Szerintem félreértetted.
Ezeket az eredményeket, A SRAM RED szettel érték el. Nem egyetlen szettel tolták végig mindazt, amit kiírtak.

Szerintem félreértetted.

Az indulóár nem vészes csak maga a felszereltség se nagy durr. Aztán, mirefelszereled,megugrikaladin66 írta: ↑2023.09.27., szer. 14:32Én is kinéztem egy gépet, de sajnálom rá a pénzt, pedig jó lenne.
https://bolha.testbike.hu/apro/0928ig-1 ... gan-471443
Azér kizárt, hogy lànc vagy sor nem volt cserèlve. A többi meg gàz lenne, ha nem bírna ki 13ezrrt :)

nincs szándékomban bicajt venni, de ha lenne és modern kerót szeretnék, valsz ez lenne.

(utóbbi csak vicc része...)
hámost,erre mit mondjak?

Már egyszer szétoltottuk, hogy mekkora majomkodás az egész. Ha nem okultál belőle, magadra vess!asebestyen írta: ↑2023.09.25., hétf. 12:15Én azért eltekergetem ezeket a szirszar Shimano kurblikat, úgyis gyenge vagyok, félek a víztől bicajjal, úgyhogy nem vagyok túl nagy veszélynek kitéve. Illetve kint most Cannondale Hollowgram kurblit tekerek, egy anyagból kovácsolt tányérszettel. Arról nincs valami szörnyűlködni való?![]()
az fix,de valahogy az az érzésem, mivel az én fejemben is egyből megfordult, hogy ezeket cserélni kell, a kommunikáció a vevők irányába működikpärt írta: ↑2023.09.25., hétf. 12:00Törött, repedt Ultegra, Dura karokról készült fotók régóta cirkulálnak fórumokon, nem volt értelme megvárni, míg a számuk meghaladja a cuki cicás meg a tükörben csücsörítő lányos képek számát. Csak dokumentált esetből sok ezer van, meg talán többszöröse olyanoknak, ahol a tulaj csak legyintett, hogy már úgyis ócska volt, ideje cserélni, no meg ott vannak még a balesetek, ami már zűrösebb terület. Ez az egész még amúgy sincs lejátszva; az angolszász joggyakorlat eléggé más, ott nem egy-egy károsult ping pongozik a céggel. Adott esetben a bíróságon elég nehéz lesz elfogadtatni azt az érvet, hogy rögtön léptek, amint szembesültek a problémával.revox írta: ↑2023.09.25., hétf. 10:27na, megjöttek a digók, követelni a jussukat![]()
![]()
egyébként gondolkodtam, hogy ezek a japcsik már nem azok a japcsik; olyan kufárabbak... lehet ültették ezt a bulit, aztán számoltak. Ezzel van némi preztizsveszteségük (és kicsik anyagi, de a preztizsen javít, hogy becsületesen, visszahívják a szériát)), de az egész úgy szól, hogy a 2019-ig gyártott kurblikat érinti, vagyis már etetik a népet, hogy ami utána van már jó és különbenis, a réginek lejárt az ideje, vegyél újat. Azt érzem, nem véletlen ez az időzítés. Nemtom, a 12-es DA ás Ultegra rendszerek mennyire fogynak, tekintve, hogy már csak elektromos van és min duplájába kerül, de nekem karcos, hogy sokan ülnek a 10 és 11 speeden még. Itt az ideje rájukijeszteni...

Törött, repedt Ultegra, Dura karokról készült fotók régóta cirkulálnak fórumokon, nem volt értelme megvárni, míg a számuk meghaladja a cuki cicás meg a tükörben csücsörítő lányos képek számát. Csak dokumentált esetből sok ezer van, meg talán többszöröse olyanoknak, ahol a tulaj csak legyintett, hogy már úgyis ócska volt, ideje cserélni, no meg ott vannak még a balesetek, ami már zűrösebb terület. Ez az egész még amúgy sincs lejátszva; az angolszász joggyakorlat eléggé más, ott nem egy-egy károsult ping pongozik a céggel. Adott esetben a bíróságon elég nehéz lesz elfogadtatni azt az érvet, hogy rögtön léptek, amint szembesültek a problémával.revox írta: ↑2023.09.25., hétf. 10:27na, megjöttek a digók, követelni a jussukat![]()
![]()
egyébként gondolkodtam, hogy ezek a japcsik már nem azok a japcsik; olyan kufárabbak... lehet ültették ezt a bulit, aztán számoltak. Ezzel van némi preztizsveszteségük (és kicsik anyagi, de a preztizsen javít, hogy becsületesen, visszahívják a szériát)), de az egész úgy szól, hogy a 2019-ig gyártott kurblikat érinti, vagyis már etetik a népet, hogy ami utána van már jó és különbenis, a réginek lejárt az ideje, vegyél újat. Azt érzem, nem véletlen ez az időzítés. Nemtom, a 12-es DA ás Ultegra rendszerek mennyire fogynak, tekintve, hogy már csak elektromos van és min duplájába kerül, de nekem karcos, hogy sokan ülnek a 10 és 11 speeden még. Itt az ideje rájukijeszteni...
revox írta: ↑2023.09.24., vas. 23:12persze. kovácsolni sokal neccesebb. azt is lehet kérirányból kezdeni, úgy egyszerűbb, aztán a végén összedolgozni, de nyilván sokal több meló. mondjuk az 5800 105 még szerintem nem üreges, a 7000 meg még fiatal, hogy tönkremenjen. de most rágugliztam és gyártási hibáról, környezeti hatástól teszik függővé. ami nekem a leghihetőbb, ha az alu nincs jól felületkezelve ragasztás előtt és oxidréteg(gondolom mikronokban mérhető) marad rajta, ragasztás után, igénybevételre nem a ragasztó enged el, hanem az alun lévő oxidréteg szakad le a fémről (a kétkomponensű úgy tűnik erősebb. az fix, egyszer araldittal leragasztottam egy huszast a házunk előtti betonjárdára... a szomszéd vésővel szedte fel. de a beton szakadt fel)pärt írta: ↑2023.09.24., vas. 22:50Ha nem használod sokat nyirkos, dzsuvás időben, extrém párás környezetben, akkor nem igen lesz vele gondod. Régebben olvasgattam ezekről a törésekről, és úgy emlékszem, eléggé meghatározó volt, hogy milyen klimatikus viszonyok közt használták őket. Ami logikus is, galvanikus folyamat csontszárazon nem nagyon működik.revox írta: ↑2023.09.24., vas. 22:31pedig a kovácsolás elég nagy varázsszó... valsz a tömegcsökkentés áldozata lehet ez a merőben más eljárás. Az újabb hajtókarkeresztmetszetek elég merevek (alaktényező), "kevesebb anyag" ellenére, de ez ezek szerint rizikós buli volt. 3 6800as van... majd biztos sorrakerülök egyszer![]()
amúgy jókor jött ez a felfele ívelő sramnak![]()
Szerintem a marha nagy merevítés-verseny mellett minimum ilyen súllyal volt jelen a költségcsökkentés vágya. Nem vagyok a téma szakértője, de úgy érzem, egy ennyire bonyolult formát egy tömbből sok lépcsőn keresztül üregessé kovácsolni idő- és munkaigényesebb, mint két fél alkatrészt összeragasztani.
végülis, a lényeg, hogy széteshet...
szeretem a shimanot, de mostanában már nagyon nem japánként működnek. Amit mostanában művelnek, az nem kondo, nem méltó. Most visszanyalt.