Nem tudom mire gondolsz, hogy mit akartam mondani ?
Mi vezető, mi bevonat ?
Az nem a vezető, csak egy bevonat a vezetőn. Gondolom így akartad mondani.
Hacsak nincs más kifogásod is ellene, akkor megveheted. Nem attól lesz jó hangú egy csatlakozó, hogy aranyozott. Ez inkább arról szól, hogy a rezet bevonva a réz oxidációja megoldódik, s nem arról, hogy az aranynak jó a hangja/vezetőképessége.
Ahogy Alto is irta, tisztazni kellene milyen bemenet van a dac-on es milyen kimenet a forraskeszulekeden.Rock60 írta: ↑2023.08.20., vas. 20:08Látókörömbe került egy dac ami érdekelne, de van vele egy kis problémám.
A coax bemenete S/PDIF, az én szeretett digit kanócom viszont RCA-RCA.
Létezik olyan átalakító - S/PDIF-RCA - amivel használható lenne a kábelem a daccal, vagy az sokat ront a kábel minőségén ?
Esetleg maga az aljzat kicserélhető ?
Köszi
A koax S/PDIF lehet RCA vagy BNC csatlakozós. Tehát most akkor BNC/RCA konvertert keresel?Rock60 írta: ↑2023.08.20., vas. 20:08Látókörömbe került egy dac ami érdekelne, de van vele egy kis problémám.
A coax bemenete S/PDIF, az én szeretett digit kanócom viszont RCA-RCA.
Létezik olyan átalakító - S/PDIF-RCA - amivel használható lenne a kábelem a daccal, vagy az sokat ront a kábel minőségén ?
Esetleg maga az aljzat kicserélhető ?
Köszi
Erre én is kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a Platinum-hoz képest.

Hát.... Bár ezzel a szóval nem illik mondatot kezdeni, én biztosan nem veszek! Túl sok a körítés, a ,,rizsa" ....wittao írta: ↑2023.07.09., vas. 12:10Mivel nem talaltam olyan topikot, hogy “Dugózzunk”, igy gondoltam ide csak jo lesz.
Probalta mar ezeket valaki? Elegge megkerik az arat.
https://www.spalinger.ch/zubehoer/eplug ... 4_MTmmJW74
Sofort kaufen?
Borzalmasan szólni még nem hallottam, szerencsére? Az a Monster( ha még AZ) nekem is tetszik, mradt belőle vmi 1,5m körüli pár, de mindig talál egy fórumtárs vmi újat, amit szívesen kölcsönad. Ha nem biwire bekötésű a hs-em, nem biztos, hogy a jelenlegit akár csak meg is hallgatom ( típusát is meg kellett néznem - Mogami 3104 -, jól bentragadtIndy írta: ↑2023.07.08., szomb. 09:28
Én nemrég kötöttem be a Tigrist, gondoltam kipróbálom, ha már a fiókban állt. Régen, egy másik rendszerben (sőt, kettőben is), tetszett, de hallottam már borzalmasan szólni is hobbitárs rendszerében. Most nálam a jelenlegi felállásban sem maradt bent sokáig egy Monster ellenében. Ja, árban szerintem kb egál.De ez persze semmit sem jelent. Megfelelő kábelt a megfelelő helyre...

Indy írta: ↑2023.07.08., szomb. 09:28Én nemrég kötöttem be a Tigrist, gondoltam kipróbálom, ha már a fiókban állt. Régen, egy másik rendszerben (sőt, kettőben is), tetszett, de hallottam már borzalmasan szólni is hobbitárs rendszerében. Most nálam a jelenlegi felállásban sem maradt bent sokáig egy Monster ellenében. Ja, árban szerintem kb egál.De ez persze semmit sem jelent. Megfelelő kábelt a megfelelő helyre...
az a rendszer egy jó pár mai rendszert még mindig gerincre vágnakupecke írta: ↑2023.07.08., szomb. 08:13Emlékeim szerint igen.

Én nemrég kötöttem be a Tigrist, gondoltam kipróbálom, ha már a fiókban állt. Régen, egy másik rendszerben (sőt, kettőben is), tetszett, de hallottam már borzalmasan szólni is hobbitárs rendszerében. Most nálam a jelenlegi felállásban sem maradt bent sokáig egy Monster ellenében. Ja, árban szerintem kb egál.
Emlékeim szerint igen.

Dynaco/Goodmans/124/EMT929/EMT15 ?...