Sajnos nincs. 5S-sel, csak gurultam, azt nem nevezném tapasztalatnak.Szalon írta: ↑2023.09.19., kedd 09:39
Meglepően jól viseli amúgy, szépen egyenletesen kopik, csak sajnos nem elég gyorsanEz a kép egy napos pályázás után készült, ~400km ment bele aznap terhelésen és nem ez volt az egyetlen pályanap a gumi életében...
Ismerem a Cup2-t, pályán és utcán is egy álom, amennyiben száraz idő van és 6-8 foknál melegebb... Az élettartammal tisztában vagyok, valamit valamiért, ez a része nem probléma, viszont azért hezitálok rajta, mert vizes/nedves utakon, valamint hűs hajnalokban tudom, hogy nem fog szinte semmit tapadni... és mivel 80%-ban az Alpokban és Fekete-erdőben használom, ahol még egy napsütéses hajnalban is könnyen előfordulnak nedves, párás utak a völgyekben, valamint a hőmérséklet is csipős tud lenni (később menni meg nem opció a forgalom miatt...) racionálisabb választásnak érzem a 4/5S-t... Apropó, van tapasztalatod a 4S és 5S-el? Nekem az újhoz még nem volt szerencsém, érdekelne milyen lett a 4S-hez képest?![]()
tyre.jpg
Egyébként, ahhoz képest, hogy ca. 400 km van benne pályán nincs is megégve. Utána szépen gördült a közúton? Nem rázott nem volt zajos?