A Q-FLT nem csak egy DC blokkoló, hanem egy elég tisztességes hálózati szűrő is.Shimano írta: ↑2023.08.16., szer. 09:37Nem duzzogás,csak azért volt hülyeség felrakni,mert ezt látván lehet Zsoltot fogják többen is keresni azért hogy ilyen kártyát szeretnének,és nekem ez eszembe sem jutott.Még egyszer tehát nem lesz széria darab,nem is készül több belőle még külön kérésre sem,tehát ilyen opció nincs,és ha jól rémlik talán 2 db ha készült belőle.mishow írta: ↑2023.08.16., szer. 09:06Ne duzzogj már. Jól tetted, hogy feltetted, mert így kiderült, hogy senikek nem kell vadul szétszednie a v2.3 kártyás készülékeit, hogy megnézze, milyen kondi van benne - mert mindegy. Ebből a szempontból hasznos info volt ... erről tényleg ennyit.Jár hozzá kábel, szabványos c14 -> c13 PC zsinór, olyan ami a szünetmentes tápokhoz való. Ez teljes mértékben megfelel Zsolt koncepciójának a tápkábelekkel kapcsolatban, hisz minden Heed készülékhez jelenleg is PC tápkábel jár.Azt a q-filt blokkolót hová és hogyan kötötted be? Jár hozzá kábel is,vagy faragni kell hozzá egy elöl hátul iec végű tápdrótot?
Tehát aki kábelezni szeretne, annak bizony "faragni" kell, vagy egy tápdrótot, vagy egy elosztót.
A jó hír az, hogy bár névlegesen 6A terhelhetőségű a Q-FILT (és Zsolt szerint ebben MÉG van egy tisztes tartalék), de ez bőven elég nálam az Obelisk Si3 + DA és egyéb "apróságok" (streamer, router, apple tv) együttes kiszolgálásához. Sőt, nálam most a tv is erről megy, a hatás jól látszik a képen, de erről majd később írok részletesen.
Erről tényleg ennyit.
És akkor a q-filt.Ezek szerint nálad az elosztó elött van,én is így próbálnám ha próbálnám,de nálam nincs semmi trafóbúgás,meg ilyenek hála az égnek.Akkor is ajánlott ha egyébként csend van a készülékeknél,mit mondott erről Zsolt?
Kíváncsi vagyok hogy milyen hatással van a hangra,mindenképpen írd majd le hogy mit tapasztalsz.
Nálam sem búgnak trafók, de jótékony hatással volt a hangra, egy Lagrange-al teszteltem. Nem éreztem semmilyen dinamikakompressziót, ami egy gyakori kritika szokott lenni az ilyen szűrőkkel szemben. Nincsen persze ég és föld különbség, de Q-FLT nélkül kicsit szűkebbnek éreztem a szinpadot, picivel kevesebb a részlet jött elő. Nyilván a hatás attól is függ, hogy aktuálisan mennyire zajos a hálózat. Este kevésbé volt hatásos, mint délelőtt.