kritériumon verte a fiúkat a Veloparkban, csak azok is genyók voltak és kihasználták, mert még túl odaadóan megy. beálltak rá és amikor jöttek a hajrák, ledurrantották. de a saját kategóriáját mostanában mindenhol viszi

kritériumon verte a fiúkat a Veloparkban, csak azok is genyók voltak és kihasználták, mert még túl odaadóan megy. beálltak rá és amikor jöttek a hajrák, ledurrantották. de a saját kategóriáját mostanában mindenhol viszi
félre ne menjen, nekem teljesen jó volt, csak meglepődtem,hogy ennyire el tud vinni pár perc pihenő. a hegyen 31.1-el keltünk át,úgy emléxem,ami szerintem jó, tekintve,hogy lefele elég kanyargós, nem lehet úgy rakni (forgalom, motorosok,autók, KAVICSOK...) nem adja vissza,amit felfele kivesz, meg a gördülési ellenállással szórakoztunk és nem tekertünk,csak gurultunk Lillafürednél. ott vixont hibázott a matek, mert azt nem kalkuláltam be,hogy én kisebb felületen hasítom a szeletpärt írta: ↑2023.07.03., hétf. 13:48Tényleg nem jó az a sok rövid leállás, de mire odaértünk a visszamászáshoz, már amúgy sem voltunk túl frissek.
Nekem nincs statisztikám, még a butaórámat sem indítottam el, elvégre elvárások nélküli közös túrázás volt. Amúgy is nagyon ritkán megyek ilyen nagyobbakat, szóval számomra ha másnap nem utálok rágondolni, akkor az teljesen rendben van. Ez össze is jött, persze tegnap azért én is inkább pihentem. Abszolút számokban gondolkozva ez nyilván csak bohóckodás, de kategóriánkban - vén hobbista csontok, kevés kilométerrel a lábukban- nem volt rossz. Miskolcon nézted az átlagot, ott valami 31 volt odáig kb. 700m szinttel. Szerintem 5-10 év múlva párás szemekkel, sóhajtozva fogunk rá visszaemlékezni.
![]()
Tényleg nem jó az a sok rövid leállás, de mire odaértünk a visszamászáshoz, már amúgy sem voltunk túl frissek.
Srácok! A tehetség, képesség, készség, edzettség nem keverendő, mosandó össze.AAttila írta: ↑2023.07.02., vas. 21:29Hát mi is láttunk már pár bringást és mentünk is már párral,hogy meg tudjuk állapítani Ákos képességeit.csak Ő állítja hogy az semmi amit csinál és bárki képes rá. Hiába mondunk bármit is. Nem kell versenyeznie, de a hobbistáknál jobb állapotban van és még fejlődik.
![]()
Hát mi is láttunk már pár bringást és mentünk is már párral,hogy meg tudjuk állapítani Ákos képességeit.st81 írta: ↑2023.07.02., vas. 20:19Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. Mentünk együtt, van tehetséged hozzá és erőd is. Az új kerekeid pedig a tési tízszázalékos emelkedőért kiáltanak:-)asebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 17:42Az igazság az, némi edzéssel bárki túllépheti ezt. Szó szerint bárki. 0 tehetségem van ehhez a sporthoz és soha nem voltam azelőtt állóképességi sportoló, szóval alapjaim sincsenek.
Ez így, ebben a formában nem teljesen igaz. Mentünk együtt, van tehetséged hozzá és erőd is. Az új kerekeid pedig a tési tízszázalékos emelkedőért kiáltanak:-)asebestyen írta: ↑2023.06.30., pén. 17:42Az igazság az, némi edzéssel bárki túllépheti ezt. Szó szerint bárki. 0 tehetségem van ehhez a sporthoz és soha nem voltam azelőtt állóképességi sportoló, szóval alapjaim sincsenek.
Tippeltem a 7etpärt írta: ↑2023.07.02., vas. 18:36Ja, akkor lehet, hogy mégsem hülye a lábam, amikor szólt, hogy több ez 7%-nál. 39/23-al elég kékesi hangulat fogott el.![]()
A sok megállás tényleg nem annyira jó, de hát még fiatalok vagyunk, gyorsan regenerálódunk.![]()
Tényleg jó kis kör, eljöhetnénk majd többen is, legfeljebb nem csapatunk majd annyira (lófaxt nem, egyszer élünk!). Majd megkérjük Atit, hogy moderáljon minket.
nyilván ennek jönnie kellett, de azért én látom, hogy nem olyan sok ez. a pulzusból látszik. hogy igen leengedett árbóccal igyekszem kicsit gyorsabban menni. de egy versenytempós (valsz edzéstempóson is) megrogynék. de alapvetően nekem ez most a lehetőségekhez mérten elég. Ami jó, a térdem nem szokott fájni (már a konstas kisebb fájdalomtól eltekintve, ami ágyban fekve is jelenvan), igaz a terhelésre ügyelek. a jobb kerekeknek köszönhetően hegyen még PR-eket is megyAAttila írta: ↑2023.07.02., vas. 17:45Az biztos,hogy teszi a kereket rendesen és még be is vált vezetni. Nekem is úgy kellett rászólnom, hogy menjen inkább hátul többet, nehogy a térde bánja. Örüljünk,hogy szépen javul, ne baxuk el felesleges vezetgetésekkel. De már egyre jobb átlagokat megy, aminek emelkedni kell, sz emelkedik, aminek csökkenni, az csökken. Nagyon faxa![]()
jó hát.. a bükkszentkereszti kaptatót kicsit sajnálom, azt elbaxtam. nem kellett volna a víz után a kaptató tövében megállni pisálni... de víz is van fent kereszten, csak legutóbb zárva volt a kút és ha ott nem veszünk, utána sehol Egerig... Legközelebb ciszünk csöcsös pompomlányokat, hogy lillán adják fel a frissítőt, mi adunk cerébe kiürült kulacsot, ami kap egy második szerepet kacsa dormájában
Van hely az autóban. Nehogy utólag bánd meg. Vigyél csak többetrevox írta: ↑2023.06.30., pén. 22:37úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
de a parád fele tartó kör se rossz, ahol egyszer voltunk.
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()
már az marad,ami a bicóban van
![]()
úúú, ezt el is felejtettempärt írta: ↑2023.06.30., pén. 22:04Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).
nekem abból érdekes. hol álljak meg, a lehető legkevesebb rezsibiciklizésselpl ha tárkány, akkor a felnémeti tesco nekem elég jó, de ha egerszalók fele megyünk, a suzukinál jobb... ezekhez nem is kel kanyargózni, viszonylag gyorsan megközelíthetők.
Az optimális kerekeket még ma válaszd ki, holnap ne vigye az időt. Én már kiválasztottam.![]()
Bármelyik jó nekem: van erdő, emelkedő, lejtő. Mi kell még a boldogsághoz?revox írta: ↑2023.06.30., pén. 21:51én a tárkány. lillaF, bükklászló, bükkereszt és vissza útra gondoltam elsőkörben (vagy Lillától mászunk vissza, majd látjuk, hogy van kakaó).