, de itt is igen szűk és kicsi a hely mint általában mindenhol a CD100-as gépeknél.
Szerencsére a Cardas cég GRFA long Rhodium RCA aljzata kis fúrás, faragás és reszelés után passzentosan befért, így már lehet a vastag kábelkígyókkal megtámadni a CD100-at :smile53:
TJ.
Csatolmányok
Philips CD100 Cardas GRFA long RCA output.jpg
Philips CD100 Cardas GRFA long RCA output.jpg (98.15 KiB) Megtekintve 2925 alkalommal
Philips CD100 Cardas GRFA long RCA female.jpg
Philips CD100 Cardas GRFA long RCA female.jpg (122.84 KiB) Megtekintve 2925 alkalommal
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-X MK3

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”