Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1512

Re: Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 18:34

Inkább azt mond el,,,
Pl . Fastaudio, többit Revox leírta.
35 Euro körül van egy flaskával.

Lehet, hogy Tamásnak is lesz újra, de hogy megéljük - e, arra már nem vennék mérget. :rolleyes:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rock60 2023.11.08., szer. 19:08-kor.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4583
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 18:34

Inkább azt mond el, hol veszel mostanában L'art du son mosókoncentratumot?
Ahogy Gyuri kiderítette, Kürthy Tamásnál már nem lehet.
ebayn beírod, dobni fogja. régeben is volt gond a Loricrafttal, baxott szállítani, akkor kecskekeféért az ebayra sétáltak át haverok. black pearl audio rémlik, mintha eu-s lenne, de a blackforestnél tuti van. de kb mindegy, ahol feldobja az ebay. lehet itthon is van valahol, passzolom. én ezidáig 2szer vettem lötyit, mindkettőt merlines, ill mostmár analogA. volt. nem kell foglalkozni vele, jphol mennyi, mert kb 10 évre veszed :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

frenki485 írta:
2023.11.08., szer. 14:39

Amit akarsz linkelni:
bekattintasz a címsorba (a böngésződben), jobb egér gombra ...
Köszi, már itt elvesztettem a fonalat... :D
Ha valamikor alkalmas Neked, felhívnálak ölemben a laptoppal, hátha úgy megértem. gondolkodik.gif

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Köszi, part, az - az !

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3383

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

revox írta:
2023.11.08., szer. 18:03
zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 17:34
frenki485 írta:
2023.11.08., szer. 15:41

Ja, jogos.
Nem írta a kolléga, hogy miről/mivel netezik...
Én befonnám a szemöldökömet, ha telóról kellene... :ohnoohnoohno:
Valójában én nem értek egyikhez sem, de telefont és tabletet használok, ez van.
Van asztali pc a családban, de azt 90%-ban a fiam bitorolja, de mindegy is, mert sok mindent úgy sem tudok kezdeni vele.
ott se vészes. ha megnyitsz wgy oldalt, a címsávba bwlwnyomid az újad és már ki is írja, hogy másolás. ezzel a virtuális vágólapon a link, mint egy szöveg. aztán it nyktsz egy hozzászólást. ahova tenni akarod a linked, belenyomod az újad és ott tartod, míg ki nem írja, hogy beillesztés. rányomsz és ah url máris bent van. amit a fórummotor már érzékel, hogy hibatkozás és már linkként fogja megjwleníteni.

ezzel a módszerrel annyi linket tudsz bemásolni, amit nem szégyelsz, de egy link után érdemes egy entert nyomni/sort dobni

amúgy azon a linken egy lemezjátszó van, sok köze nincs a lemezmosáshoz (a cikknek). a Loricraftnak van valami Garrard kapcsolata, de lövésem sincs, már mi. 20 éve volt ez nálunk felfutóban, azóta felejtek. de 20 éve ilyennel mosok. jó e vagy sem, passz, a lemezek tiszták, nincs vele bajom. a lustaság nagy úr: veszek egy üvegel, felöntöm az 5liter desztilláltat aztán nem kell vele bajlódni. szemüvget, telefont, minden lufaxt ezzel mosok.
az SM által említett CD-s hangzást passzolom, mert mióta mosok, ilyennel, de az fix. ha karbonkefézek, ugyanezt érzem. mivel én is tapasztaltam már, hogy az LP-t le lehet cédésíteni, azt gondolom, ez így is van, nem kérek bizonyítást :rolleyes:
Ezt a pc dolgát hagyjuk, egyrészt itt off, másrészt én ezt úgy sem tudom elsajátítani, már milliószor leírtam, én informatikai analfabéta vagyok, teljesen tehetségtelen az ilyesmihez.
Inkább azt mond el, hol veszel mostanában L'art du son mosókoncentratumot?
Ahogy Gyuri kiderítette, Kürthy Tamásnál már nem lehet.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

