Szerintem hiába várod bárkitől, hogy sorolja a szóba jöhető vetéjtársakat, mert nem akarnak belemenni, ahogy én sem, egy nagyotmondó versenybe. Érzem, hogy ebből csak az lenne, ha bárki, bármilyen nívós cd jatszót említene, hogy az bizony jobb, nem adnál neki igazat, ha hallottad, ha nem, mert elfogúlt vagy a CD100 irányában, és csak belesodródnánk egy parttalan vitába. Aminek különben sem itt a helye.marconi írta: ↑2023.10.21., szomb. 20:28Ez utóbbira én mindig várom a példákat de valahogy senki sem áll elő konkrét készüléknévvel vagy nevekkel. Ellenben a cd100 sokszor előkerül. Biztos puszta véletlen.zoli73 írta: ↑2023.10.21., szomb. 20:05Miért a CD100? Mert az utóbbi néhány hozzászólásban ez került terítékre.
Az erősítőjének pontos felépítésével nem vagyok tisztában(alkatrészek), de feltehetően reprodukálható, tud még Jenő további darabokat építeni, tehát lehet rá termékként tekinteni, ha van rá kereslet.
Attól mert Underground, még másnak is elerhető lehetne.
Nincs azzal semmi baj, hogy sokan rajonganak a CD100-ért, valóban egy mérföldkő, egy legenda, egy kultikus tárgy, pláne, ha Jenő kezei közűl kerül ki, de azért überales-nek nem kellene kikiáltani. Ez után is van élet CD fronton.
Hidd el sokunk örülne ha a jó hang érdekében nem kellene ilyen “régi szarokat” vadászgatni a neten, utána meg alkatrészeket - kondikat, ultra ritka már nem gyártott v-feteket, stb-ket nehezen és sok pénzért beszerezni a tuninghoz hogy minden összeálljon. És utána bízni abban hogy ezek kitartanak kb életünk végéig mert mással már nem lenne olyan élvezetes a zenehallgatás. Mennyivel praktikusabb lenne ha simán lehetne vásárolni valamit termékként ami jobb és elérhetőbb. De sajnos nem ez a helyzet.
Az erősítőről (és a cd100 tuning fejlődéséről is) minden információ publikus és nyilvános, fent van a neten. Egyszerű célzott keresésekkel megtalálható annak akit ez érdekel.
Megjegyezném hogy ilyesmit másoktól nem nagyon látsz.
De szerintem nincs is szükség ilyen versenyeztetésre, mikor annyi jó út van a szerethető hanghoz.
Nekem egyértelműen tetszik, amit Jenő képvisel, a hang amit a rendszere nyújt(szalagról jobban), de nem mondanám, hogy a Show-n az Ő szobája vitte el a show-t. Nagyon szórakoztató, de érezhetők a határai.