főleg,ha lejárt az előfizetés

Ati ott melegített már vagy 10 perce,mire előkerültem,amikor közölte a Zwift,hogy nem vagyok előfizetve és kussoljak

ja,hogy ez mai, benéztem, azt hittem,tegnapi voltasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 10:16A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
de lehet fárasztóbb, mint tekerni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.![]()
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.![]()
A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
de lehet fárasztóbb, mint tekerni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.
Master1 még. Ausztriában laknak,ott edz,de gyakran van itthon. Már a Zengőnél volt egy ideje,de ők (is) megszűnnek. Legalábbis arról volt szó,hogy már ott sem lesznek felnőttek. Püspöki Dani is átjött hozzánk,elég jó TT menőrevox írta: ↑2023.12.12., kedd 09:06egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"még ilyen boldog tekintetet nem láttam
de az is emlékezetes volt, amikor valami racsingon Ábri már emelte a kezét, Gergő meg balról lekerülte
![]()
![]()
Viszont mostanában nem nagyon versenyzett szerintem és már master2-be lépett. OB-n Szilárd (Buruczki) ledurrantotta. Lesz mire készülni![]()
Zwift Companion appban (telón) ha bekövetsz, akkor küldök ki meghívót. :)AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 09:1990% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
90% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
Márpedig amit nem tiltanak,azt lehetrevox írta: ↑2023.12.11., hétf. 15:55egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt![]()
![]()
egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt
Persze, legális: nehezebb a levegőnél, tehát a rájder is nehezebb vele, ellenben a hélium szipuzás tiltott
Nah, PB gáz inhalálás..... Ez UCI legal, Revi?
Azt nem is írtam, hogy kimentem anyám elé az állomásra, és a csomagjai nagy részét bepakoltuk a pedelec csomagtartójába, plusz a hátamra tette a hátizsákját, úgy 133,1 kg volt.
csomagtartón lehet fennmaradt a gázpalackpärt írta: ↑2023.12.11., hétf. 11:51Feleségem kőnehéz pedelec-je 26kg. Most szereltem fel a garázs falára akasztó kampókat, amikbe az első kerekeket kell beakasztani úgy, hogy KICSIT rá kell emelni a gépet.Még nem próbálta, kíváncsi vagyok, hogy fog menni.
![]()
Azért ha a tied is ilyen nehéz, a ruházatnak még akkor 13-nak kell lenni, ami kicsit soknak tűnik. Bár télen mindegy, akkor úgyis csak túlélésre kell játszani.
valójában a belső se, mert a gürdülési ellenállás...
De mi van,ha a Vespa robogóját hívja pedelec-nekpärt írta: ↑2023.12.11., hétf. 11:51Feleségem kőnehéz pedelec-je 26kg. Most szereltem fel a garázs falára akasztó kampókat, amikbe az első kerekeket kell beakasztani úgy, hogy KICSIT rá kell emelni a gépet.Még nem próbálta, kíváncsi vagyok, hogy fog menni.
![]()
Azért ha a tied is ilyen nehéz, a ruházatnak még akkor 13-nak kell lenni, ami kicsit soknak tűnik. Bár télen mindegy, akkor úgyis csak túlélésre kell játszani.
Na várj csak