Majd kiküldöm, ha megyünk, aztán ha ráérsz, van kedved, becsatlakozol, mi örülünk ha jössz.

Majd kiküldöm, ha megyünk, aztán ha ráérsz, van kedved, becsatlakozol, mi örülünk ha jössz.
A jó éjszakai alvás a legfontosabb, Revi. A kishifi ellesz ott ahol most van, bármeddig.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 16:39az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
de azt igen, most keltem fel... majdnem bealudtam a székemen
ma holtbiztos, hogy nem lesz canga
de lehet a kishifit is lexarom... megyek dögleni
mostanában sokat voltam "talpon" hajnalokig
az nemtom,mit jelentasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 15:35
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....400TSS azért simán mehetne egy héten, attól nem lesz bajod.
Nekem mindegy, hogy dumálod ki magadnak....revox írta: ↑2023.12.12., kedd 14:24ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktorasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!![]()
![]()
de lehet el is engedem a mai napot. fejben már leszerveztem magamnak, hogy ma pihenek, kábelpróba a kis hifin (volt némi átkábelezés a DVD pörgetőn és égek a kíváncsiságtól), aztán döglés, holnap gumis, aztán tekerés. Kicsit fel van borulva a téli rendem. a klasszik "kedd-csütörtök-szombat túra-vasárnap" rendszerbe valahol bekúszott a hifi (mint téli rémálom) és szétbarmolt mindent![]()
amúgy nem tudom, ki-hogy van vele, de most érzem, az utóbbi hónapban kb, mióta elkezdttem megint a hifit buzerálni... talán egy hangszedővásárlással indult,.. passz, de két dologra odafigyelni nem is egyszerű. Pl magamnak a szerdát ütemeztem be tekerésre, mivel hazazavartak szabadságra és úgy baxtam az időt a hifivel, hogy azért ma még kicsit fáradt vagyok, mivel tegnap iccakábanyúlóan állítgattam a hangkarmagasságot. DE fordítva is igaz: ha rákattanok a bicajra, a hifi nincs bekapcsolva, akár hónapokig se. de a kettő együtt nehezen megy.
ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktorasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!![]()
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!revox írta: ↑2023.12.12., kedd 13:21ja,hogy ez mai, benéztem, azt hittem,tegnapi voltasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 10:16A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustde köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
de lehet fárasztóbb, mint tekerni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.![]()
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.![]()
pfúúú... vagyok gondban... ma már elgurulna, de fél9-re jöttem, így elvielg fél6ig kell maradnom melóban
![]()
ezekbe menetközben nem lehet beszállni egyébként? megy a sor, aztán ahol jár, ott csatlakozni? ha indulnátok fél6kor, becsatlakoznék negyed-fél 7 körül, nekem elég az 1óra+kicsi is, bár alapvetően holnapra terveztem testmogást
akkor, hogy a pékbe indult master OB-n M2-ben? lehet elbaxták az erdménylistát akkor...AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 09:27
Master1 még. Ausztriában laknak,ott edz,de gyakran van itthon. Már a Zengőnél volt egy ideje,de ők (is) megszűnnek. Legalábbis arról volt szó,hogy már ott sem lesznek felnőttek. Püspöki Dani is átjött hozzánk,elég jó TT menőHazai viszonylatban elég erős a csapatunk.
Egyébként ha megnézed,a képen sem vizes kulacs van a kezébenKékes befutó előtt 200m-rel adta fel neki az edzőtársa és a célig elfogyott
![]()
ja,hogy ez mai, benéztem, azt hittem,tegnapi voltasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 10:16A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
![]()
szerintem ma a hálószobarendszer lesz porondon drótokkal, holnap viszont 10re viszem az autót a gumishoz, az egyik gumim enged lassan. nem tudom,mennyi idő lesz,mire megtalálják,mi a baja, de utána tervezek valami gurulást, csak nem tudom, ez mikor lesz kész.
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.![]()
Meg aztán ki is lehet csekkolni közben. :) Jó hangulatban tekerünk. Nekem jó lesz a hangulatom, Ti meg tekertek.![]()
A 2 nap letelik bőven. Vasárnap délelőtt tekerted.revox írta: ↑2023.12.12., kedd 08:53revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)de köszike. most LP tekerőt szerelgettem... hááát,nem biciklikerék, az fix. mazsolák ne kezdjenek lemezjátszót építeni, csak így tudnám summázni
![]()
de,ha megtanít valaki meghívót küldeni,amikor látom a végét, küldhetek, legfelejebb maradok facéron.
Master1 még. Ausztriában laknak,ott edz,de gyakran van itthon. Már a Zengőnél volt egy ideje,de ők (is) megszűnnek. Legalábbis arról volt szó,hogy már ott sem lesznek felnőttek. Püspöki Dani is átjött hozzánk,elég jó TT menőrevox írta: ↑2023.12.12., kedd 09:06egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"még ilyen boldog tekintetet nem láttam
de az is emlékezetes volt, amikor valami racsingon Ábri már emelte a kezét, Gergő meg balról lekerülte
![]()
![]()
Viszont mostanában nem nagyon versenyzett szerintem és már master2-be lépett. OB-n Szilárd (Buruczki) ledurrantotta. Lesz mire készülni![]()
Zwift Companion appban (telón) ha bekövetsz, akkor küldök ki meghívót. :)AAttila írta: ↑2023.12.12., kedd 09:1990% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
90% leszek én is.asebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
egyszer, mászott fel Mátrában a TDH-n, kiskutya szemekkel nézte a vizes kulacsot, "ne,igyál"
revinek kell 2 nap minimum a regenerációhoz olyan trenning után, ahol már majdnem bekarcoltam a 190 max pulzustasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 08:21Ma 17:15-től 2h 2-2.5W/tskg laza ride, 1h után rövid sprintek 10km-enként, azután egyesítjük a csapatot (ha lesz) akit érdekel. Revinek küldtem ki meghívót. :)
Márpedig amit nem tiltanak,azt lehetrevox írta: ↑2023.12.11., hétf. 15:55egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt![]()
![]()
egyszer olvastam a tiltott gyógyszereket... nem emlékszem probpánButánra, de lehet más bekezdésben volt