De a fő esemény a HFBZK menet lesz

Tavaly sem így terveztem ahogy alakult. Most is megcsinálom az alapozást amennyire tudom és reménykedem, hogy lesz időm.

de remélem betonyágyba temeted
a VB után tesszük 2 héttelasebestyen írta: ↑2023.12.09., szomb. 14:05Addig kell azért pár felvezető verseny, nem lehet a csúcson kezdeni kapásból.![]()
Addig kell azért pár felvezető verseny, nem lehet a csúcson kezdeni kapásból.
bzk-kékes kupaasebestyen írta: ↑2023.12.09., szomb. 11:03Mi(k)re készülsz 2024-re?
Mi(k)re készülsz 2024-re?
elég magasan ül (vagy a kép csalóka), de mintha nem érne le a lába... lehet csak melléállt, mint Monacoban a turisták a Porsche GTCup-nak
nem erere gondoltam. megyek monnyuk 34-el a zwiften 39/17-el. a pulzus alapján kb reálisnak mondható, hozzátéve, hogy a combom is kb annyira érzi, mint kint. csak kint, ezt nem 39/17el tudom elkövetni, hanem inkább 50/17-el. 1-2km/h-t rátesz, hogy érezd. nagy vagy és megérte a görgő és a zwift
az van, hogy xar a görgőm
Nekem kimaradt pár nap,mert a fiam sulijába kellett hóembereket csinálnom. De holnaptól megy tovább a felkészülés.
Én nem hívtam,egyszerűen rám tapadt. De legalább ha hátulról követett volna még ok, de nem. Hol mellém, hol elém került és szembefordulva pofázott. Mondtam neki,hogy most már eleget szórakoztatott és inkább mennék egyedül vagy megyek végig elől és csak kövessen, de nem sikerült.
És nem is voltam egyedül: igen erős szél jött velem végig.asebestyen írta: ↑2023.12.03., vas. 16:16Attit Pärt elcsábította, inkább kint ment, mint a csodás görgőn. Na szép!![]()
![]()
![]()
Ha addig hazaérek és tudok menni,akkor szólok. Csak sajnos esélyesebb a délutáni tekerés.asebestyen írta: ↑2023.12.02., szomb. 20:54Skacok!
Holnap görgőn akkor valaki(k)?
Ha nem jöttök, akkor én megint: https://www.zwift.com/eu/events/view/3971113 B group. De mehetünk ott is.
mi ha nem megyünk, akkor is kb 2w/kg lazát tekerek, ha el nem baxom az időt a lemezjátszóval. van szerelnivalóm, ami valsz reggelre halaszthatatlanra érik beasebestyen írta: ↑2023.12.02., szomb. 20:54Skacok!
Holnap görgőn akkor valaki(k)?
Ha nem jöttök, akkor én megint: https://www.zwift.com/eu/events/view/3971113 B group. De mehetünk ott is.