OFF!
hol van olyan topic, ami dvd játszókkal foglalkozik? a mozisban mindeféle mozisuoba van, de konkrétan dvd-t nem látok
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 17:56
Ennek a zselének a szabad szemmel láthatatlan darabjai, rátapadnak a tűre, felrakódnak a tű tövére, majd használat közben ráégnek, ezzel tönkretéve azt. Az ilyen tű/hangszedő rend szerint menthetetlen, nem lehet letakarítani.
Ezért én nagy ívben kerülöm az ilyen zseléket.
az a baj ezzel a Zerodust dologgal, ha megvesszük, azt gondoljuk, egy életre szól, de sajna nem. Eleinte. amikor még szép új, nemigazán jön le róla semmi. aztán amikor már úgy össze van szúrkálva, málik, rohad ezerfelé. de nem kidobjuk, max lemossuk, úgyis benne van a manuálban, hogy mosható :D de ugye kifizetem, enyém, használom, míg el nem ássa a kutya valahova, vagy ki nem dobja az axxony véletlenül :D
de nem kell erőltetni, én se teszem.
egyébként a sasupa is ilyen szempontból hordoz magában kockázatot. ha már azon is több a pötty, mint a szabad hely (a csokiis részén).

fotósboltban vettem nagyítót, ami x30 és x60-as nagyítást tud... Bőven elég a hangszedők nézegetésére. ha van kis kosz, meg kell takarítani rendesen, mert a sasupa csinál valamit, amit más nem. de nem ekvilanesn a nagymosással az se.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 17:34
frenki485 írta:
zoli73 írta:
2023.11.08., szer. 15:31

Legalábbis Windows-ról így megy, de a fórumozók kb. fele(én is) androiról "nyomja", telefon, tablet, és ott teljesen máshogy kell. Mondjuk arra még én em jöttem rá, hogy 1-nél több linket hogyan lehet beilleszteni, pedig néha jól jönne. gondolkodik.gif
Elnézést az off-ért!
Ja, jogos.
Van asztali pc a családban, de azt 90%-ban a fiam bitorolja, de mindegy is, mert sok mindent úgy sem tudok kezdeni vele.
ott se vészes. ha megnyitsz wgy oldalt, a címsávba bwlwnyomid az újad és már ki is írja, hogy másolás. ezzel a virtuális vágólapon a link, mint egy szöveg. aztán it nyktsz egy hozzászólást. ahova tenni akarod a linked, belenyomod az újad és ott tartod, míg ki nem írja, hogy beillesztés. rányomsz és ah url máris bent van. amit a fórummotor már érzékel, hogy hibatkozás és már linkként fogja megjwleníteni.

ezzel a módszerrel annyi linket tudsz bemásolni, amit nem szégyelsz, de egy link után érdemes egy entert nyomni/sort dobni

amúgy azon a linken egy lemezjátszó van, sok köze nincs a lemezmosáshoz (a cikknek). a Loricraftnak van valami Garrard kapcsolata, de lövésem sincs, már mi. 20 éve volt ez nálunk felfutóban, azóta felejtek. de 20 éve ilyennel mosok. jó e vagy sem, passz, a lemezek tiszták, nincs vele bajom. a lustaság nagy úr: veszek egy üvegel, felöntöm az 5liter desztilláltat aztán nem kell vele bajlódni. szemüvget, telefont, minden lufaxt ezzel mosok.
az SM által említett CD-s hangzást passzolom, mert mióta mosok, ilyennel, de az fix. ha karbonkefézek, ugyanezt érzem. mivel én is tapasztaltam már, hogy az LP-t le lehet cédésíteni, azt gondolom, ez így is van, nem kérek bizonyítást :rolleyes:
halfnote.hu

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

revox írta:
2023.11.08., szer. 10:01
gyors átfutottam és sok dolog le van írva,amire bólogatni tudok, de van néhány,amire nem biztos. nem vészes dolgok ezek és nem akarok egyenként idézni,így inkább leírom én,hogy csinálom.

A lemezmosás, ahogy valaki okosan megjegyezte, a lemezek számától függ. de ha le van mosva és utána rendesen használva, nem kell 5 hallgatás után futni mostani. bőven elbír több meghallgatást.
mosót mindenki oda igazítja,amennyit akar rá költeni, de a folyadék nem mindegy. Az alkoholos házibarkácsot én kerülném. Loricraft L'Art du Son-t használom. Egy üveget 5 liter desztillált vízzel kell felkeverni, baromi sokáig elég.

lemez lemosva és antisztatikus új (!) zacskóba téve. az új lemezről én kidobálok minden műanyag tokot, ne töltődjön és nyilván az újakat is mosom, sőt,azt dupla menetben :rolleyes:

lemezjátszó bekapcs és már elsőkörben előveszem a szintén Loricraft kecskeszőr kefét és letörlöm a tányért felül, oldalt, mindenhol. Ez a kefe holtbiztos, hogy nem segít (de más se), ha a lemez koszos, bundáskenyeret ettünk rajta, stb... De az aprócska port leszedi és szerintem antisztatizál is. nem keverendő a karbonkefékkel, de majd ez később.

