Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Hátha esetleg érdekel valakit:
Tényleg a Strade. Azt már el is felejtettem. Volt is belőle balhé ...Rotox írta: ↑2023.09.18., hétf. 15:38Csak a történeti hűség kedvéért: tavasszal a Strade-n társkapitány volt (GC 5., Benoot 3. lett), a Norvég kör lehetett volna a "nagy lehetőség"(GC 4.), csak szegény rácseszett; a neki "fekvő", szinteket tartalmazó hosszabb szakaszt az időjárás miatt? (vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem
) jócskán lerövidítették, így a prológ után gyakorlatilag mindhárom szakasz mezőnyhajrá lett.
Sajnos a norvég kört nem láttam, mert nem adták a TV-ben és internetes Eurosport-om nincs.
vittoria corsa evo cx 25
clincherbe kb enyit szoktak lökni (7-9lp), bár nekem abból is volt 11 baros külsőm. schwalbe ultremo zx evo. a conti attack/force 1 barral lemtebb hozta, amit ez evo, így talán még mindig megvan valamelyik téli keréken, nem kopott le
reactommal elől 10, hátul 11-el mentél
clincherbe kb enyit szoktak lökni (7-9lp), bár nekem abból is volt 11 baros külsőm. schwalbe ultremo zx evo. a conti attack/force 1 barral lemtebb hozta, amit ez evo, így talán még mindig megvan valamelyik téli keréken, nem kopott le
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10168
Én is eltérő nyomáson megyek elöl-hátul. Nekem ez jött be.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5618
Persze, de Te Revi padavanja vagy, sokkal kevesebbet nem is tudnál belefújni.
Én meg annyira hülye vagyok ehhez(is),meg érzéketlen, meg nem is érdekel annyira,hogy én elöl 7-7,5-re,hátul 8-8,5-re szoktam fújni. Mindegy milyen idő van,mindegy hol tekerek. Most éppen nem latex belsőm van,hanem hagyományos.
- pärt
- Őslakos

Hát...ha tudod garantálni, hogy valahol Valter teljesítményét közelítsem vele, én felfújom a tubeless-t 10-re is.
Tényleg nem zavar, ha egy kicsit (de tényleg csak egy kicsit!
) lomhább, cserébe viszont sokkal (de tényleg sokkal!
) kényelmesebb. Mivel nem gravelezek, nekem ez a defektállóság annyira nem húsbavágó, nem igazán azért piszkálta a fantáziámat, viszont tényleg szívesen kényeztetném magam egy kicsit kevesebb vesekőrázással.
De mindegy, már rájöttem, hogy az egész csak Ákos bosszúja cserébe azért, mert bebúgattam, hogy milyen faxa is a vaxolás, közben meg utálta.
Tényleg nem zavar, ha egy kicsit (de tényleg csak egy kicsit!
De mindegy, már rájöttem, hogy az egész csak Ákos bosszúja cserébe azért, mert bebúgattam, hogy milyen faxa is a vaxolás, közben meg utálta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pärt 2023.09.18., hétf. 23:02-kor.
néha csináltam olyat, volt nálam patron és érzésre még nyomtam bele, majd otthon mértem le pumpával,mennyi is az annyi. az mondjuk jó buli volt. amikor xar ragasztóval tettem fel és akármeddig fújtam, nem tetszett. otthon rámérve 14barnál jártam, amikor azt éreztem, kezd menni
gondolkodom, ha bükkbe megyek, ... a 25ös gumiba, talán E9 H10 bar megy be. ennek a clincher megfelelője komfortban kb -2bar mindkét keréken.
én szoktam mondani, hogy a worldTourra ne hivatkozzunk, mert azzal mennek, amit a szponzor alájuktesz, de talán a guminyomásban még dönthetnek szabadon. A csontrakéta Valter Ati 8-9barral megy tubelessel. ránézésre 28 vagy 30as gumi volt a bicaján. nyilván shingósra nem lehet fellőni, szerintem a karbonperem meg is reccsenne idővel, vagy bukanóval, de a 7-8 Neked jó lehet. kérdés, ehhez mennyit kell befújnod, még lent Egeben. hogy a fenti xar úton ne rázzon.pärt írta: ↑2023.09.18., hétf. 22:205-6.5 bar a megadott tartomány. Kezdésnek kb. középre lőttem be. Természetesen ki fogom próbálni 5 meg egy kevéssel is, de a súlyom meg a pocsék utak miatt 5-ig talán nem megyek le.
Felső határra nem fogom felnyomni. Akkor lenulláznám a defektállóság melletti fő előnyét: azt, hogy alacsony nyomással is jó. A clinchereket egyébként annyival használtam.
néha csináltam olyat, volt nálam patron és érzésre még nyomtam bele, majd otthon mértem le pumpával,mennyi is az annyi. az mondjuk jó buli volt. amikor xar ragasztóval tettem fel és akármeddig fújtam, nem tetszett. otthon rámérve 14barnál jártam, amikor azt éreztem, kezd menni
gondolkodom, ha bükkbe megyek, ... a 25ös gumiba, talán E9 H10 bar megy be. ennek a clincher megfelelője komfortban kb -2bar mindkét keréken.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

