Én egy MacBook Air és iPad használata során is belefutottam ebbe a hibába. Nem tudok albumot, sem playlistet váltani, csak a már elindított lejátszásban tudok számot léptetni, megállítani és indítani, valamint hangerőt szabályozni.s4tch írta: ↑2023.12.30., szomb. 15:04A linuxos módszert nem ajánlom. Pár óra tökéletes működés után jött egy csúnya hiba: képtelenség androidról felülírni a linux kliens playlistjét. Számot léptetni lehet connecten keresztül, látja is a telefon a Pi-t, hangerőt is lehet állítani, de valahogy "beszorult" a playlist. Így hiába indítok lejátszást a telefonon, a Pi továbbra is ragaszkodik a korábbi playlisthez. Csatlakoztattam képernyőre a Pi-t, így billentyűzettel, egérrel mindent meg lehet oldani, csak így pont a connect funkció értelmetlen.
Lehet, hogy erre (is) egy Mac Mini a kézenfekvő opció, ha már a connect funkció csak natív appok között működik stabilan.
Én is indítottam Deezer és Apple Music előfizetést. Ha bármelyik integrálható lenne egy Volumióba, Roon-ba, Audirvana-ba, vagy akár mconnect-be, BubbleUPnP-be, akkor azonnal váltanék Tidal-ról. (Számomra az MQA szitokszó
Én AirPlay-en keresztül próbálgatom őket, Argon Solo és Volumio Primo V1 hálózati lejátszókra átküldve (futóműként használva őket), én "jelentős" különbséget nem hallok köztük.
A Deezer-t Chromecast-on(Argon Solo tudja) keresztül használva viszont nincs gapless funkció, AirPlay esetén viszont adott.