.
Köszi, viszont!
Biztos szépen meg tudta hajtani.
Bizonyara hozzajarulhatott a jo hanghoz a home made elektronika a hatterben...Tctronic írta: ↑2023.12.09., szomb. 11:30Ahogy az ifjú mormoták kézikönyve is írja: "Ami nem hajlik, az törik" A kerámia membránok sem kivételek, a túlterhelést ezek sem tolerálják. Sajnos anno Pioneer HPM 700 (500,900,1100) sorozat mélysugárzói is baromi jók voltak (valamilyen Polygraphite nevű anyagból készültek) de azok is hasonlóan törtek....
FB_IMG_1701691147502.jpg
FB_IMG_1701691140727.jpg
FB_IMG_1701691163653.jpg
Olyan CGI-s a látvány. Minden mennyire rendezett és steril
Szerintem meg kamu.
Ez egy moziszoba!
Lehet, hogy kipróbálták az akusztikát elötte, de a fotel középen pont a legrosszabb helyen van
https://forums.stevehoffman.tv/threads/ ... /page-1357Nagyon szívesen meghallgatnám, de ezek a fekete falak, hát nem az Én világom
Beautifully done! I love the aesthetic and organized layout.
Lovely room. I really like how it's been designed!
Wow.
Just wow.
EG.
igaz volt egy magyarázat hozzá,de érdekes,mennyire mások az esztetikai elképzelések pár helyen..wow!!!...that is absolutely awesome:edthumbs:
Olyan CGI-s a látvány. Minden mennyire rendezett és sterildixie-chicken írta: ↑2023.10.28., szomb. 19:06egy "szöbá",2 rendszer.....és "A FOTEL"
![]()
The vintage system:
- Marantz 1060
- Thorens TD125, SME 3009 arm, Ortofon 2M Blue cart
- KLH Five (restored originals, not the reissues)
- Silver Circle Juice Box One power conditioner
The main system:
- Audio Note AN-E/LX Hemp
- Audio Note M5 w/Phono
- Audio Note DAC 3.1x/ii Balanced
- Audio Note AN-S2 SUT
- Audio Note Quest monoblocks
- Linn LP12 or a modified Systemdek IIX depending on mood. Linn Ekos mk2, Linn Troika.
- Mac Mini (Roon Core)
- Allo USBridge Sig (Roon bridge)
- Matrix Audio X-SPDIF 2 (USB to SPDIF)
- Thorens TCD2000
- Audio Note ISIS interconnects and power cables
- Audio Note LX96 biwire speaker cables
- 4 dedicated home-run AC circuits on separate breakers