Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

22. Házimozi & Hifi Show

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3248

Re: 22. Házimozi & Hifi Show

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

marconi írta:
2023.10.21., szomb. 20:28
zoli73 írta:
2023.10.21., szomb. 20:05
Miért a CD100? Mert az utóbbi néhány hozzászólásban ez került terítékre.
Az erősítőjének pontos felépítésével nem vagyok tisztában(alkatrészek), de feltehetően reprodukálható, tud még Jenő további darabokat építeni, tehát lehet rá termékként tekinteni, ha van rá kereslet.
Attól mert Underground, még másnak is elerhető lehetne.
Nincs azzal semmi baj, hogy sokan rajonganak a CD100-ért, valóban egy mérföldkő, egy legenda, egy kultikus tárgy, pláne, ha Jenő kezei közűl kerül ki, de azért überales-nek nem kellene kikiáltani. Ez után is van élet CD fronton.
Ez utóbbira én mindig várom a példákat de valahogy senki sem áll elő konkrét készüléknévvel vagy nevekkel. Ellenben a cd100 sokszor előkerül. Biztos puszta véletlen.
Hidd el sokunk örülne ha a jó hang érdekében nem kellene ilyen “régi szarokat” vadászgatni a neten, utána meg alkatrészeket - kondikat, ultra ritka már nem gyártott v-feteket, stb-ket nehezen és sok pénzért beszerezni a tuninghoz hogy minden összeálljon. És utána bízni abban hogy ezek kitartanak kb életünk végéig mert mással már nem lenne olyan élvezetes a zenehallgatás. Mennyivel praktikusabb lenne ha simán lehetne vásárolni valamit termékként ami jobb és elérhetőbb. De sajnos nem ez a helyzet.
Az erősítőről (és a cd100 tuning fejlődéséről is) minden információ publikus és nyilvános, fent van a neten. Egyszerű célzott keresésekkel megtalálható annak akit ez érdekel.
Megjegyezném hogy ilyesmit másoktól nem nagyon látsz.
Szerintem hiába várod bárkitől, hogy sorolja a szóba jöhető vetéjtársakat, mert nem akarnak belemenni, ahogy én sem, egy nagyotmondó versenybe. Érzem, hogy ebből csak az lenne, ha bárki, bármilyen nívós cd jatszót említene, hogy az bizony jobb, nem adnál neki igazat, ha hallottad, ha nem, mert elfogúlt vagy a CD100 irányában, és csak belesodródnánk egy parttalan vitába. Aminek különben sem itt a helye.
De szerintem nincs is szükség ilyen versenyeztetésre, mikor annyi jó út van a szerethető hanghoz.
Nekem egyértelműen tetszik, amit Jenő képvisel, a hang amit a rendszere nyújt(szalagról jobban), de nem mondanám, hogy a Show-n az Ő szobája vitte el a show-t. Nagyon szórakoztató, de érezhetők a határai.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: marconi »

zoli73 írta:
2023.10.21., szomb. 18:22
Mi van abban az esetben, ha valaki akár a Show-n, beleszeretett a Jenő féle Philips CD100-ba? Vehet magának ilyet? Felteszem nem, mert azt írod hogy egyedi, de akkor ez nem is egy valós termék, amihez bárki hozzáférhet. Akkor mi is a célja a promótálásának?
Erről Tunermant kérdezd, szerintem már pár helyen megválaszolta.
És miért pont a cd100… mert a többi dolga valósabb terméknek tűnt? :) Egyik sem az, nem a termék a cél hanem a hang. Tudom ezt a mai kereskedelem orientált világban nehéz megérteni, de ez egy hobbi, benne van a szoba nevében is. Underground high end ahogy Jenő szokta fogalmazni.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1051

Hozzászólás Szerző: chord_ »

marconi írta:
2023.10.21., szomb. 18:06

Kiváncsi volnék azokra a komoly cd játszókra amiket saját magad egy azon rendszerben össze tudtál hasonlítani tunerman cd100asával(de konkrétan azzal a példánnyal, nem valami bizonytalan eredtű mezeivel!!), és ahhoz képest komoly zenei információtöbbletet tudnak biztosítani!
Mert ha ez ténylegesen megtörtént, szeretnék olyen lejátszót vásárolni!
Ahol hallottam, egy Tunerman-os CD100-at, ott a zene először egy szoprán ária volt; igen megnyerően muzsikált. Aztán jött egy új felvétel, DDD-s, (én vittem oda), régi billentyűs; kicsit húztam a számat, hogy hol van a legteteje?, mert nálam bizony több dolog hallatszik, de nagyon sokkal; aztán betettük egy nagyobbacska Marantz SACD játszóba, az sem úgy szólt, mint otthon, viszont kezdett hallatszódni az a tartomány, amit annyira hiányoltam.
Szóval, itt részemről nem volt pardon.
Ami egy Zorán lemezzel, vagy egy jazzkocsmával sikerült, sőt, még egy Vivaldi koloratúra-áriával is, az ezzel a felvétellel nem.

