figyeltem, csak kisebb-kontra nagyobb sztorikat vázoltamSzalon írta: ↑2023.08.11., pén. 22:41Lehet nem figyeltél, de a 3 Campa a következő:revox írta: ↑2023.08.11., pén. 22:20amúgy ez télibicó lenne? mert akkor érdemes bekalkulálni a télen erősebb szelet is. lehet egy fulcrum speed 40 lenne nyerő. Gianni nemrég vett egy szettet, nem panaszkodik. nekem 50-es van. ez jobb vagy a campa? azonos kategóriájú kerék esetén többet jelent a gumiban fél bar nyomáseltérés. nálam mindkettő 50-es és a cult verzió. nagy difit nem érzek. cserébe a fulcrumot könnyebb cemtrírozni. campa talán hangyafinggal jobb, de csak nagyon kicsi hangyaszelentéssel
az új speedek nem cult? de ha campa, szerintem 45. hegyre nekem az 50es jobban mászik, mint a 35. hiába nehezebb. Merevebb. a 35öst a sok megindításkor éreztem gyorsabbnak, amikor sokszor kel. hirtelen kigyorsítani. de főleg az, hogy hegyen a kis és nagy felnit máshogy kel forgatni. a nyáridon nagy van és ahhoz vagy szokva. de nem vészes az átállás se nagyról kicsire és vissza. szerintem a szél alaoján dönts. ha felétek is jobban befúj télen, a nagy felnit meg tudja lengetni. főleg lefele szerpentinen, amikor hol erről, hol arról fúj
1 - WTO 45 - USB csapágy - 1520g
2 - WTO 45 ULTRA - CULT csapágy - 1425g
3 - Hyperon Ultra (37mm) - CULT csapágy - 1240g
Képernyőfotó 2023-08-11 - 22.34.58.png
Képernyőfotó 2023-08-11 - 22.35.51.png
Képernyőfotó 2023-08-11 - 22.35.22.png
a végén summáztam, a széltől tenném függővé. ha télen nagy a szél, jobb a 37es. ha nem érdekes, akkor a 45ös CULT
mi sokat jártunk télen, de ithon. ami még megmaradt, ha defekt van. az idő ellened dolgozik. ha le kell szállni, a pulzus pillanatok alatt lemegy és az izzadtságot se szellőzteti ki a memetszél a technikai ruházatban. magyarul baromi hamar elkezdesz fázni. ha felétek is hideg van(gondolom), legyen a kerék tubeless, de lehet a téli mínuszokban célszerűbb sima külső-belső rendszert használni. ritkán volt defektünk, de ha volt, mire belsőt cseréltünk, már a végére alig volt kéz, ami a szelepet vissza bírta tekerni. sose legyen, de ha egyszer beüt és nem segít a tej, gondban leszel.