Ma reggel jött válasz, cseszlovákul... A honlapon írják, hogy telefon angol és cseszlovák, e-mail magyarul. Kivárom, mert jó lengyel jazz lemezeik vannak.Alex_Aston írta: ↑2025.03.09., vas. 07:58Nincs rendes ügyfélszolgálata, telefonszámot sem adnak meg.
Nalam az ilyen eleve felejtős,.főleg ha előre kell fizetni.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Neten kinált hifi termékek
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 446
- Kapcsolat:
Re: Általános csevegő
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6151
A kérdés átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3235
Nincs rendes ügyfélszolgálata, telefonszámot sem adnak meg.
Csak a Marantz! :-D
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 446
- Kapcsolat:
Vásárolt már valaki innen? > https://www.groovespin.hu/
Végig írja, hogy ingyen szállítanak, a fizetés oldalon odabiggyeszti a szállítási költséget. E-mail-re nem válaszolnak..
Végig írja, hogy ingyen szállítanak, a fizetés oldalon odabiggyeszti a szállítási költséget. E-mail-re nem válaszolnak..
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Arcam avr 850
Nem nevezett butának, azt kérdezte miért ragaszkodsz egy butasághoz.Nagy különbség.Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 20:06A személyeskedést nem én kezdtem. Számomra ismeretlen ember csak úgy beszól nekem, gúnyolódik és butának nevez. Hogy lehet személyeskedésre nem személyeskedéssel reagálni?tonee73 írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:58Az egy dolog, hogy felháborodsz azon amin, de a személyeskedést itt lehet befejezni.Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:18
Mi van? Már ne haragudj, de neked mi közöd ahhoz, hogy én mennyi idős erősítőt szeretnék venni?
Kérdeztem a véleményed? Te fogod kifizetni helyettem? Enged már meg, hogy én döntsem el, hogy a saját pénzemen mit vásárolok. Megáll az eszem. Már ott tartunk, hogy egy kis c... mondja meg mit mennyiért vásárolhatok? Jobban jársz ha magaddal foglalkozol és a te dolgoddal ha jót akarsz.
Nem a kötözködő unatkozót kellene szankcionálni aki más hirdetésében szabályellenesen trollkodik és teleszemeteli a hirdetést? Még én kértem elnézést az eladótól, hogy csak úgy idejött valaki beleugatni olyan dologba amihez az ég világon semmi, de semmi köze. Nehezen viselem az ilyen nagypofájú kötözködő, unatkozó nethuszárokat. Néha sikerül a szemükbe néznem, mire rájönnek hogy hanyas a kabát azt erre összeszarják magukat. Ki vagyok az ilyenektől. Elnézést!

Még egyszer és utoljára:zárjuk ezt le.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
A személyeskedést nem én kezdtem. Számomra ismeretlen ember csak úgy beszól nekem, gúnyolódik és butának nevez. Hogy lehet személyeskedésre nem személyeskedéssel reagálni?tonee73 írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:58Az egy dolog, hogy felháborodsz azon amin, de a személyeskedést itt lehet befejezni.Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:18
Mi van? Már ne haragudj, de neked mi közöd ahhoz, hogy én mennyi idős erősítőt szeretnék venni?
Kérdeztem a véleményed? Te fogod kifizetni helyettem? Enged már meg, hogy én döntsem el, hogy a saját pénzemen mit vásárolok. Megáll az eszem. Már ott tartunk, hogy egy kis c... mondja meg mit mennyiért vásárolhatok? Jobban jársz ha magaddal foglalkozol és a te dolgoddal ha jót akarsz.
Nem a kötözködő unatkozót kellene szankcionálni aki más hirdetésében szabályellenesen trollkodik és teleszemeteli a hirdetést? Még én kértem elnézést az eladótól, hogy csak úgy idejött valaki beleugatni olyan dologba amihez az ég világon semmi, de semmi köze. Nehezen viselem az ilyen nagypofájú kötözködő, unatkozó nethuszárokat. Néha sikerül a szemükbe néznem, mire rájönnek hogy hanyas a kabát azt erre összeszarják magukat. Ki vagyok az ilyenektől. Elnézést!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Az egy dolog, hogy felháborodsz azon amin, de a személyeskedést itt lehet befejezni.Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 18:18
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.03.03., hétf. 18:59-kor.
