Olyan CGI-s a látvány. Minden mennyire rendezett és steril
Szerintem meg kamu.
Ez egy moziszoba!
Lehet, hogy kipróbálták az akusztikát elötte, de a fotel középen pont a legrosszabb helyen van
Nagyon szívesen meghallgatnám, de ezek a fekete falak, hát nem az Én világom
https://forums.stevehoffman.tv/threads/ ... /page-1357
Beautifully done! I love the aesthetic and organized layout.
Lovely room. I really like how it's been designed!
Wow.
Just wow.
EG.
wow!!!...that is absolutely awesome:edthumbs:
igaz volt egy magyarázat hozzá,de érdekes,mennyire mások az esztetikai elképzelések pár helyen..
"I’m finally set up in my new dedicated listening room. It needs treatment as the slap echo is kind of nuts with the polished concrete floor and lack of big furniture, but this is something I will address slowly and carefully.
It’s two separate systems; one is mostly Audio Note stuff and the other is my nostalgic vintage setup. "
az alap ötlet nekem tetszik (kéne nékem az a vintage rendszer,onnét

)...én meg tudom csinálni azt,hogy a 5,5x4m szobában,behúzom a szoba közepére a hallgatási poziciót,totál nierfield monitoring,nem esik szét a hang,nagyon közvetlen hangzás,a zenei szinpad még jobban a hangszoró mögé kerül,jól szeparált hangszerekkel,igaz én be vagyok bútorozva,de jártam hasonló,minimál bútorozottban,kb 20-22m2-en,ahol az én D700-som,a minimonitor szerepét tölthetné csak be,és "zseniális hang van" a szobában,úgy hogy a fotel rendesen be van húzva,ha nem is a szoba közepére,de jócskán elvan,a faltol..
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)