Sziasztok!ZolaBA írta: ↑2023.10.16., hétf. 14:53Te hogy másolsz ki linket session ID-val együtt?s4tch írta: ↑2023.10.16., hétf. 14:26Csúnya bugba szaladtunk bele egy másik fórumon: itteni kolléga belinkelt egy avx-es threadet session id-vel együtt, és mikor rákattintottam, az ő profiljában találtam magam. Láttam a saját nickem helyett az övét a jobb felső sarokban, a sajátjaim helyett az ő feliratkozásait, stb. Hívtam rögtön a kollégát, kilépett, így a session id lejárt, illetve azóta a másik fórum moderátorai törölték azt a posztot, mindenesetre érdemes lenne utánajárni, hogy reprodukálható-e a hiba.
Én egyedül a kilépés gomb linkjén látok session ID-t, ami egy jó 30 karakter hosszú kód.
(A 30 karakternyi random kód meg kb. biztonságosabb mint a juzerek 99,9%-ának felhasználónév + jelszó párosa)
Win11, Ms Edge böngésző, és simán Ctrl+c - Ctrl+v címsorból.
Nem értek hozzá, viszont ami biztos: mióta átköltözött a fórum másik szerverre, vannak furcsaságok.
Pl ha az AVház témákról átugrok az Adás-Vételre, újra léphetek be. Hiába a pipa az "Emlékezz rám"-nál.
És tényleg csak pár perccel előtte léptem be. Ez nem egyszeri dolog, rendszeresen tapasztalom.

.... mindenre többször kell kattintani, és akkor sem biztos, hogy működik. Az olvasottá tétel sem mindig reagál.... olyan nyögvenyelős, akadós lett az egész....