lemez felrak és megint a Lorocraft kefe kerül elő. Körbetörlöm forgás közben a lemezt és ez a része ennyi. Régebben Kürthy Tomi figyelte meg, ha a tűt is meglegyinti ezzel a kefével, hallható eredménye van, de ez elég veszélyes mutatvány.
Jön a tű. Bekapcsoláskor előveszem a Zerodust tútisztítő zseléjét, amivel nagy baj nincs, ha nem használjuk rojtosra, meg nem nyomjuk bele az egész tűszárat, csak éppen a hegyét a tűnek. Amikor friss és új, nagyon szépen csak annyit tesz, ami a dolga. De ez csak egy első, afféle nagyoló tisztítás, a zenehallgatás közben többet nem használom(nekem sincs türelmem játszani vele,hogy meddig menjen bele a tű hegye, én is figyeltem már meg a tűszáron is felrakódást, ill a tű hegyének a tövében, de az így kapott hang se tökéletes). Utána jön a lent említett SaSuPa tűtisztító kefe, ami holtbiztos, hogy nem csak tisztít, sőt,azt gondolom,ez csak másodlagos funkciója, mert olyan jellegű a "javulás", mint amit a kecskeszűr kefével való törléskor tapasztaltunk. Tehát sasupa és mehet is a tű a lemezre. ez minden lemezoldalnál nálam ismétlődik, kivéve a Zerodustos tisztítást (azt mint írtam,csak az elején, egyszer van, ha el nem felejtem és főleg akkor, ha sokat állt a rendszer. heteket,hónapokat)

Karbonkefe: többször, több helyen demonstráltam (ki lehet próbálni), hogy a haláltiszta lemez esetén is inkább csak ront a hangon. A kecskeszőrhöz képest, a hangot mechanikussá teszi(kifakulnak a színek és darabosabb az egész). Ha ezt utána a kecskeszőrrel átkeféljük, ismét jó lesz a hang. Ha megint karbonnal, megint mechanikusabbá válik a hangja és ezt a végtelenségig lehet csinálni, mert a jó és rossz hang váltogatja egymást, míg meg nem unjuk. Szóval ezek a kefék nem csak tisztítanak. A kecske holtbiztos, hogy antisztatizál is és ami nem annyira meglepő, a CD-ket áttörölve ezzel, a CD- esetén is megfigyelhető a változás. Az antisztatizáló stukkert e miatt még nem próbáltam, simán benne van, hogy azzal is nyernék még egy-két ortót, de már hova? :kapdelm: :D
Kecskeszőrt egyébként gyártanak többen is. Nekem a Loricraft volt az első, meg úgy általában is és vagyok annyira babonás, ha valami bevált, nem cserélem másra, bár azóta vannak olcsóbbak a piacon.

Mindezek mellett nem árt egy nagyító, néha ránézni a tűre, mert az élet és akár a Zerodust zselé is, valóban okozhat problémát. Ez évente kb 1-2szer elég szokott lenni. ekkor már érdemes megtisztítani is, de itt is kerülni kell az alkoholos tisztítókat. felkúszik a tűszáron,a gumicsillapítást kiszárítja és mehet a szervizbe, vagy kukába a PU. De erre is van egy roppant egyszerű és hatékony szer. Már megvettem az alcoholFree lemezmosó folyadékot, ami a tűt is tökéletesen lemossa. Nálam a fenti metódust követve, kb évente egyszer kell lemosni,akkor se vészes,csak megszokásból. A tű mosásra Karbonkefét használok én is,erre nincs jobb ötletem elég finom,hacsak, valaki be nem áldoz erre is egy sasupát :D Sajna a karbon jótékony hatása itt is érvényesül (darabosabb megszólalás), de a sasupa megoldja száradás után.

