zaránsokhely lesz, mint Cav buszmegállója
merre van?
zaránsokhely lesz, mint Cav buszmegállója

De a kulacs még mindig tart!

meg így, hogy Kussék pihentették a mezőnyt, az összetettben Vinge még előrepébb rudott jönni. Lehet rámennek a top3-ra összetettben, de ahhoz jönni kell előre még roglicnak és vingegardnak is. De, ha tegnao ment colna kuss, nem tud Vinge ennyi időt lefaragni... nagyon iskola volt... ez most nagyon ott volt...lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 12:49Igen,erre én is gondoltam tegnap,hogy a lánya miatt ment ill. a többiek ezért kevésbé.AAttila írta: ↑2023.09.09., szomb. 10:14Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 09:44Vuelta:
Kíváncsi leszek a Jumbo kivel nyereti meg,van egy sanda gyanúm,hogy nem Kuss lesz az,tegnap látszott rajta,hogy nem tudja mit csináljon,valószínű Roglicot kellett volna hoznia.Az erő ott volt, a szakasz is nyerte volna szerintem,élete formájában lehet….Remélem nem áldozzák be valamelyik nagymenőért.
Én azt mondom, ha tényleg a Csapat számít és annyira olyanok,mint amilyennek Ati is mondja, akkor, a vezetés biztosan Seppnek adja és Jonas,Rogla örömmel segít. Ettől lesz még erősebb a csapatszellem.

Revi már rég nem használ pumpát, simán tüdő, érzésre. Nem merte nagyon megfújni, nehogy eldurranjon a tyufócingó.

Az előző generációra írják, a porózus oldalfalat. Szerintem a Speci semmivel se lesz rosszabb, sőt!pärt írta: ↑2023.09.09., szomb. 20:27Erre a külsőre kíváncsi vagyok, hogy beválik-e nálad. Szemeztem vele én is, mert sok jót írtak róla, de annyi felhasználói véleményben olvastam, hogy az oldalfala porózus ("mint a svájci sajt") hogy nem mertem megrendelni, úgyhogy végül Speci lesz. Remélem flottul megy majd minden, mert azért kicsit krenkolgatom magam előre, hogy mit csinálok vele, ha szívat a felrakásnál/pumpálásnál/gyors nyomásvesztésnél... Gyepes, vén, bizalmatlan nyugger vagyok, na.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
28mm-es ment fel a 30-as után. Elég nek kell lennie. :)![]()

Dehát kérem! Azt indulás előtt illik…

Erre a külsőre kíváncsi vagyok, hogy beválik-e nálad. Szemeztem vele én is, mert sok jót írtak róla, de annyi felhasználói véleményben olvastam, hogy az oldalfala porózus ("mint a svájci sajt") hogy nem mertem megrendelni, úgyhogy végül Speci lesz. Remélem flottul megy majd minden, mert azért kicsit krenkolgatom magam előre, hogy mit csinálok vele, ha szívat a felrakásnál/pumpálásnál/gyors nyomásvesztésnél... Gyepes, vén, bizalmatlan nyugger vagyok, na.asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
28mm-es ment fel a 30-as után. Elég nek kell lennie. :)

Ráadásul Te a gumi odalfalán mentél át 50-nel a kavicsokon.

Akkor azért, mert az ajánlott alatt volt 3 barral.

Ja, mikor rà is írták, hogy 15bar
Igen,erre én is gondoltam tegnap,hogy a lánya miatt ment ill. a többiek ezért kevésbé.AAttila írta: ↑2023.09.09., szomb. 10:14Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 09:44Vuelta:
Kíváncsi leszek a Jumbo kivel nyereti meg,van egy sanda gyanúm,hogy nem Kuss lesz az,tegnap látszott rajta,hogy nem tudja mit csináljon,valószínű Roglicot kellett volna hoznia.Az erő ott volt, a szakasz is nyerte volna szerintem,élete formájában lehet….Remélem nem áldozzák be valamelyik nagymenőért.
Én azt mondom, ha tényleg a Csapat számít és annyira olyanok,mint amilyennek Ati is mondja, akkor, a vezetés biztosan Seppnek adja és Jonas,Rogla örömmel segít. Ettől lesz még erősebb a csapatszellem.
Szerintem Kuss tudta,hogy mit csináljon. Tegnap volt Jonas kislányának a szülinapja, ezért (is) volt fontos,hogy ő nyerje a szakaszt. Simán tudott volna menni Sepp és Rogla is, látszott,hogy a végén fél percet lekaptak az előnyből,csak nem akarták az ellenfeleket felvinni Jonasra.lacee írta: ↑2023.09.09., szomb. 09:44Vuelta:

Kilincses, újszerű belülről minden. Mennem kell vele egy hosszabbat. Most visszatettem a kereket, próba, nincs hangja. Múltkor is ez volt, aztán 1-2km és nagyobb erőkifejtés után elkezdte szép halkan, majd egyre hangosabb.revox írta: ↑2023.09.08., pén. 07:24Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...
Kilincses vagy ratchet? Nem lehet, hogy a rotor rugója laza kicsit? Vagy kalapácsok/ratchet tárcsa kopott?asebestyen írta: ↑2023.09.07., csüt. 22:06Tehén Schwalbe.jpg
.
Viszont a Canyonnal szívni fogok. Levettem a szabadonfutót, minden tüchtignek tűnik, a tengely teljesen újszerű. Kipucoltam, ha már széthúztam és újra kentem Shimano freehub grees-zel. Hogy mi az, ami nagy terhelésen finoman kattog...![]()
12-es rendszer van rajta.Ha nem találom, akkor az én kerekemre át kell tennem a sort. Ha azzal nem szól, akkor a hátsó agyban összes csapágy csere, de nem érzem, hogy lógna, nincs hangja, nem rág... Iparis persze. 300W felett kezd hangos lenni. 150-nél semmi, 200 felett kezdi halkan...

Pont meg tudom mutatni, mert ma cseréltem gumikat a Tehénen. :)