mezzo írta: ↑2023.12.05., kedd 15:12
Snipi írta: ↑2023.12.05., kedd 15:02
Hasonlót én is tapasztalok néha. Lehet mobiltelefon, wifi, kékfog vagy bármi ilyesmi is szerintem.
Felettem nem laknak. Alattam nem laktak, amikor beköltöztem, üres volt teljesen a lakás, semmi nem volt benne és akkor is jött a zavar. Nem változott semmit, hogy azóta lakják. Emeleten csak egyik oldalról van szomszéd (északi oldal egy pici csücske), egyébként a lakás kelet, dél és nyugati oldalról nem szomszédos semmilyen épülettel. Az északi oldalon nincs zavar. Ott most éppen nem laknak. Korábban laktak, de nem befolyásolt semmit, akkor sem volt semmilyen zavar azon az oldalon, ha odavittem hallgatózni a dobozokat.
Ez bizony rádiófrekvenciás zaj, ahogy leírtad a hallható zajt, én rögtön ráismertem!
Nekem az analóg forrásom, azon belül is az MC hangszedőm, és az MC léptető elektronikám(Hiraga) szedte ezt össze. Nálam egy közelben lakó rádióamatőr forgalmazása okozta ezt. Szerencsémre csak időnként, mikor rádiózhatnékja volt.
Nálam az szűntette meg, hogy MM hangszedőre váltottam.
Mivel azt írod, hogy ez nálad folyamatos, így én is a közeli, nagy teljesítményű rádióadóra gyanakodnék.
Maximális körültekintéssel leárnyékolni, és leföldelni amit csak lehet, ez talán segít.
Ehhez, és a pontos detektáláshoz lehet, hogy érdemes volna valamilyen szakembert bevonni.
Együttérzek veled, ez a "reszelős krákogás", baromira zavaró.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech