- GIF-2dac3eb65e7ed7e20f4b9c6937df54e3.gif (6.6 MiB) Megtekintve 2387 alkalommal
- GIF-d8221b372016344d1bfe5ba6411d1f96.gif (6.5 MiB) Megtekintve 2387 alkalommal
Ha rossz, neked nem tetsző hangú készüléket vettél sok pénzért, akkor kár a kábeleket hibáztatni. Nem is értem ezt a gondolat menetet. Kábelekkel nem szoktak rendszert hangolni.mishow írta: ↑2023.12.03., vas. 12:40...
Valahogy így vagyok a kábelekkel: hányszor, de hányszor vettem olyan készüléket (többnyire upgrade, sok pénzért), amiről hamar kiderült, nem ilyen lovat akartam.
Sebaj, majd kábelekkel jól "behangolom" , gondoltam - SOHA de soha nem jött össze (másik ilyen tévedés, hogy majd bejáródik, és attól majd megszeretem - ez se működött soha, de ez egy másik topic témája).

Jaja, megint beütött a dedótonya írta: ↑2023.12.03., vas. 14:51Ez a célzás melyik hangszóróra vonatkozott ?(RFT ?)asebestyen írta: ↑2023.12.03., vas. 14:20Értem, tehát a pár tízezres kategóriájú kábel szar, de a pár tízezret (se) érő hangszóró az meg a legjobb...
Hát oké, ti tudjátok....

Az utóbbi/alábbi két komment után is fenntartod? Látod hiú ábránd.fapaci írta: ↑2023.12.03., vas. 09:54Félreérted a helyzetet. Értenek, csak nem értenek egyet veled és ezt több módon is megpróbálták tudtodra adni, amiket hülyeség címszóval lesöpörtél az asztalodról. A köz érdekében szerintem fontold meg, hogy újra belekezdesz-e! Aki eddig egyetértett veled, az továbbra is szimpatizál az elveiddel, de senki mást nem fogsz meggyőzni szerintem. Az élet néha kegyetlen, az eredményes kommunikáció meg mindig nehéz.SoundMania írta: ↑2023.12.03., vas. 09:05Atyaúristen! Hát tényleg senki semmit nem ért? Na most kezdhetem előlről.....
Ez a célzás melyik hangszóróra vonatkozott ?(RFT ?)asebestyen írta: ↑2023.12.03., vas. 14:20Értem, tehát a pár tízezres kategóriájú kábel szar, de a pár tízezret (se) érő hangszóró az meg a legjobb...
Hát oké, ti tudjátok....

Értem, tehát a pár tízezres kategóriájú kábel szar, de a pár tízezret (se) érő hangszóró az meg a legjobb...sutemenyx írta: ↑2023.12.03., vas. 13:19Igen, mi is a minél semlegesebb hangú kábelről beszélünk. A hangcsináló pártízezres kategória épp ezért esik ki. Meg az azokkal való hangolás főleg. És a jó kábellel épp az derülne ki, hogy a vas mennyire jó. Na hát akkor erről ennyit, azthiszem valóban lezárhatjuk a témát egy időre. Mondjuk egy hétre :)

Igen, mi is a minél semlegesebb hangú kábelről beszélünk. A hangcsináló pártízezres kategória épp ezért esik ki. Meg az azokkal való hangolás főleg. És a jó kábellel épp az derülne ki, hogy a vas mennyire jó. Na hát akkor erről ennyit, azthiszem valóban lezárhatjuk a témát egy időre. Mondjuk egy hétre :)

Nem értek egyet.

Tudom.

Csak azt szerettem volna sugallni, hogy engedjük már el ezt a témát, mert borzasztóan túl lett tólva.

Szerintem inkább már egyikről se.

Inkább beszéljünk a hüvelygombáról...

Félreérted a helyzetet. Értenek, csak nem értenek egyet veled és ezt több módon is megpróbálták tudtodra adni, amiket hülyeség címszóval lesöpörtél az asztalodról. A köz érdekében szerintem fontold meg, hogy újra belekezdesz-e! Aki eddig egyetértett veled, az továbbra is szimpatizál az elveiddel, de senki mást nem fogsz meggyőzni szerintem. Az élet néha kegyetlen, az eredményes kommunikáció meg mindig nehéz.SoundMania írta: ↑2023.12.03., vas. 09:05Atyaúristen! Hát tényleg senki semmit nem ért? Na most kezdhetem előlről.....
Kérlek ne tedd.SoundMania írta: ↑2023.12.03., vas. 09:05Atyaúristen! Hát tényleg senki semmit nem ért? Na most kezdhetem előlről.....ZolaBA írta: ↑2023.12.03., vas. 06:08vagy 250-nél ... vagy 300-nál...SoundMania írta: ↑2023.12.02., szomb. 17:50És (csak a példa kedvéért) lehet hogy a 150 ezres cuccnál befejezi a leresgélést mert csakis kudarcok érték és örökre elment a kedve, pedig 200-nál megtalálta volna az igazit.
Csodás lenne ilyenkor melléírni, hogy 1-2 milliós vagy 10-20 milliós rendszerről beszélünk... mert ahogy mondani szokás nem érdekel a gazdagok nyomora, az viszont felettébb bosszantó amikor ezeket az őrült kábel árakat az 1-2 milliós rendszerbe teszik be, majd megmagyarázzák és önigazolják, hogy az ő rendszerük ettől a 10-20 milliós kategőriába ugrott, sőt kifejezetten az a hülye aki nem így költ kábelre![]()

