Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
kb 3 eve volt az utso termek frissites
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
A széria váltások mennyi időnként zajlanak kb.?????
Gondolom gyártónként más.
Klipsch hangsugárzók
Uj szeria erkezik!!!!!!!
- de erdekesen neznek ki a polcosok
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Komolynak ígérkezik!
Bár ezt a Klipsch-től elvárható volt!
Klipsch hangsugárzók
Uj szeria erkezik!!!!!!!
Szóval ezért a nagy áresés.
:box:
Klipsch hangsugárzók
Uj szeria erkezik!!!!!!!
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1165
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1167
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1169
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1171
http://www.klipsch.com/newscenter/press.aspx?cid=1162
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
150font/pár, amiből ugye nekem pont kettő db kellene, szal nem vészes
Ha Neked nem vészes egy pár hátsó satellite-hez egy pár állvány 55e Ft-ért, ami még kellő magasságban sincs, akkor jó.
Nem az hogy nem vészes, hanem ha már a végső rendszer majd amúgy se két forint lesz (nem si három :box: ), akkor már "azon" az összegen ne múljon az összkép
(amúgy a vásárlási sorrendben a hangszóróké az uccsó hely, szal még a tatár se hajt )
Ha gondolod megegyezhetünk nekem van egy szettem eladó. Igaz nem a mini téma de hátha megetetszik. Ha gondolod beszélhetük
Under Construction
- TheRussian
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Klipsch hangsugárzók
Ha Neked nem vészes egy pár hátsó satellite-hez egy pár állvány 55e Ft-ért, ami még kellő magasságban sincs, akkor jó. :box:
Nem az hogy nem vészes, hanem ha már a végső rendszer majd amúgy se két forint lesz (nem si három ), akkor már "azon" az összegen ne múljon az összkép
(amúgy a vásárlási sorrendben a hangszóróké az uccsó hely, szal még a tatár se hajt )
Klipsch hangsugárzók
Ha minden igaz, 1 hónap múlva már én is boldog Klipsch tulajdonos leszek.
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
Klipsch hangsugárzók
Ha Neked nem vészes egy pár hátsó satellite-hez egy pár állvány 55e Ft-ért, ami még kellő magasságban sincs, akkor jó.
- ugye Klipsch-ekrol folyik a dumcsi?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
- TheRussian
- Nincs visszaút
Klipsch hangsugárzók
mondjuk arra sem találtam adatot, hogy a b&w mini theatre-hoz mennyi az állvány....de sztem "asse óccsó"
Kalkuláld ki, h ha 600-asokhoz az állványzat 40 rugó, 700-asokhoz 80.
Klipsch hangsugárzók
mondjuk arra sem találtam adatot, hogy a b&w mini theatre-hoz mennyi az állvány....de sztem "asse óccsó"
Kalkuláld ki, h ha 600-asokhoz az állványzat 40 rugó, 700-asokhoz 80.
- TheRussian
- Nincs visszaút
Klipsch hangsugárzók
most akkor vagy keresek majd hozzá egy noname vmit, vagy nem veszek klipsch hangszórót
Nem tod' se falra se asztalra tenni??
Hát a frontokat sztem szét tom rakni a tvs polcra is(mondjuk így olyan 2,20 cm lesz köztük. az egy olyan 2,5 m nézési távolságból nem rossz), viszont a surroundokat azt állványra tudnám csak.
mondjuk arra sem találtam adatot, hogy a b&w mini theatre-hoz mennyi az állvány....de sztem "asse óccsó" :box:
Klipsch hangsugárzók
most akkor vagy keresek majd hozzá egy noname vmit, vagy nem veszek klipsch hangszórót
Nem tod' se falra se asztalra tenni??
- TheRussian
- Nincs visszaút
Klipsch hangsugárzók
Kérdés: A képeken látható Klipsch RSX-4 hangszórókon levő talp ugyebár asztali elhelyésre hivatott. Ha jól tudom létezik falra szerelhető konzol is. Viszont engem rendes állvány érdekelne.Olyan van ezekhez a hangszórókhoz gyári?
Nincs hozzá állvány. Ugyanis alapból fel lehet tenni a falra és a polcon is megáll a lábán.
A PM-ekhez van, de itthon nálunk az sem kapható.
tehát akkor nem megoldható hogy normál gyári klipsch állványra tegyem.....hmmm
Klipsch hangsugárzók
Kérdés: A képeken látható Klipsch RSX-4 hangszórókon levő talp ugyebár asztali elhelyésre hivatott. Ha jól tudom létezik falra szerelhető konzol is. Viszont engem rendes állvány érdekelne.Olyan van ezekhez a hangszórókhoz gyári?
Nincs hozzá állvány. Ugyanis alapból fel lehet tenni a falra és a polcon is megáll a lábán.
A PM-ekhez van, de itthon nálunk az sem kapható.
- TheRussian
- Nincs visszaút
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Eladó 2 db RF-35 az XMS- ben voltak bemutató darabok ,áruk 140 000 ft.
öööööö........
Klipsch hangsugárzók
Eladó 2 db RF-35 az XMS- ben voltak bemutató darabok ,áruk 140 000 ft.
Klipsch hangsugárzók
Hát ha Phazer is azt mondja hogy a subom nem igazán partnere az rf35-nek, akkor lehet hogy inkább áttérek sztereó-ra amíg meglesz a 35-ös sorozatból legalább még a center. (gondolom elég csúnya lenne az összhatás az rf35 és a wh diamond centerrel)
Én csak azért okoskodtam bele mert használtam jó ideig ezt a tipusú magnatot. Ez az én szerény véleményem. Persze azért vettem azt mert nem volt normálisra keret!
Under Construction
Klipsch hangsugárzók
Hát ha Phazer is azt mondja hogy a subom nem igazán partnere az rf35-nek, akkor lehet hogy inkább áttérek sztereó-ra amíg meglesz a 35-ös sorozatból legalább még a center. (gondolom elég csúnya lenne az összhatás az rf35 és a wh diamond centerrel)
Projektor:Sony Hs60 Vászon:Projecta Homescreen Front:Dali Concept 10 Center:Wh.Diamond Center Rear: Phonar Compact2 Sub:Rel Q150E Receiver: Yamaha rxv4600+Nad M25 DVD1: Denon 3910 Kábelek : QED anniversary silver
Klipsch hangsugárzók
egy kicsit sem kong otthon???
Nem. De ha veszel is, ne üres szobába tedd.
Klipsch hangsugárzók
Háát én egyenlőre az államvizsgától parázok inkább :punk:)
Azon mit értesz hogy nem a legjobb az akusztika?
- Hajrá
- A kanapéba kicsit kongott a mély (RF-15). Kis séta után a kanapé mellett jöttek meg a fini-puhi mélyek. A THX Ultra2-vel (6.2-be) nem voltak gondok, h kong-e vagy sem. Mellesleg az RF-15 egyáltalán nem kong (itthon)!!
Csak mint mondtam az akusztika.. De nem vészes annyira és csak a mélyek. Simán ki lehet bírni.
egy kicsit sem kong otthon???
( a kongás / döbögés miatt akarom lecserélni a mostani falakat főképp )
persze vásárlás előtt hallgatózás lesz :box:
...