gianni321 írta: ↑2023.09.28., csüt. 11:50
Érdemes elolvasni és utána nézni:
https://bikemag.hu/magazin/a-shimano-in ... mot-indit/
Az én FC9000-es hajtóművem pont érintett és az előző Ultegra szettnél is hallottam egy soha meg nem fejtett kattogást, ami halálra idegesített. A Dura szettnél is ugyanúgy jött a kattogó hang tekerés közben. Egyszer kérdeztem is Revit tekerés közben, h mi a bànat lehet ez, pont középcsapágy csere után, de úgy a nyeregből még ő se tudta megfejteni. : )
A dátum kódok alapján úgy tűnik, hogy 2019 júniusa után gyártott hajtóműveknél már változtattak a technológián, mert csak az addig készülteket hívják vissza. Tehát már nagyon rég tudtak a problémáról, de idáig nem léptek. A jó hír, hogy végre hagyják a fenébe a ragasztást, az új szériák már egy anyagból vannak kovácsolva - mint a hárommal korábbi szetteknél. Mindez felhízlalta kb. 50-60 grammal a hajtóművet az előző szériához képest, cserébe valószínűleg egy meteoritbecsapódást is túl fognak élni.
Jól látszik a különbség, bal:9100, jobb:9200
Rejtély, hogy mi vitte őket erre az ingoványos ragasztós területre, ez nagyon nem jellemző rájuk. A karbon - titán dilivel is végig távolságtartóak voltak. Ahol nincs értelme vagy teljesítmény/tartósság felől közelítve nehezen indokolható a költségnövekedés, kérdéses megbízhatóság bevállalása, oda egyszerűen nem használták. Bár a mai szettjeik árát nézve nem igen szempont, hogy a kedves felhasználók tudjanak egy kicsit spórolni a drága, egzotikus anyagok mellőzésével.