liszenszesek előre

liszenszesek előre
következő, vagyis nem most. 10nap múlva
Kövi? Ami most jön vagy a következő hét végén?
mastert még nem rendeztünk, csak TT. nem jól csinálja. régen az volt a neve,hogy bringa fieszta,ami keretében ez is lezajlott. de voltak korcsoportos versenyek is és az utánpótlásra lehet kérni mksz lovettát. A TT is a többivel együtt megy el és amit az a pár öreg elpiszmog (némelyik 46-os átlaggal
nyilván oda is delej kell, hogy valaki az elit sorral el tudjon menni, de egy senior OB az ne az elit versengéséről szóljon már. Régen is volt elit futam a tataOB-n, de külön mezőnyben mentek. csak az annyival több idő, útbiztosítás,rendőr,stb...AAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 16:49
Tudod,azért az sem mindegy,hogy tudod-e tenni a kereket.De egyébként még egy VB-n is,ahol több Holland v Belga indul, ott is van kiemelt ember, nem mehet mindegyik magáért.
Nekem vezethetne az elit sorunk,akkor sem tudnék odaérni, de tény,hogy ilyen sorral lényegesen "egyszerűbb" versenyezni.
![]()
Tudod,azért az sem mindegy,hogy tudod-e tenni a kereket.revox írta: ↑2023.08.16., szer. 15:56itt akkor minden a master-en múlikAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 14:03
Már tavaly is így szervezték meg Fonyódon a Master OB-t. Skoff Gabi szervezi. Mastereknek OB, de indulhat az elit is,mert nyílt versenyként is szerepel. Tavaly is dolgoztak Laciért, de akkor nem jött össze a dobogó. Idén minimum cél a dobogó. Majd meglátjuk. Hiába van kísérőautó is, ha van egy defekt,már buktad a bajnoki címet,de még a dobogót is.![]()
![]()
Gemenc Kupán ledefektelt az egyik bringásunk, "természetesen " stéher a kísérőkocsink mögött, mígnem jött egy rendező és integetett hogy no-norevox írta: ↑2023.08.16., szer. 15:56ez így azért elég pazarAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 14:03
Már tavaly is így szervezték meg Fonyódon a Master OB-t. Skoff Gabi szervezi. Mastereknek OB, de indulhat az elit is,mert nyílt versenyként is szerepel. Tavaly is dolgoztak Laciért, de akkor nem jött össze a dobogó. Idén minimum cél a dobogó. Majd meglátjuk. Hiába van kísérőautó is, ha van egy defekt,már buktad a bajnoki címet,de még a dobogót is.itt akkor minden a master-en múlik
Stéherezeni nem lehet?
![]()
ez így azért elég pazarAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 14:03
Már tavaly is így szervezték meg Fonyódon a Master OB-t. Skoff Gabi szervezi. Mastereknek OB, de indulhat az elit is,mert nyílt versenyként is szerepel. Tavaly is dolgoztak Laciért, de akkor nem jött össze a dobogó. Idén minimum cél a dobogó. Majd meglátjuk. Hiába van kísérőautó is, ha van egy defekt,már buktad a bajnoki címet,de még a dobogót is.
ezér megyek én a görögökhöz mindig. tüköraszfalt utak,ha kell a síkon,ha kell van 3ezres hegy (bringával kb 1700ig lehet felmenni), rengeteg úttal és amikor végzek,beülök a tengerbe hűsölni... kérdezik,hogy nem unom? nem
Én hegyen nem voltam a közös óta,még mindig 11-25 van+a lassú tempó nálatok az mindig kifingatóspärt írta: ↑2023.08.16., szer. 13:39Szerintem itt mind értjük.![]()
Összefoglalva: Ákos rom, a Pinarellók az Alpokban, Attila hosszú kihagyás után most fogja újratanulni a tekerés alapjait, Revi meg szingóragasztókat tesztel (még szerencse, hogy már van nője, mert ha az első randevúján elmesélné, hogy bicikligumi ragasztók összehasonlítása miatt jár a Bükkbe tekerni, a lányka a másodikra már nem menne el.). A többiek meg lapulnak.
Már tavaly is így szervezték meg Fonyódon a Master OB-t. Skoff Gabi szervezi. Mastereknek OB, de indulhat az elit is,mert nyílt versenyként is szerepel. Tavaly is dolgoztak Laciért, de akkor nem jött össze a dobogó. Idén minimum cél a dobogó. Majd meglátjuk. Hiába van kísérőautó is, ha van egy defekt,már buktad a bajnoki címet,de még a dobogót is.revox írta: ↑2023.08.16., szer. 11:27egy mezőnyt megy az elit és a master? van még lejjebb? már a versenyszervezésAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 10:21Az a "baj", hogy a csapat elég jó formában van. Sorra nyerik a versenyeket vagy dobogósok. Ráadásul most készülnek Fonyódra a Master OB-ra, ami Lacinak kimondva is 1. hely a cél. Mivel nyílt verseny is, indul az elit sor is,akik végig Laciért dolgoznak. Nem elkiabálva a dolgot, mert hát azért ez technikai sport is, Lacinak minimum a dobogó benne van. Nagyon keményen nyomta le a szezont,szerencsére sérülések nélkül. Több UCI versenyen indult külföldön is és itthon is(nyilván ezeken 45 évesen más célokkal,mint a fiatalok) a hazai versenyeken vagy nyert vagy dobogó.
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap![]()
![]()
Szerintem itt mind értjük.
nemtom,azok felérnek e egy bükki kaptatóval
egy mezőnyt megy az elit és a master? van még lejjebb? már a versenyszervezésAAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 10:21Az a "baj", hogy a csapat elég jó formában van. Sorra nyerik a versenyeket vagy dobogósok. Ráadásul most készülnek Fonyódra a Master OB-ra, ami Lacinak kimondva is 1. hely a cél. Mivel nyílt verseny is, indul az elit sor is,akik végig Laciért dolgoznak. Nem elkiabálva a dolgot, mert hát azért ez technikai sport is, Lacinak minimum a dobogó benne van. Nagyon keményen nyomta le a szezont,szerencsére sérülések nélkül. Több UCI versenyen indult külföldön is és itthon is(nyilván ezeken 45 évesen más célokkal,mint a fiatalok) a hazai versenyeken vagy nyert vagy dobogó.
Szóval ezekkel a fijjjúkkal fájni fog a vasárnap![]()
Csatlakoznék én is szívesen, de nekem sem ez, sem a kövi 7vége nem alkalmas.
2000 szint baráti, bár a tempó dönti el. a miénk csak 1400, de elég is ennyi a jóból
nekem 8 :)