youtu.be/_iRJ0-RuHXY
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

marconi írta:
2023.10.21., szomb. 18:06
Kiváncsi volnék azokra a komoly cd játszókra amiket saját magad egy azon rendszerben össze tudtál hasonlítani tunerman cd100asával(de konkrétan azzal a példánnyal, nem valami bizonytalan eredtű mezeivel!!), és ahhoz képest komoly zenei információtöbbletet tudnak biztosítani!
Mi van abban az esetben, ha valaki akár a Show-n, beleszeretett a Jenő féle Philips CD100-ba? Vehet magának ilyet? Felteszem nem, mert azt írod hogy egyedi, de akkor ez nem is egy valós termék, amihez bárki hozzáférhet. Akkor mi is a célja a promótálásának?
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

marconi
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 360

Hozzászólás Szerző: marconi »

chord_ írta:
2023.10.21., szomb. 15:27
Szerintem inkább egy másik megközelítés volt, mint a 'világjó hang', és mutatott olyat, ami a legtöbb drágából meg hiányzott.
(Annak ellenére mondom ezt, hogy az a CD100, az pl. nekem ab ovo nem tetszik, lehetne itt beszélni ár/érték viszonyról, de egy komoly CD játszóhoz képest rengeteg információt elveszejt, olyanokat, amire nekem, személy szerint, az én zenéimhez, egyszerűen szükségem van.)
De az sem kizárt, hogy valami komoly szinergia van, vagyis, 'összetervezett' a rendszer, így egy idegen forrás betolakodása nem hozná az elvárt javulást. Nem tudom.
Az bizonyosnak tűnik, hogy egy olyan pontra tapintott rá, amelyre sokan érzékenyek vagyunk; de nyilván akad, aki csak a vállát vonogatja. Zenében is előfordul ez, igen jó ízlésű emberek is komoly 'szórást' mutatnak olykor.
Audiomeca J1,Airtangent2b,SupexSD900SuperII,Krell KSP-7B(Kaisei recap), Philips cd304mkII fullBGrecap, Marantz CDA94 Vfet mod/BG recap), Philips CD100 Demo Vfet mod/BG recap, Townshend Allegri Reference mkII, Tunerman OTL twin servo, vFET srpp, Lowther Acousta (P6M square)

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 162

Hozzászólás Szerző: O_S »

zoli73 írta:
2023.10.21., szomb. 14:38

Az, hogy valakinek az aktuálisan játszott zene nem a zsánere, hát van ilyen. Olyan is van, akinek a CD100 hangja nem tetszik, de hogy szenvedés volna? Talán itt még/már nem tartunk.
A szenvedés szó használata nyilván túlzás volt, annak is szántam.
Komolyan kerestem a hangban azt, ami másoknak annyira tetszik, de nem találtam.
@_chord: A szinergiára hivatkozás divatos, de sokszor csak ködösítés.
A zenében annyi minden van, mindenkire másképp hat, ráadásul nem is midig egyformán.
Még az is lehet, hogy túlzott fókuszálás hátráltatja a befogadást.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

O_S írta:
2023.10.21., szomb. 11:07

Hallgattam Tunerman rendszerét, éppen az agyondícsért CD szólt, és végig azt próbáltam megérteni, hogy miért jó ez?
Nekem egy szendevés volt, ehhez hozzájárult a zene is (Jazz a zálogházban).
Nem akarok vitát gerjeszteni, csak bemutatni, hogy mennyire különbözik az ízlésünk.
Köszönet a kiállítóknak, hogy évi egyszer közösen hallgatott rendszerekről beszélgethetünk.
Szerintem inkább egy másik megközelítés volt, mint a 'világjó hang', és mutatott olyat, ami a legtöbb drágából meg hiányzott.
(Annak ellenére mondom ezt, hogy az a CD100, az pl. nekem ab ovo nem tetszik, lehetne itt beszélni ár/érték viszonyról, de egy komoly CD játszóhoz képest rengeteg információt elveszejt, olyanokat, amire nekem, személy szerint, az én zenéimhez, egyszerűen szükségem van.)
De az sem kizárt, hogy valami komoly szinergia van, vagyis, 'összetervezett' a rendszer, így egy idegen forrás betolakodása nem hozná az elvárt javulást. Nem tudom.
Az bizonyosnak tűnik, hogy egy olyan pontra tapintott rá, amelyre sokan érzékenyek vagyunk; de nyilván akad, aki csak a vállát vonogatja. Zenében is előfordul ez, igen jó ízlésű emberek is komoly 'szórást' mutatnak olykor.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