Lemezmosó-kefe... Ja,ezt nem említettem. Minő meglepetés, nekem az is Loricraft, de azt adták a mosóhoz. Ez valami műanyag szálas, aminek azért van tisztító ereje is, de nem annyira kemény, hogy a nedves lemezen nyomot hagyjon.

ezeken kívül nem használok semmi egyebet szerintem. Nem állítom, hogy az egyetlen út, én így csinálom.

itthon, a fentiek elérhetők Kürthy Tominál az Analog Audioban és a forgalmazók csoportban van saját topicja kérdezni. Aztán ha nála nincs, jöhet a gugli vagy ebay.
Nos, ideértem, hogy érdemben kommenteljem is...
A mosás sűrűségéről. Igen, én jegyeztem meg, hogy 5-6 lejátszás után mosom.
Ez azért van igy mert én semmiféle kiegészítő kefét nem haszálok, csak mosok.
Amit a carbon keféről írtál, azt szórol-szóra meg tudom erősíteni, ezért is hagytam el. Illetve megyfigyeltem, hogy ha carbon kefével kefélgetek, akkor sokkal előbb "visszatöltődnek" a lemezek, es nyelik a port.
Az sem mindegy milyen a párataltalom a lakásban. Ahol alacsony, ott sokkal több a szálló por, amitől sokkal hamarabb koszolódnak a lemezek. Tehát jogos, e tekintetben is, az 5-6 lejátszás utáni mosás, nem általánosan törvényszerű. Nálam ez vált be.
Kecskeszőr kefével nincs tapasztalatom, csak hallottam róla, vagyis a mosómhoz az van, de az más tészta.
Ellenben SaSuPa-m van, ami egy remek kis eszköz, a hatását jól összefoglaltad. :smile32:
Megvan már jópár éve, tőled, a blogodon olvastam róla először, azonnal be is szereztem!
A zselés cuccokat viszont kerülöm, és mindenkit óvva intek tőle.
Rengeteg negatív tapasztalatot hallottam, olvastam, róla.
Limar fórumtársunk mutatott nekem mikroszkópvelvételeket tűkről, amiket ilyen zselés cuccokkal "tisztítottak", elrettentő volt!
Ennek a zselének a szabad szemmel láthatatlan darabjai, rátapadnak a tűre, felrakódnak a tű tövére, majd használat közben ráégnek, ezzel tönkretéve azt. Az ilyen tű/hangszedő rend szerint menthetetlen, nem lehet letakarítani.
Ezért én nagy ívben kerülöm az ilyen zseléket.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

frenki485 írta:
zoli73 írta:
frenki485 írta:

Amit akarsz linkelni:
bekattintasz a címsorba (a böngésződben), jobb egér gombra feljön egy menü, abból a másolást kiválasztod.
A hozzászólásodban pedig beilleszted-jobb egérgomb, menü, beillesztés. Sztem így:
https://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_W116
Legalábbis Windows-ról így megy, de a fórumozók kb. fele(én is) androiról "nyomja", telefon, tablet, és ott teljesen máshogy kell. Mondjuk arra még én em jöttem rá, hogy 1-nél több linket hogyan lehet beilleszteni, pedig néha jól jönne. gondolkodik.gif
Elnézést az off-ért!
Ja, jogos.

pärt
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 5281

Hozzászólás Szerző: pärt »

Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 13:12
Érdemes elolvasni : / Nem tudom idelinkelni, ugyifogyi vagyok hozzá./

Connect
L'art du Son by Garrard Transcription Reference in test/Review
https://www.connect.de/testbericht/l-ar ... 95008.html
Angolul, pdf-ben:
https://www.google.com/url?sa=t&source= ... DOBGMcrjrO

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 659

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

zoli73 írta:
frenki485 írta:
Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 14:30
Majd egyszer valaki megtaníthatna, hogy kell belinkelni egy ilyen izét... :smile53:
Egy cikket, vagy egy bolt kínálatát, stb... gondolkodik.gif
Amit akarsz linkelni:
bekattintasz a címsorba (a böngésződben), jobb egér gombra feljön egy menü, abból a másolást kiválasztod.
A hozzászólásodban pedig beilleszted-jobb egérgomb, menü, beillesztés. Sztem így:
Elnézést az off-ért!
Ja, jogos.
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

frenki485 írta:
Rock60 írta:
Majd egyszer valaki megtaníthatna, hogy kell belinkelni egy ilyen izét... :smile53:
Amit akarsz linkelni:
Elnézést az off-ért!

