dgab írta: ↑2023.09.27., szer. 14:01
Shimano írta: ↑2023.09.26., kedd 14:48
dgab írta: ↑2023.09.26., kedd 14:02
Kedves mindenki,
egy kérdés Thesis Delta CD-lejátszóhoz: korábban is előfordult, mostanában viszont már nyugtalanítóan gyakori, hogy bekapcsolás után nem nyílik ki a tálca. Időnként az is megesik, hogy nem jön ki jel a line out kimeneten. A probléma szinte biztosan szoftveres, eddig mindig megoldódott maximum néhány ki-bekapcsolást követően.
Tapasztalt más is ilyet?
Lehet a készüléket valahogyan resetelni?
Azt jól értem, hogy nincs stand-by mód: vagy lejátszásra kész állapotban van, vagy ki van kapcsolva hátul a szokásos billenőkapcsolóval?
Köszönöm!
H Zsoltot kell keresni ez ügyben.A telszáma elérhető,és biztosan segít,megoldja ezt a problémát.Stand-by mód nincs a heed készülékeken,én csak ennyi infóval szolgálhatok,de gyanítom hogy más sem fogja itt távgyógy módon megszerelni a készüléket,szóval irány a Heed audio.
Köszönöm szépen! Arra gondoltam, hogy előfordult már mással is hasonló, megkérdezte Zsoltot, és van egyszerű, otthon végezhető gyógymód, amit nem nagy erőfeszítés itt megosztani.
Az Obelisk DT CD-futóművön van stand-by mód, ezért voltam bizonytalan.
Az obelisk dt-én van stand-by,hol,és mivel kell kapcsolni?Évek,lassan évtizedek óta figyel a rendszeremben dt futómű,de én azon ilyen funkciót nem lelek.Egy ki be kapcs van hátul,+ a távon van egy kijelző kikapcs gomb,és ennyi.
Az lehet hogy van olyan készülék amin van,pl az elixir abacus páros,azokhoz még nem volt szerencsém,de szerintem a thesis vonalon sincs stand-by,de biztosan nem tudom.
De mindenképpen Zsolt lesz a megoldás kulcsa,mert ahogy írtad itt több hiba van egyszerre,amire rá kell nézni.