Rotox írta: ↑2023.11.14., kedd 21:26
-KP- írta: ↑2023.11.14., kedd 17:54
Mit takar a családi házimozi erősítő? Milyen típus?
Olyan, amit ezen a fórumon meg sem szabadna említeni.
Sony STR-DG510 ("csak" sztereoban használjuk és feleségem azt mondta/mondja, Neki teljesen megfelel).
OFF!
Szerintem meg nagyon is meg szabad említeni. Ha valaki kezdő / másodrendszerhez tervezett / olcsó, de használható hifi erősítő vásárlására kér tanácsot, szoktam neki ajánlani egyik lehetőségként, hogy vegyen egy régebbi, lehetőleg a maga korában nem alsókategóriás házimozi erősítőt, az sem baj, ha még a ProLogic korszakból, és azt használja sztereóban 2.0 beállításon. Az áruk ma filléres, a hangjuk pedig azért jobb sok esetben, mint a hasonló alap-erősítőké, mert a sok csatorna miatt nagyobb, stabilabb táp van bennük, amit igencsak meg lehet hallani!
ON!
Mivel úgy látom, ennek az erősítőnek van saját dacja, én biztosan tennék egy próbát azza is, már csak a kíváncsiság miatt is. A WiiM Mini dobozába csobagont saját noname optikai kábel, meglepően jól szól, teszteltem, azért merem mondani. Azokat a dacokat a mozizás hangos effektjeinek kiszolgálásához tervezték, így szintén van bennük tartalék, lehet meglepő redményt hoz egy ilyen tesztelés. Ha meg, nem, akkor megpróbáltad, pénzbe nem került, ezt is megtudtad