O_S írta:
merida írta:
2023.10.21., szomb. 08:44
A show-n halottak alapján:
Tunerman rendszere: jazz, blues, klasszikus zenére csillagos ötöst kap.
Hallgattam Tunerman rendszerét, éppen az agyondícsért CD szólt, és végig azt próbáltam megérteni, hogy miért jó ez?
Nem akarok vitát gerjeszteni, csak bemutatni, hogy mennyire különbözik az ízlésünk.
Köszönet a kiállítóknak, hogy évi egyszer közösen hallgatott rendszerekről beszélgethetünk.
Az, hogy valakinek az aktuálisan játszott zene nem a zsánere, hát van ilyen. Olyan is van, akinek a CD100 hangja nem tetszik, de hogy szenvedés volna? Talán itt még/már nem tartunk.
Én sem tartom olyan verhetetlen hangnak, de ettől sokkal rosszabb produkciókat is hallottam a Show-n. Ezzel együtt szenvednem sem kellett egyiktől sem. Ha így érezném, akkor sarkon fordulok, és kijövök a szobából, mert hát mazohista nem vagyok, hogy szenvedjek.

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Baryll írta:
2023.10.21., szomb. 12:48

Neked melyik Cd játszó, vagy egyéb digitális forráseszköz hangja tetszett, tetszik? Nem vitatkozási szándékkal, csak puszta érdeklődésből kérdezem.
Ezen a kiállításon inkább LP-ket hallgattam.
Egyébként tetszett anno Heed DT, Ethosz, hogy csak a magyarokat említsem.
Otthon most is egy Ethosz CDM van, Musician Pegasus DAC-kal, AES/EBU Valhalla kábellel összekötve.

Baryll
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: Baryll »

O_S írta:
merida írta:
Neked melyik Cd játszó, vagy egyéb digitális forráseszköz hangja tetszett, tetszik? Nem vitatkozási szándékkal, csak puszta érdeklődésből kérdezem.

Szerintem azon a rendszeren, amelyiken egy nagy - egyszerre sok különböző hangszert megszólaltató - jazz együttes jól tud szólni, az már igencsak el fog tudni boldogulni a többi - különböző stílusba tartozó - zenével is. Ez az én szerény tapasztalatom eddig a különböző hangrendszerekkel kapcsolatosan.

O_S
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

merida írta:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3554

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

zoli73 írta:
2023.10.21., szomb. 10:06

Nekem nincsenek hifis barátaim, ismerőseim akikkel összeülnénk zenét hallgatni, tesztelgetni, megvitatni, hogy jó-e az irány, merre tovabb, így kevés a viszonyítási alapom.
A feleségem tökéletesen elégedett a hangzással
Kétélű fegyver ez.
Még a legjobb segítő szándék is bevezethet az örök elégedetlenség világába, ami szerintem nem jó út.
Ha neked jó, akkor szerintem az jó. Ha meg asszonynak is, akkor a legjobb :napsut:
Csak a Marantz! :-D

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

merida írta:
2023.10.21., szomb. 08:32
zoli73 írta:
2023.10.20., pén. 15:27
vidor2009 írta:
2023.10.20., pén. 10:05

A megszokás valóban nagy úr,azonban bármennyire is szubjektív,vannak objektív kritériumok!Hogy kinek van füle,ill. ki tudja hogy mit kéne hallani,az már egy más kérdés.
A repp például tetszhet sok embernek,de zeneileg nem értelmezhető!!!
Egy-egy ilyen Show után én is simán rámondom néhány ott hallott rendszerre, hogy ennél az enyém jobban szól. Ebben akár lehet igazság is, de objektíven nézve nem sok. Ezt rajtam kívülmsenki sem erősítette meg.
Persze ebben az is benne van, hogy a saját rendszerünket, próbáljuk minél inkább a saját igényeinkre alakítani. Aztán hogy az tényleg a helyes irány-e, az jó kérdés.
De ha nem a te igényed a helyes irány számodra, akkor mi?
De , természetesen a saját igényeimet tekintve jó az irány, de általánosságban már nem olyan biztos.
Nekem nincsenek hifis barátaim, ismerőseim akikkel összeülnénk zenét hallgatni, tesztelgetni, megvitatni, hogy jó-e az irány, merre tovabb, így kevés a viszonyítási alapom.
A feleségem tökéletesen elégedett a hangzással sőt, Ő már kevesebbel is beérte volna, viszont itt a Show-n hallgatva a rendszereket, úgy érzem nem járok teljesen vakvágányon.

