persze köszi.. nekem nem volt új info de hátha másnak meg de :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Fórummal kapcsolatos észrevételek
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 599
Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek
Bocs lacy csak egy ötlet volt, nekem úgy tűnt működik így, de most már nekem sem teljesen jó, szóval nem tudom mire van ez a funkció...

Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
JBL 4333
Nekem a bejelentkezés már rendben megy.
Viszont a "Témák megjelölése olvasottként" elég lassú a fórum többi részéhez képest.
Viszont a "Témák megjelölése olvasottként" elég lassú a fórum többi részéhez képest.
Usher - Valhalla - Emotiva
minden alkalommal benyomom ezt, de már a következő oldalra lépéskor is kér újra bejelentkezést.
De akkor hol jelentkezzünk be?
Régebben még lehetett látni az üzenőfalon folytatott társalgást is belépés nélkül. Ez megszűnt?
És volt egy olyan menü, ahol a legfrissebb hozzászólásokat láttam. Olyan van még?
Érdekes, nekem is felkínált egy olyan lehetőséget, hogy hitelkártya beolvasása….
De akkor hol jelentkezzünk be?
Régebben még lehetett látni az üzenőfalon folytatott társalgást is belépés nélkül. Ez megszűnt?
És volt egy olyan menü, ahol a legfrissebb hozzászólásokat láttam. Olyan van még?
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.
- csandaz
- Adminisztrátor
- Értékelés: 183
- Kapcsolat:
Kalapáltam a linkeken, elvileg most már nem számít www. vagy anélkül!Alex_Aston írta: ↑2023.08.12., szomb. 08:40Ez nálam is így van az újraindulás óta.
Ha a kezdő oldalra kattintok, ahol a chat is látszik, és az összes topik, ott mindig kilépétet. Telefonról, és számítógépről is. Mindig, minden alkalommal.
- andarson
- V.I.P.
- Értékelés: 599
Nekem is csinálta ezt az újra bejelentkezős dolgot (csak laptopon használom a fórumot), de ha úgy jelentkezek be, hogy bepipálom az emlékezz rám funkciót, akkor már nem csinálja, nem tudom, ez erre van-e.
Linn Majik DS
JBL 4333
JBL 4333
Ha a kezdő oldalra kattintok, ahol a chat is látszik, és az összes topik, ott mindig kilépétet. Telefonról, és számítógépről is. Mindig, minden alkalommal.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3461
Ez nálam is így van az újraindulás óta.
Csak a Marantz! :-D
- csandaz
- Adminisztrátor
- Értékelés: 183
- Kapcsolat:
Nem lehet hogy a sima http oldalon ragadtál, címsorba nézd meg, hogy https el kezdődjön a cím
Továbbá javaslom az AVX.hu-hoz tartozó gyorsítótárak és sütik ürítését
Fokozva a tetézést...
Most, ahogy megírtam az előző hozzászólásom, az új hozzászólásokra kattintva, ismét a belépés oldalra vitt miszerint be KELL jelentkeznem és nem is hagy máshogy továbbmenni.

Most, ahogy megírtam az előző hozzászólásom, az új hozzászólásokra kattintva, ismét a belépés oldalra vitt miszerint be KELL jelentkeznem és nem is hagy máshogy továbbmenni.

nekem igen vacakul működik ez az új hely..
jelzem semmit nem változtattam a beállításaimon, de minden alkalommal be kell jelentkeznem, és ez még semmi, mert ha rákattintok az "új hozzászólások" gombra, akkor nem azokat jeleníti meg, hanem újra be kell lépnem név+jelszó.
ez így eléggé nyűg.
van valami megoldás?
jelzem semmit nem változtattam a beállításaimon, de minden alkalommal be kell jelentkeznem, és ez még semmi, mert ha rákattintok az "új hozzászólások" gombra, akkor nem azokat jeleníti meg, hanem újra be kell lépnem név+jelszó.
ez így eléggé nyűg.
van valami megoldás?
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11024
- Kapcsolat:
Köszönet a stáb munkájáért!
Mi "kereskedők" évek óta támogatjuk a fórum működését egy jelképes összeggel, de mostanában ezt sem szedik be. Gyanítom, több vele a nyűg, mint a haszon.Alex_Aston írta: ↑2023.08.10., csüt. 14:20Emiatt én arra gondoltam, hogy ha van rá mód, pár ezer Forinttal évente szívesen támogatom az oldalt. Talán vagyunk így páran, így akár összejöhet annyi pénz, ami legalább nullára kihozza a dolgot.
Orulok, hogy sikerult ujrainditani.
Egy nagy kalappal a tovabbiakhoz!
Egy nagy kalappal a tovabbiakhoz!
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric
Ez nem bulvár - pletyka - lap. Szerencsére.venomer írta: ↑2023.08.11., pén. 07:30Van, hogy az ember használ egy bizonyos közeget, és van amit meg digitális otthonának érez, szerintem többünkben ez utóbbi üzemmód ketyeg, ennek tükrében személy szerint kevésnek érzem az egyéb hátráltató körülményt, mint választ. Nem minden tartozik a nagyközönségre, de talán egy arasznyival tartozhatna több is, hogy ne szülessenek ilyen válaszok. Már csak a jövőkép miatt is.

