guminyomás kalkulátor... van választási lehetőség is és tudok szingóra kérni adatot...
https://csbikes.com/en/resources/tire-p ... calculator
23-as gumival nekem E5,95 H6.34 bart dob
kíváncsiságból átállítottam a gumi típusát a többire is. a hookless a legmodernebb,ami a legkisebb nyomás kéri, de alapvetően nem hozott nagy difit. A TL (ha itt ezt használnak sokan) E5,58 H5,93
ennyit a pumpák is tévednek, nincs fél bárnyi difi a szingó és a TL nyomásigénye között.
lövésem sincs, mi alapján számolhatja, de a szingókat (úgy általában) eleve 8 baron kell tárolni, hogy a bicaj súlyától (ha nem akasztva van) az oldalfal ne gyengüljön el.
gyors még megnéztem, mit dob a régi idők 19-es szingójára: E7,34 H7,81
25-ös gumival még kevesebbet hoz nyilván... E5,3 H5.64 ez kevesebb, mint a 23-as TL
na,ha egyszer lesz annyi fölös időm, hogy erre el tudok baxni egy "tréninget", leengedem a gumikat és csapok egy kört, de ilyen 5-6bar környékén nekem kanyarban már, hogy is fogalmazott Part? pudingosodik a gumi, már félek

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu