ja... valójában annyi,hogy nem szeretek rohanni sehova és mindig ilyenkor jön közbe valami, aztán kész is a stresszfaktorasebestyen írta: ↑2023.12.12., kedd 13:39
Szerintem talán be lehet... Értem én, mindjárt sprinttel akarsz kezdeni!![]()

de lehet el is engedem a mai napot. fejben már leszerveztem magamnak, hogy ma pihenek, kábelpróba a kis hifin (volt némi átkábelezés a DVD pörgetőn és égek a kíváncsiságtól), aztán döglés, holnap gumis, aztán tekerés. Kicsit fel van borulva a téli rendem. a klasszik "kedd-csütörtök-szombat túra-vasárnap" rendszerbe valahol bekúszott a hifi (mint téli rémálom) és szétbarmolt mindent

amúgy nem tudom, ki-hogy van vele, de most érzem, az utóbbi hónapban kb, mióta elkezdttem megint a hifit buzerálni... talán egy hangszedővásárlással indult,.. passz, de két dologra odafigyelni nem is egyszerű. Pl magamnak a szerdát ütemeztem be tekerésre, mivel hazazavartak szabadságra és úgy baxtam az időt a hifivel, hogy azért ma még kicsit fáradt vagyok, mivel tegnap iccakábanyúlóan állítgattam a hangkarmagasságot. DE fordítva is igaz: ha rákattanok a bicajra, a hifi nincs bekapcsolva, akár hónapokig se. de a kettő együtt nehezen megy.