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 190

Hozzászólás Szerző: merida »

Prog rock, prog metal: Pylon Jasper, mindenre: Lii Audio szélessávú plusz szub, open baffle rendszere.
A legtöbb időt mégis az OZ audiónál töltöttem. :)
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

merida
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2023.10.20., pén. 15:27
vidor2009 írta:
Tctronic írta:
2023.10.20., pén. 08:51

Ne feledd, attól hogy neked az tetszik ami, korán sem biztos hogy másnak is. :smile53: Ilyen gondolatmenet mellett meg úgyis az enyém szól jobban ;) :D (Ha nem így lenne nem ez lenne a rendszerem ami) :napsut:
A megszokás valóban nagy úr,azonban bármennyire is szubjektív,vannak objektív kritériumok!Hogy kinek van füle,ill. ki tudja hogy mit kéne hallani,az már egy más kérdés.
Egy-egy ilyen Show után én is simán rámondom néhány ott hallott rendszerre, hogy ennél az enyém jobban szól. Ebben akár lehet igazság is, de objektíven nézve nem sok. Ezt rajtam kívülmsenki sem erősítette meg.
Persze ebben az is benne van, hogy a saját rendszerünket, próbáljuk minél inkább a saját igényeinkre alakítani. Aztán hogy az tényleg a helyes irány-e, az jó kérdés.
De ha nem a te igényed a helyes irány számodra, akkor mi?

merida
V.I.P.
V.I.P.

Csak úgy:
11111.jpg
11111.jpg (59.2 KiB) Megtekintve 2410 alkalommal

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

vidor2009 írta:
Tctronic írta:
vidor2009 írta:
2023.10.19., csüt. 22:03
.......
Nagy hülyeség!
Menyasszony nem mehet esküvőre szakadt ruhában,ápolatlanul!
Ha a sok milliós berendezések nem szólnak jól,(minden nagyobb flik-flak nélkül),ott
nagyon nagy baj van!
Mégegyszer elismétlem:Az én rendszeremet bármikor betenném bármelyik16m2,vagy ennél nagyobb szobába,minden installáció nélkül jobban szólna,mint a hifi show-n a rendszerek 90%-a!
:smile30:
Ne feledd, attól hogy neked az tetszik ami, korán sem biztos hogy másnak is. :smile53: Ilyen gondolatmenet mellett meg úgyis az enyém szól jobban ;) :D (Ha nem így lenne nem ez lenne a rendszerem ami) :napsut:

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

chord_ írta:
2023.10.20., pén. 13:47
Az elektromos alapú / szólam-támogatású zenék erős jelenléte a zenehallgatási szokásokban, az zeneileg semmi új kérdést nem tesz fel, ugyanúgy lehet igényes/igénytelen vagy jó/rossz stb.... akár a rap esetén is.
A rendszerek fejlesztésében, pl. konstruktőrként, akár kábel-feltalálóként, vagy mondjuk egy kiállítóként, hogy mennyire nehezíti meg a dolgokat, pl. egy elektromos gitár, az kérdéses. Eleve, hogy egy torzítós, 'elrontott' hangot vissza-jó-ítunk az igényes rendszerünkkel, az amolyan fából vaskarika.

Szerintem is lesre futásnak számít zenei műfajokat pellengérre állítani a saját ízlésünk túlértékelésével.

A torzított gitárhang nem hiba, hanem egy teljes értékű hangesemény, ami reprodukciós szempontból igen közel áll például a trombitához. Volt is erről egy jó beszélgetésünk a kiállításon.

chord_
Fórumlakó
Fórumlakó

fapaci írta:
2023.10.20., pén. 10:10
vidor2009 írta:
Mitől lesz zeneileg értelmezhető egy hangesemény?
Az elektromos alapú / szólam-támogatású zenék erős jelenléte a zenehallgatási szokásokban, az zeneileg semmi új kérdést nem tesz fel, ugyanúgy lehet igényes/igénytelen vagy jó/rossz stb.... akár a rap esetén is.
A rendszerek fejlesztésében, pl. konstruktőrként, akár kábel-feltalálóként, vagy mondjuk egy kiállítóként, hogy mennyire nehezíti meg a dolgokat, pl. egy elektromos gitár, az kérdéses. Eleve, hogy egy torzítós, 'elrontott' hangot vissza-jó-ítunk az igényes rendszerünkkel, az amolyan fából vaskarika.
Olykor úgy tűnik nekem, hogy az akusztikus és elektromos kívánalmak egymással szemben haladnak, a közönség meg nyilván azt szeretné, hogy 'all-rounder' legyen.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 591