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1300

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 14:14
SoundMania írta:
2023.11.08., szer. 13:22

Alkohol elpárolog, de akkor miért cseszi el a lemez hangját?!
Nemtom.
Nem lehet, hogy nem is a már ott sem lévő alkohol, hanem valamelyik más összetevő maradványa okozza ?
Vagy fordítsuk meg a kérdést :
Mi van, ha pont az a baj, hogy tökéletesen elpárolog ? Nem lehet, hogy ha marad pár ezrelék " kenőanyag " a lemezen, az a kenés teszi simábbá, analógosabbá a hangot ? / Csak hangosan gondolkozom./
Onnan jött az ötlet, hogy a Last tisztító folyadék garnitúrám 2. fázisában használatos lötyi tapintásra olyan, mint ha síkosítana, mint ha " olajozná " a tűt, akadálytalanabb suhanást biztosítva a barázdában.
Nem is csikorog... :D
Ugyanazon foyadék. Ha adunk hozzá 0,5% alkoholt, már úgy szól utána mint a "cd" lemez. Alkohol nélküli meg nem. Minden azonosan kivitelezve. Végén leszívva, nem csak hagyva megszáradni.

frenki485
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 659

Hozzászólás Szerző: frenki485 »

Rock60 írta:
Amit akarsz linkelni:
Csatolmányok
image_67177729.png
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)  
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Endrion írta:
2023.11.08., szer. 14:16
Az AT607 folyadék alkoholos? Inkább ne kenegessem vele a tűszárat??
Ezeknek a cuccoknak a 95% - a alkoholos, szinte mindenki ilyesmit használ.
A tűszárat leginkább semmivel ne kenegessed, csak a tűt. :D

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

revox írta:
2023.11.08., szer. 14:13

Ez így elég rubik-magic :D
Nem annyira. :ohnoohnoohno: Beírtam a keresőcsíkba, hogy L'art du Son.
Kiadott mindenféle oldalt a kiegészítőkről, lemezmosóról, stb, és talán két helyen ezt a dörzsis lemezjátszót is.
Ez egy teszt a Connect - től.
Angol - Japán kooprodukció.
Garrard fejlesztés a L'art du Son közreműködésével, Origin Live kar, Lira hangszedő.
A legnagyobb előnye, hogy olcsó... :fekverohog:

Endrion
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: Endrion »

Az AT607 folyadék alkoholos? Inkább ne kenegessem vele a tűszárat??

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

SoundMania írta:
2023.11.08., szer. 13:22

Nemtom.
Nem lehet, hogy nem is a már ott sem lévő alkohol, hanem valamelyik más összetevő maradványa okozza ?
Vagy fordítsuk meg a kérdést :
Mi van, ha pont az a baj, hogy tökéletesen elpárolog ? Nem lehet, hogy ha marad pár ezrelék " kenőanyag " a lemezen, az a kenés teszi simábbá, analógosabbá a hangot ? / Csak hangosan gondolkozom./
Onnan jött az ötlet, hogy a Last tisztító folyadék garnitúrám 2. fázisában használatos lötyi tapintásra olyan, mint ha síkosítana, mint ha " olajozná " a tűt, akadálytalanabb suhanást biztosítva a barázdában.
Nem is csikorog... :D

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 13:12

Connect
ez így elég rubik-magic :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

SoundMania írta:
2023.11.08., szer. 14:02
Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 12:08
Legfrissebb :
Kürthy Tominak megszakadt a kapcsolata a Loricrafttal, úgy hogy se kefe, se lónyál... sad.gif
SaSuPa van.
Nincs sasupa-m. Van jó (állapotú, méretű, geometriájú) tűm. Meg sok lemosott lemezem hozzá. :)
akkor vegyél :D
halfnote.hu

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 12:08
Legfrissebb :
Kürthy Tominak megszakadt a kapcsolata a Loricrafttal, úgy hogy se kefe, se lónyál... sad.gif
SaSuPa van.
Nincs sasupa-m. Van jó (állapotú, méretű, geometriájú) tűm. Meg sok lemosott lemezem hozzá. :)

SoundMania
Törzsgárda
Törzsgárda

Rock60 írta:
2023.11.08., szer. 12:17
revox írta:
2023.11.08., szer. 11:50

Nem is reckirozok vele. Alkohol+műanyag 36_1_5.gif
Nem gondolnám, hogy ilyen jellegű probléma van vele.
Rengeteg alkohol alapú tisztítószert használunk nap mint nap, műanyag - alapú világunkban.
Az alkoholtartalmú fertőtlenítőszerek is műanyag üvegben vannak.
Inkább csak a visszamaradt anyagnak lehet - ha van - előnytelen hatása a hangra, nem tudom.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Connect

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”