Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Acoustic Signature Primus
Re: Acoustic Signature Primus
Még vihető.
Még vihető.
Árcsökkenés!
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvédő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A képeken látható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Kőszegen talanlató,, a környekre házhoz viszem.
Ára: 450.000 Ft
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvédő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A képeken látható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Kőszegen talanlató,, a környekre házhoz viszem.
Ára: 450.000 Ft
Immár Kőszegen érhető el, költözés miatt.
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvédő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A képeken látható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Debrecenben átvehető, nem postázom.
Ára: 480.000 Ft
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvédő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A képeken látható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Debrecenben átvehető, nem postázom.
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvedő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A kepeken látható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Debrecenben átvehető, nem postázom.
Tisztelt ktamas!
Érdeklődnék, a lemezjátszó milyen idős, esetlegesen garancia van-e még rá?
Köszönöm!
Érdeklődnék, a lemezjátszó milyen idős, esetlegesen garancia van-e még rá?
Köszönöm!
Eladóvá vált Acousic Signature Primus lemezjátszó + TA500 kar. Tehát nem a Rega karos belépő verzió. Hazai vásárlás. Integrált gyári karkábel közvetlenül a pickuptól kivezetve. Első tulajdonostól. Masszív, német minőségű termék. Gyárilag nincs hozzá porvedő. Külön vettem hozzá a forgalmazónál ezt természetesen adom hozzá. A kepeken láttható pickup nem része az ajánlatnak. Érdeklődni kizárólag priv.üzenetben kérném. Debrecenben átvehető, nem postázom.
Ésszerű keretek között alku képes.