Mi van? Már ne haragudj, de neked mi közöd ahhoz, hogy én mennyi idős erősítőt szeretnék venni?fcsfelix írta: ↑2025.03.03., hétf. 17:36Én csak mosolygok az ilyen embereken.![]()
Nekem csak ilyen meg olyan kell... Max ennyi éves... Ráadásul egy extra ritka és nem sokszor felbukkanó erősítőből.
Oké és az miért is jobb? Ugyan úgy szól mindkettő. A 3 éves is lehetett sokat üzemben az évek során és egy 8 éves is keveset.
Akkor elmondod miért vagy ilyen makacs és ragaszkodsz ehhez a butasághoz, annak ellenére, hogy többen is segíteni akarnak neked?![]()
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.03.03., hétf. 19:00-kor.
Ok: személyeskedés
Ok: személyeskedés
Ismét elnézést kérek az eladótól, hogy kötözködő unatkozó emberek teleszemetelik a hirdetést.
Én csak mosolygok az ilyen embereken.
Nekem csak ilyen meg olyan kell... Max ennyi éves... Ráadásul egy extra ritka és nem sokszor felbukkanó erősítőből.
Oké és az miért is jobb? Ugyan úgy szól mindkettő. A 3 éves is lehetett sokat üzemben az évek során és egy 8 éves is keveset.
Akkor elmondod miért vagy ilyen makacs és ragaszkodsz ehhez a butasághoz, annak ellenére, hogy többen is segíteni akarnak neked?

Akkor elmondod miért vagy ilyen makacs és ragaszkodsz ehhez a butasághoz, annak ellenére, hogy többen is segíteni akarnak neked?

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Köszi hogy megerősítetted a hozzászólásomat!Nick02 írta: ↑2025.03.03., hétf. 16:40Érthető, hogy garanciával rendelkezőt szeretnél, azonban olyan nem lesz. Azért nem, mert az Arcam a garanciális feltételeinél egyértelműen kihangsúlyozza, hogy az 5 év kizárólag (!) az első vásárlóra érvényes. Ha tovább adták, akkor bukta az 5 év gari. Ezt persze nem fogod látni egy hirdetésben sem, aminek megvan az oka...
Szóval, ha találsz egy normális állapotút és megér neked ennyit (szerintem már nagyon nem) akkor ne várj, mert nincs mire.

Front: Sonus Faber Olympica 2
Center: Sonus Faber Olympica
Hátterek: Sonus Faber Sonetto 2
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Médialejátszó - Pioneer UDP LX-800
Hangfalkábelek - Neotech nes 3003 II.
Összekötő kábelek - AudioQuest Dragon 48G eARC és Vodka 48G HDMI
Subkábel - AudioQuest Wolf
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Érthető, hogy garanciával rendelkezőt szeretnél, azonban olyan nem lesz. Azért nem, mert az Arcam a garanciális feltételeinél egyértelműen kihangsúlyozza, hogy az 5 év kizárólag (!) az első vásárlóra érvényes. Ha tovább adták, akkor bukta az 5 év gari. Ezt persze nem fogod látni egy hirdetésben sem, aminek megvan az oka...
Szóval, ha találsz egy normális állapotút és megér neked ennyit (szerintem már nagyon nem) akkor ne várj, mert nincs mire.
Miért írogatsz nekem folyamatosan? Onnan indul a garancia, mikor az üzletben kiállítják a számlát. Független attól, hogy mikor gyártották az erősítőt. Nézd vissza az utóbbi egy év hirdetéseit. Az utóbbi egy évben volt több garanciás 850-es hirdetve, ami 4 éves volt, 3 éves volt és 2.5 éves volt. Miért akkora probléma az neked, hogy én fiatalabb 850-est szeretnék venni? Komolyan nem értelek.öcsi67 írta: ↑2025.03.03., hétf. 12:53Azért kérlek szépen mert ne keress olyat ami már nincs! Garanciális 3, 4 éves készüléket sehol nem fogsz találni ebben biztos lehetsz. Én is kerestem amikor szerettem volna sehol nem volt nemzetközi oldalakon sem. De sok sikert hozzá!Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 11:27Nem értem miért hajtogatod újra és újra. Egyszer már megbeszéltük.
viewtopic.php?f=117&t=213216
Én kérek elnézést az eladótól, hogy ide írogatsz és teleszemeteled a hirdetését.
Azért kérlek szépen mert ne keress olyat ami már nincs! Garanciális 3, 4 éves készüléket sehol nem fogsz találni ebben biztos lehetsz. Én is kerestem amikor szerettem volna sehol nem volt nemzetközi oldalakon sem. De sok sikert hozzá!Benga írta: ↑2025.03.03., hétf. 11:27Nem értem miért hajtogatod újra és újra. Egyszer már megbeszéltük.