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 9106
Amint publikus lesz, elmondjuk.venomer írta: ↑2023.08.11., pén. 07:30Van, hogy az ember használ egy bizonyos közeget, és van amit meg digitális otthonának érez, szerintem többünkben ez utóbbi üzemmód ketyeg, ennek tükrében személy szerint kevésnek érzem az egyéb hátráltató körülményt, mint választ. Nem minden tartozik a nagyközönségre, de talán egy arasznyival tartozhatna több is, hogy ne szülessenek ilyen válaszok. Már csak a jövőkép miatt is.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Van, hogy az ember használ egy bizonyos közeget, és van amit meg digitális otthonának érez, szerintem többünkben ez utóbbi üzemmód ketyeg, ennek tükrében személy szerint kevésnek érzem az egyéb hátráltató körülményt, mint választ. Nem minden tartozik a nagyközönségre, de talán egy arasznyival tartozhatna több is, hogy ne szülessenek ilyen válaszok. Már csak a jövőkép miatt is.
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6288
Is, meg más is.Inkább nem részletezném.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 467
- Kapcsolat:
Remélem, nem valami balbánat szolgáltató volt a hibás, mert akkor később is várható a kimaradás/lassulás/egyéb nyűglődés...Vinkler írta: ↑2023.08.10., csüt. 18:24Köszi a felajánlást, itt teljesen más volt a probléma. Nem a munka, vagy az átállás ténye, hanem egyéb hátráltató körülmény miatt húzódott sajnos.stx írta: ↑2023.08.10., csüt. 18:20Örülök, hogy sikerült. :-)
(Kétszer kérdeztem, hogy tudok-e segíteni, de nem kellett.)
(A hernad.hu oldalt (ami jelenleg 55 GB) 2 nap alatt tettük át ketten egy másik serverre, persze sql, php verziókülönbségek
voltak - megoldottuk. a DNS 2 óra alatt befrissült. Kb. 1 nap kimaradás volt.)
Mondjuk, itt nem tudom, mi volt a probléma, de.
Köszönet a melósoknak.![]()
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1724
Kereken 30 nap volt, ami sosem jó jel.
De visszatért és most örüljünk ennek
Köszönjük a lehetőséget és bizzunk benne, hogy sokáig így is marad!
De visszatért és most örüljünk ennek

Köszönjük a lehetőséget és bizzunk benne, hogy sokáig így is marad!

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Vinkler
- Adminisztrátor
Köszi a felajánlást, itt teljesen más volt a probléma. Nem a munka, vagy az átállás ténye, hanem egyéb hátráltató körülmény miatt húzódott sajnos.stx írta: ↑2023.08.10., csüt. 18:20Örülök, hogy sikerült. :-)
(A hernad.hu oldalt (ami jelenleg 55 GB) 2 nap alatt tettük át ketten egy másik serverre, persze sql, php verziókülönbségek
Köszönet a melósoknak.![]()
- stx
- V.I.P.
- Értékelés: 467
- Kapcsolat:
Örülök, hogy sikerült. :-)
Köszönet a melósoknak.
Köszönet a melósoknak.

- Vinkler
- Adminisztrátor
Lesz még sok változtatás, meg pár újdonság is. Egyelőre nem szeretnék többet elárulni, de pár héten belül mindent megtudtok.Alex_Aston írta: ↑2023.08.10., csüt. 14:20Örülök, hogy újra működik az oldal.
Lehetett hallani sok mindent, olvasni is, hogy a tulajnak ez mekkora teher, és ráfizetés, stb., amit meg is értek. Viszont az oldal tényleg unikum, és remélem sokan gondolják még, hogy jó lenne, ha sokáig fenn maradna.
Emiatt én arra gondoltam, hogy ha van rá mód, pár ezer Forinttal évente szívesen támogatom az oldalt. Talán vagyunk így páran, így akár összejöhet annyi pénz, ami legalább nullára kihozza a dolgot.
Ha esetleg céges dolgok miatt ez többlet terhet jelent könyvelés (ha több, kisebb-nagyobb összeg érkezik), vagy bármi miatt, az esetben a tulaj privát számlájára is elküldöm, mint "adomány", vagy bármi címszó alatt.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3461
Örülök, hogy újra működik az oldal.
Lehetett hallani sok mindent, olvasni is, hogy a tulajnak ez mekkora teher, és ráfizetés, stb., amit meg is értek. Viszont az oldal tényleg unikum, és remélem sokan gondolják még, hogy jó lenne, ha sokáig fenn maradna.
Emiatt én arra gondoltam, hogy ha van rá mód, pár ezer Forinttal évente szívesen támogatom az oldalt. Talán vagyunk így páran, így akár összejöhet annyi pénz, ami legalább nullára kihozza a dolgot.
Ha esetleg céges dolgok miatt ez többlet terhet jelent könyvelés (ha több, kisebb-nagyobb összeg érkezik), vagy bármi miatt, az esetben a tulaj privát számlájára is elküldöm, mint "adomány", vagy bármi címszó alatt.
Csak a Marantz! :-D