Nem is vettem kötekedésnek.
Szerintem valamit félre értettél. Ez nem egy gyári versenyautó, hanem annak mintájára kiadott utcai változat. Ezzel nyilván nem fognak menni, de lehet belőle komolyabb darabot is építeni.

Nem is vettem kötekedésnek.

Bocs nem kötekedek, de ez a ground clearance kevés lesz oda

Ne csigázz bennünket, azért valamit mesélhetnél róla...

Volt már erre példa régebben is. Ha jól emlékszem 1982-ben. Én is erdei földúton próbáltam, nem aszfalton.

Ez tényleg ott fog menni a Kamazokkal együtt?

Ösztönösen megérzik, mi a tuti, menőAlex_Aston írta: ↑2023.10.28., szomb. 19:04Drift versenygépek testközelből.
A fehérrel az egyik legjobb barátom tolja. Látszik, hogy csajmágnes, mert mindkét lányom rögtön bele akart ülni

Totálisan egyetértek. A tervezettel és a hozzáfűzött kommentjeiddel is.Vinkler írta: ↑2023.10.04., szer. 18:55Régóta rebesgetik ezt a “szankciót”, és végül is van benne valami, ha belegondolunk. Teljesen felesleges a batár többszáz Le-s SUV-oknak zöld rendszámot adni, a kisebb autóknál ez árnyaltabb persze.
Egyébként meg egyre kevesebb előnye van a zöld rendszámnak, lassan semmi értelme nem lesz. A mutogatom, h én zöld vagyok szerintem eleve disszonáns.

Régóta rebesgetik ezt a “szankciót”, és végül is van benne valami, ha belegondolunk. Teljesen felesleges a batár többszáz Le-s SUV-oknak zöld rendszámot adni, a kisebb autóknál ez árnyaltabb persze.

Mi a célod ezzel az ezer éves memmel?

Uuuuuuuuuu! Volt ilyenem, nem szerettem. Utána jött egy e30 325i Cabrio. Az jobb volt, de valójában, az azt követő e36

A legnagyobb ellensége a gyár, amelyik készíti....