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Nem értem miért hajtogatod újra és újra. Egyszer már megbeszéltük.
3-4 évest aligha fogsz találni, mivel az újabb szériák is 2019-es tipusok.
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
Sub - Elac 2070
Erősítő - Lexicon RV - 9
- fererencz
- Törzsvendég
- Értékelés: 873
Re: Neten kinált hifi termékek
Nem szotkam hibázni.
Re: Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!
Amúgy is ezekkel a régi Bowersekkel vigyázni kell. Már írtam, hogy valamiért a 2000 előtti B&W-k hangváltójában elkók vannak ami 20 év után kiszárad elfolyik stb.tonee73 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:22Vinkler írta: ↑2023.11.14., kedd 17:18Mi köze ennek a fórumhoz?feket663 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:02https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
Túl szép lett volna, hogy igaz legyen… Pedig az eladó 10 éve regisztrált, jó értékelése van...
https://reverb.com/en-hu/item/32650401- ... white-rare
Ugyanazok a képek egy 4 évvel korábbi hirdetésből egy óceánnal arrébbról… Ennek alapján nem igazán ajánlott se elmenni érte, se pedig hazaszállíttatni...Átraktam a helyére.feket663 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:02https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
Túl szép lett volna, hogy igaz legyen… Pedig az eladó 10 éve regisztrált, jó értékelése van...
Ugyanazok a képek egy 4 évvel korábbi hirdetésből egy óceánnal arrébbról… Ennek alapján nem igazán ajánlott se elmenni érte, se pedig hazaszállíttatni...
Szóval ha olyat látok, hogy "belenyúlás mentes" B&W akkor jobb szkippelni (vagy nem igaz). A hangváltó kondi csere meg nem egy olcsó mulatság. (Nekem 50 rugó volt a két álló dobozomban a csere, és még egy várakozik, a cserére az is lesz egy 20 vagy még több gondolom.)
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Vinkler írta: ↑2023.11.14., kedd 17:18Mi köze ennek a fórumhoz?feket663 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:02https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
Ugyanazok a képek egy 4 évvel korábbi hirdetésből egy óceánnal arrébbról… Ennek alapján nem igazán ajánlott se elmenni érte, se pedig hazaszállíttatni...
Átraktam a helyére.feket663 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:02https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8805
Mi köze ennek a fórumhoz?feket663 írta: ↑2023.11.14., kedd 17:02https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/ ... 0-172-1891
RPI4B-Allo BOSS V1.2, TPA3255, Canton CT1000
Sziasztok! Régen nem jártam itt, ami elvileg azt jelenti, hogy a hangrendszerem totálisan megfelt számomra, de a valóság inkább az, hogy elértem anno egy szintet, majd költözés, beleunás stb. Szóval az eltelt évek alatt jól eldurvult a világ és a gyártók már tényleg fullba nyomják a kretént és már egy luxusyacht árán adnak egy álló hangfalpárt. Ezt fel sikerült dolgozni, mert úgysem futtja rá. :-) Visszatérésem oka egy sztereó rendszer építése lenne, de egy nagyon érdekes dologra lettem figyelmes. Van ugyanis az ismert oldal a Hifishark, ahol elég sok európai eladót látni. Megfigyeléseim szerint a legolcsóbb eladók a Lengyelek, utánuk jönnek a Németek. Viszont a legdrágábbak mi Magyarok vagyunk a legtöbb esetben. Általában minden cuccot magasabb áron árulgatnak a hazai eladók mint bárki más Európában. Bizonyos esetekben, viszont van ami kint drága, de itthon nincs ára. Ez amolyan piaci sajátosság, vagy a külföldiek másképp hallanak?
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 782
Nem!
Nem vagyok "DIY guru", nem látom mi a baj. Jó, az a trafó csillapítás(?) nem sikerült valami jól, de a többit én nem látom tragikusnak. Olyan "házi kivitel".
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 782
Teljesen őszintén kérdezem, mert nem ismerem az erősítőt, a kapcsolást, mi a baj vele? Magas, alacsony ár? Minőség?Voyager írta: ↑2023.02.12., vas. 08:30Az alábbi hirdetés (sajnos) itt van nálunk.
Eladó lett egy nagyon igényesen megépített, tiszta A osztályú végerősítő.
viewtopic.php?f=32&t=186741
![]()
![]()
![]()