Hozzászólás Szerző: Snipi »

vidor2009 írta:
Tctronic írta:
vidor2009 írta:
.......
Nagy hülyeség!
Ha a sok milliós berendezések nem szólnak jól,(minden nagyobb flik-flak nélkül),ott
nagyon nagy baj van!
Mégegyszer elismétlem:Az én rendszeremet bármikor betenném bármelyik16m2,vagy ennél nagyobb szobába,minden installáció nélkül jobban szólna,mint a hifi show-n a rendszerek 90%-a!
Ha reppel kapcsolatban arra gondolsz amire én, mutatok neked olyan reppet, aminek a basszusmenetét (nem szintetizátoron játszák) ember legyen a talpán aki el tudja játszani.
Mivel fiatalabb koromban én is szerettem a reppet és basszusgitároztam is és voltam olyan beképzelt, hogy 1-2 régi (80-as évek) repp számának a basszusát meg akartam tanulni tudom miről beszélek.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11043
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

vidor2009 írta:
Mégegyszer elismétlem:Az én rendszeremet bármikor betenném bármelyik16m2,vagy ennél nagyobb szobába,minden installáció nélkül jobban szólna,mint a hifi show-n a rendszerek 90%-a! :smile30:
No és mi lesz, ha sokan azt mondják majd, hogy tévedtél, ez bizony nem szól jól, sőt kimondottan rossz?
vidor2009 írta:
Mitől lesz zeneileg értelmezhető egy hangesemény?

vidor2009
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 390

Hozzászólás Szerző: vidor2009 »

Tctronic írta:
vidor2009 írta:
.......
Nagy hülyeség!
nagyon nagy baj van!

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2749

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

vidor2009 írta:
.......
Nagy hülyeség!
nagyon nagy baj van!
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

OzAudio
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 25

Hozzászólás Szerző: OzAudio »

Köszi mindenkinek, aki eljött az eseményre, pláne, ha az OzAudio-hoz is benézett és megtisztelt néhány perccel.
A pozitív véleményeket meg méghálásabban köszi!

dzseki
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: dzseki »

vidor2009 írta:
sutemenyx írta:
2023.10.17., kedd 15:08
Valószínűleg kicsit hiányzik némelyekből az empátia. Az szerintem nem nagyon van meg, hogy emberek csinálják a dolgot, akik nem robotok és nem arra vannak alapvetően beállítva, hogy 2napig daráljanak. Valószínűleg nagy százalékban jelen van az, hogy így sikerült, ennyire futotta, de nem nagyon kéne többet elvárni, mint amit magától is elvár valaki. Kicsit bele kéne gondolni, hogy milyen kicipelni oda a sok szart, idegesen összelőni a dolgokat -ha épp nem megy agyalni és szenvedni vele-, azután végigülni két napot, magyarázni, kémlelni a reakciokat, hülye kérdésre nem elküldeni mindenkit másova, majd aztán amikor vége - sem hátradőlni, hanem egyből nekilátni csomagolni és cipekedni. Merthogy arra sincs ám további nap.
Szóval az egész egy erőltetettmenet. A kanapéról nyilván könnyű pofázni, de ahogy előttem már mondta valaki máshol, mással kapcsolatban - a lelátóról mindig belövik a gólhelyzetet.
Nagy hülyeség!
nagyon nagy baj van!
És ki hozza meg a végső ítéletet, hogy egy rendszer végül jól szólt-e vagy sem?
Fapaci visszajelzése alapján valaki úgy ment oda hozzá, hogy élete legjobb hangját hallotta, a másik meg azt mondta, hogy az otthoni "filléres" rendszere is jobban szól ennél... gondolkodik.gif

Nem lehet, hogy azért találod jobbnak a saját rendszered, mert hozzászoktál a hangjához?
Tizenéves koromban akkor "szólt jól" az erősítő, ha a magas és a mély kiemelés maximumon volt, aztán egyszer kipróbáltam mi lenne, ha minden középállásba kerülne: hát írtó vacak hangja volt... az első héten... aztán már nem tudtam feltekerni a hangszínt mert utána az szólt rosszul :fekverohog:
BEAG HEC-45 - HiVox Lupus C Mk II S DAC - PC
VDC Marquee 9500LC CRT projektor

Válasz küldése

Vissza: “Készülék tesztek, találkozók”