mondjuk akkor a csapattal menj, nyilván az fontosabb. émeg megoldom, az se baj,ha a héten pihenek. még úgyis maradt ragasztanivalóm. Szingó. az utóbi 2-3 hétben szétbombáztam a kerekeket,vettem 3féle ragasztót és próbálgatom,melyik a jobb és egyszerűbb, de sajna a klasszik,sok bajjal járó conti tűnik a legbiztosabbnak, bár tegnap a mastik pro nevű csodaszerrel ragasztott gumival mentem és majdnem conti... de ha a gumi bekopik, lehet kb conti tudású lesz, feltenni meg annyi,bekenem a felnit,feltetszem a gumit, felfújom 10 barra és frissen még nem ragad,hanem csúszik és a pumpálással be is húzza a helyére,bármi béna valaki felrakásban)AAttila írta: ↑2023.08.16., szer. 09:15Nekem ma este derül ki,hogy jó-e ez a hétvége. A csapat a Pilisbe szervez vasárnap reggel. Odamegyünk autókkal és ott lenne egy csapatedzés. Természetesen Dobogókővel. Nekem most sok lenne a 2 hegyi kaland,még ha a Pilis nem is annyira nagy hegy, de a csapattal tempós lesz.(gondolom)
Revi,azért menjél ma is,csak ne csapd szét magad.![]()
szerintem ezt már mutattam... de tényleg ennyi és,úgy tűnik jól tart. egyszer már próbáltam, pár éve, de szerintem nem megfelelően készítettem elő a felnit (nem volt jól felcsiszolva) és gumit, nem tapadt meg a felnin rendesen.
gyorsdemó:
youtu.be/VEfM_ySzKOM
a tejes folyamat
youtu.be/zKpRSKYKACI

már a kékesnél is ráfogok a fékre a hosszú egyenesen 70 körül. nem is az egyenessel van ott bajom, jó az út,nem dob el,de nemsoká jön a kanyar