AAttila írta: ↑2023.09.22., pén. 12:12
Amikor csapatban tekerünk, szoktuk mutatni az úthibákat,stb Egyesek már annyira túlzásba viszik,hogy szinte folyamatosan lóbálják a kezüket

simán veszít az ember. Ritmust,lendületet....bárki kipróbálhatja,megfigyelheti,ha elengeded a kormányt és jelzel a mögötted jövöknek,lelassulsz. Legalábbis annyira,hogy vissza kell rúgni a gépet nagyobb wattal. Ez edzésen még hagyján, de versenyen már kaptunk ezért "lebaxást edzőtől és "komolyabb versenyző" csapattárstól (P. Csabi, K. Csabi) hogy ne a kezünket lóbáljuk,hanem haladjunk folyamatosan. Persze, ha olyan nagy mondjuk egy kátyú,hogy felütheti a felnit és nem kerülhető,ugratható, az más. De mi a faxnak mutogatunk vasúti átjárót,fekvőrendőrt,úgyis látja mindenki.
nyilván. elsőnek azt szoktam mondani, nem kell mutatni, látom én

aki nem veszi a lapot elsőre, annak később már csak annyit mondok, a kormányt fogjad, majd én látom
ennek amúgy a másik éle a ritmusvesztésen kívül,amivel a mögötted jövőket is erre kényszeríted és a legvégén ostrocsapászserűen már sokkal nagyobb a mértéke, hogy kicsit be is leng a juzer, ami a végén már egész pofás kilengést eredményez, ha halad a sor, akár egy összeakadás is lehet belőle.
inni, pl, ha csapatban mégy, hátraguruláskor nagyon jól lehet, csak ott meg gyorsank kell lenni, mert a végére érve fel kel lrúgni a sorra. talán ekkor legjobb inni, miután visszaálltál hátul. enni meg... az kb majdnem egyenló a lehetetlennel, ha edzésen vagy. pihenőben, hátul,amit gyorsan lehet nyelni. ott nincs idő zabszeletezni

vagy a kollektív ebédszünet hosszú, hétvégi edzésen

(persze nem megállva, csak egyszerre, pihenőben el lehet majszolni egy zabot
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu