Szapannozás sem segitett a felrakásnál?pärt írta: ↑2023.09.18., hétf. 21:23Tényleg elbizonytalanodtam, hogy maradjon-e a cucc. Nyilván gurulgatok majd vele még, de aztán visszarakom ellenpróbaként a múzeális régi cuccot, hogy van-e hiányérzetem.
Egyelőre az van, hogy az égvilágon semmi komolyabb változást nem érzekNem gyorsabb (konkrétan ma mentem az utóbbi időben leggyengébbet, bár ezt okozhatja a félig emésztett ebéd, kedvezőtlen széljárás, bármi...), ugyanúgy kanyarodik (nem emlékszem, hogy korábban egyszer is úgy érkeztem volna haza, hogy: "na, ma nem sikerült bekanyarodnom!"), kicsit kevésbé rázott, pont azzal a kb. 1 bar-nyival kevésbé, amennyivel kevesebbre fújtam, merthogy TL, de azt a hagyományos setuppal is megtehetem.
Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen elbaxott, érzéketlen neandervölgyi vagy tényleg teljesen jó (de legalábbis nekem bőven elég) a régi alu parasztkerék, latex, clincher felállás. Tényleg nem tudom, mi az az ezerszeres szórzó, amennyivel ennek jobbnak kéne lennie. Azért adok ennek az új motyónak még esélyt, de csak két szép szeméért nem fog maradni.
Ja, a SwissStop sokkal jobb, mint a kerékhez adott radírok.
Amúgy meg jó hifistaként tudhatnád, hogy be kell ám járatni rendesen!