5-6.5 bar a megadott tartomány. Kezdésnek kb. középre lőttem be. Természetesen ki fogom próbálni 5 meg egy kevéssel is, de a súlyom meg a pocsék utak miatt 5-ig talán nem megyek le.
Felső határra nem fogom felnyomni. Akkor lenulláznám a defektállóság melletti fő előnyét: azt, hogy alacsony nyomással is jó. A clinchereket egyébként annyival használtam.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10168
Áhhh, ezeket nem lehet olyan keményre fújni, mint a szingót.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
fújd fel rendesen
mostanában volt szerencsém párszor puha gumival menni
menjen,akinek kettő van mamiból 
mostanában volt szerencsém párszor puha gumival menni
menjen,akinek kettő van mamiból avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, TMP Audio, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Tényleg elbizonytalanodtam, hogy maradjon-e a cucc. Nyilván gurulgatok majd vele még, de aztán visszarakom ellenpróbaként a múzeális régi cuccot, hogy van-e hiányérzetem.
Egyelőre az van, hogy az égvilágon semmi komolyabb változást nem érzek
Nem gyorsabb (konkrétan ma mentem az utóbbi időben leggyengébbet, bár ezt okozhatja a félig emésztett ebéd, kedvezőtlen széljárás, bármi...), ugyanúgy kanyarodik (nem emlékszem, hogy korábban egyszer is úgy érkeztem volna haza, hogy: "na, ma nem sikerült bekanyarodnom!"), kicsit kevésbé rázott, pont azzal a kb. 1 bar-nyival kevésbé, amennyivel kevesebbre fújtam, merthogy TL, de azt a hagyományos setuppal is megtehetem.
Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen elbaxott, érzéketlen neandervölgyi vagy tényleg teljesen jó (de legalábbis nekem bőven elég) a régi alu parasztkerék, latex, clincher felállás. Tényleg nem tudom, mi az az ezerszeres szórzó, amennyivel ennek jobbnak kéne lennie. Azért adok ennek az új motyónak még esélyt, de csak két szép szeméért nem fog maradni.
Ja, a SwissStop sokkal jobb, mint a kerékhez adott radírok.
Egyelőre az van, hogy az égvilágon semmi komolyabb változást nem érzek
Nem tudom, hogy csak én vagyok ilyen elbaxott, érzéketlen neandervölgyi vagy tényleg teljesen jó (de legalábbis nekem bőven elég) a régi alu parasztkerék, latex, clincher felállás. Tényleg nem tudom, mi az az ezerszeres szórzó, amennyivel ennek jobbnak kéne lennie. Azért adok ennek az új motyónak még esélyt, de csak két szép szeméért nem fog maradni.
Ja, a SwissStop sokkal jobb, mint a kerékhez adott radírok.
Vasárnap mentünk Zolival, benyelt egy fél centi vastag tüskét. Csak hallgattuk, mi kelepel nála hátulról. Letörte a gumi felszinénél és hazaért vele 0 nyomásvesztéssel és 0 tej jött ki, azóta is megvan az összes nyomás.
Vittoria Corsa Pro TLR. 40e-s kár lesz a csere.
De működni nagyon működött.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8308
Ákos TPU-val megy.
Vasárnap mentünk Zolival, benyelt egy fél centi vastag tüskét. Csak hallgattuk, mi kelepel nála hátulról. Letörte a gumi felszinénél és hazaért vele 0 nyomásvesztéssel és 0 tej jött ki, azóta is megvan az összes nyomás.
Vittoria Corsa Pro TLR. 40e-s kár lesz a csere.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Mér nem kérdeztél? Egyből mondtam volna, hogy nagy szenvedés, előnye meg semmi.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8308
Ki cseszett így ki Veled, hogy ilyen hülye tubeless rendszert ajánlott?
Mér nem kérdeztél? Egyből mondtam volna, hogy nagy szenvedés, előnye meg semmi.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Akkor az enyémet nem vállalod? 
- pärt
- Őslakos

Győztem hát, a durva anyjukat! Még mindig alig hiszem el, hogy ezt a tyúblesz izét tényleg így kell felerőszakolni. Valószínűleg ez a konkrét felni-külső házasság nem az égben köttetett.
de. csak gyóztél(?)
lazításként ragassz fel egy conti szingót, conti ragasztóval
de. csak gyóztél(?)
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Köszi, már túl vagyok rajta, próbakör is volt.
A meghirdetett csoda a reménytelen betokosodottságom miatt elmaradt.
A meghirdetett csoda a reménytelen betokosodottságom miatt elmaradt.
- pärt
- Őslakos

Történet két képben, idegállapot tippelhető.
Jól emlékszel,már írtam is egyszer,sajnos ott nem lett jobb eredmény.Rotox írta: ↑2023.09.18., hétf. 15:38Csak a történeti hűség kedvéért: tavasszal a Strade-n társkapitány volt (GC 5., Benoot 3. lett), a Norvég kör lehetett volna a "nagy lehetőség"(GC 4.), csak szegény rácseszett; a neki "fekvő", szinteket tartalmazó hosszabb szakaszt az időjárás miatt? (vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem
) jócskán lerövidítették, így a prológ után gyakorlatilag mindhárom szakasz mezőnyhajrá lett.
- Rotox
- Beköltözött

- Értékelés: 1499
Csak a történeti hűség kedvéért: tavasszal a Strade-n társkapitány volt (GC 5., Benoot 3. lett), a Norvég kör lehetett volna a "nagy lehetőség"
már lementem 56,8ra, tegnap 57,4 voltam... felborult a kosztolás a 2 hét szabadság alatt... de szerencsére csak ennyire. szerintem 2-3 hét és helyérekerül minden.
most nekem is van félkila eladó, majd legközeleb
már lementem 56,8ra, tegnap 57,4 voltam... felborult a kosztolás a 2 hét szabadság alatt... de szerencsére csak ennyire. szerintem 2-3 hét és helyérekerül minden.
halfnote.hu
halfnote.hu