Nem eladni akarom Neked, csak kipróbálni, de nincs clincherempärt írta: ↑2023.08.12., szomb. 07:14Köszi a felajánlástrevox írta: ↑2023.08.12., szomb. 00:02speed 40Neked a hegyre érdemes kónuszost. kanyarban jobban fordul. shimano, campy,fulcrum... ebből a legegyszerűbb technikailag a fulcrum. de lehet lesz egy év. mire azt mondod, tényleg jobb, mint a Ksyrium... vagy nem
![]()
most a vision metronom le van téve. majd lehet odaadom 1-2 hétre, csak nemtom, mikor megyünk arra. de ha debiben vagy,előtte nap rámszólsz és előhalászom. csak ne fektesd meg25ös latex van rajta. oxt majd meglátod, akarsz e karbonozni, vagy mégse. a kis campa szét van kapva. gumikal játszok. vagyis ragasztókal. ma éppen a vittoria mastik pro volt a program... a hasam is tiszta ragacs
. csúszós ragasztó, megcsúszott a felnin a gumi ráhasaltam, mindenem tiszta mastik pro
![]()
, de az szingó, ugye? Mindenképp maradnék peremes vonalom, egyrészt árokparton ülve is teljes értékűre szerelhető öt perc alatt és csak egy könnyű belsőt kell tartaléknak vinni, másrészt egy negyvenezres szingót szétvágni egy kaviccsal, kátyúval nagyobb gyászmunkával jár, mint a mostani, kevesebb, mint félárú külsőimnél.
Felétek a szingó szívó, de 2 hétig óvatosabban kavicsozol. Amúgy nekünk kb 7 éve szingózunk, egy defekt volt (axxony is beleértve). Azzal is jártam, csak most vettem észre. De kèsőbb leesett, màr tavaly is leeresztett másnapra 10ről 6ra. De szopóág,mindenkèpp, ha lyukad