Saját tapasztalatot tudok írni. Két tunerel volt jó tapasztalatom. Hogy mostanában mi van a műsorszolgáltatással nem tudom, mert nagyon sokáig nem találtam elegendően jó minőségű műsort amit érdemes lett volna hallgatni, ezért ebből kiszálltam. Nem vagyok "vadász típus“? Na de a tunerek.... Technics St 8600 volt először. Szép és jó volt. Szerettem. Sok egyéb itt is dícsértnél nekem jobban tetszett a hangja. De ami döbbenetes volt, egyszer kb 15-17 éve egy farsangi koncert élő adás, Pioneer Tx 400 csöves tunerral. Olyat még nem hallottam. Sokkal jobb volt mint bármi cd játszó, meg lemezjátszó amiket addig hallottam. Sajnos azóta sem tudtam elkapni annyira jó hangzású adást. Viszont legalábbmegtapasztalhattam mire lenne képes, ha akarnák! Döbbenetesen jó volt tényleg. De már nem érdekel. Amiket azóta hallottam, nekem nem éri meg figyelni, stb. A lemezjátszóra akkor teszek fel és olyat amit, amikor csak akarok.... És már elég jól szól az is. :)juliush írta: ↑2023.11.03., pén. 23:18Kedves Fórumtársak!
Ha szeretném racionális áron, de mégis jó minőségben megtapasztalni itthon a rádiózás szépségeit, milyen tuner típusokat ajánlanátok? Egyáltalán kivitelezhető ez, vagy túlságosan mélyen kell nyúlni a zsebbe?
Köszönöm előre is a javaslataitokat!
A Technics itt is megtalálható:
https://www.fmtunerinfo.com/technics.html
A csövesre Gyuri bácsi azt mondta kb olyan jó mint az Ő McIntosh-a. Mindenesetre jobbnak hallottam a Technicsnél, ami nem volt ám gyenge.