Atyaúristen! Hát tényleg senki semmit nem ért? Na most kezdhetem előlről.....ZolaBA írta: ↑2023.12.03., vas. 06:08vagy 250-nél ... vagy 300-nál...SoundMania írta: ↑2023.12.02., szomb. 17:50És (csak a példa kedvéért) lehet hogy a 150 ezres cuccnál befejezi a leresgélést mert csakis kudarcok érték és örökre elment a kedve, pedig 200-nál megtalálta volna az igazit.
Csodás lenne ilyenkor melléírni, hogy 1-2 milliós vagy 10-20 milliós rendszerről beszélünk... mert ahogy mondani szokás nem érdekel a gazdagok nyomora, az viszont felettébb bosszantó amikor ezeket az őrült kábel árakat az 1-2 milliós rendszerbe teszik be, majd megmagyarázzák és önigazolják, hogy az ő rendszerük ettől a 10-20 milliós kategőriába ugrott, sőt kifejezetten az a hülye aki nem így költ kábelre![]()

vagy 250-nél ... vagy 300-nál...SoundMania írta: ↑2023.12.02., szomb. 17:50És (csak a példa kedvéért) lehet hogy a 150 ezres cuccnál befejezi a leresgélést mert csakis kudarcok érték és örökre elment a kedve, pedig 200-nál megtalálta volna az igazit.

Ha szépségkirálynőre vágysz jól ki kell szolgálnod, hogy elégedett legyen. Ha neki jó, neked is az lesz! :)fapaci írta: ↑2023.12.03., vas. 00:30Nem szoktam ismeretlen rendszerekbe kábeleket választani, de még ajánlani sem és erről másokat is próbálok lebeszélni, ebben a topikban nem túl sok sikerrel.sutemenyx írta: ↑2023.12.02., szomb. 22:53Ja, nade kanapét úgy választasz, hogy előtte megméred, hogy mekkora fog beférni, tudod, hogy ott mennyi fény van, nem fog-e tulsagosan sötétiteni, nem fogja-e ledominálni a teret, passzol-e a többi butorhoz. Tudod mik a sajat igenyeid: ülni vagy fekudni fogsz-e inkabb, hosszaba vagy keresztbe. Stb sorolhatnam. Na ismeretlen rendszerbe kabelt valasztani olyan, mintha azt mondanák, hogy akkor kapsz egy panellakást full berendezve, de nem mondjak meg milyet, vegyél bele kanapét, hajrá!
SM logikájával a kiválasztott kanapét el kellene cipelnem valami luxuskéglibe, hogy fel tudjam mérni a valódi kinézetét. Aztán mellé kellene tennem egy 20 milliós kanapét, hogy lássam, jó irányba léptem-e a választásommal, meg hogy folyamatosan kispályásnak érezzem magam, mert nem a legdrágábbat vettem meg. Végül meg kellene pakolnom az ülőkét féltucat kiéhezett szépségkirálynővel, hogy igazán komoly rendszerben is ki tudjam próbálni, mit bír. A háttérben persze egy csöves erősítőnek kell dolgoznia, miközben én a teszten dolgozm, mert anélkül ugye csak fészkelődne mindenki. Hogy én igazából csak egy kényelmes kanapét akartam magamnak, az meg kit érdekel? Így lesz egy hétköznapi vásárlásból ámokfutás.

Nem szoktam ismeretlen rendszerekbe kábeleket választani, de még ajánlani sem és erről másokat is próbálok lebeszélni, ebben a topikban nem túl sok sikerrel.sutemenyx írta: ↑2023.12.02., szomb. 22:53Ja, nade kanapét úgy választasz, hogy előtte megméred, hogy mekkora fog beférni, tudod, hogy ott mennyi fény van, nem fog-e tulsagosan sötétiteni, nem fogja-e ledominálni a teret, passzol-e a többi butorhoz. Tudod mik a sajat igenyeid: ülni vagy fekudni fogsz-e inkabb, hosszaba vagy keresztbe. Stb sorolhatnam. Na ismeretlen rendszerbe kabelt valasztani olyan, mintha azt mondanák, hogy akkor kapsz egy panellakást full berendezve, de nem mondjak meg milyet, vegyél bele kanapét, hajrá!