SPOILER!!!!!!!
Jobban leszigetelték a ruhát, így nem ment bele mérges gáz?, vagy nem szökött ki belőle a levegő, valamelyik ezek közül feltehetően, mert többet nem tudtunk meg a kinti atmoszféráról.
SPOILER VÉGE!!!

SPOILER!!!!!!!
A Sixth Feet Under egyébként nem kis mértékben ütős zárójelenetét sem értette az a fiatal kommentelő, aki csak odatekert... Ahhoz kellett volna a sok évadnyi ülepedés, szereplők és eseményeik magunkba fogadása, a velük való együttlélegzés, a csattanó nem a semmiből jön. Így jár aki rosszalkodik.Lemmy9.1 írta: ↑2023.07.06., csüt. 07:32Na, az uccsó rész átpörgetve, az utolsó tíz perc megnézve normál sebességen.
Semmit sem vesztettem.
A nagy csattanó is elmaradt, még érdektelenebb számomra innentől.
Lehet lehúzni róla még sok-sok bőrt.
Az a baj, hogy a sok fosch sorozat közt egy ilyen középszerűre hullámzik a nép manapság.
A 10/10 durván túlzó pontozás szvsz.

Szerintem azért nincs lift, hogy mindenki maradjon a saját szintje környékén, és ne akarjon mozgolódni. Pláne ne tudjon felmenni a felszínre, hanem inkább fáradjon el fél úton.Aszpirin írta: ↑2023.07.05., szer. 23:28
Aztán ott a kérdés, hogy miért is nincs lift az egészben (fapacinak és sokaknak az fájt, hogy nagy a jövés-menés - na igen, milyen legyen egy óriási, több(mint)száz emeletes építmnény központi csigalépcsője, ami tízezer ember egyetlen közlekedési "folyosója" a szintek között, ha nem zsúfolt? Ha csak a lábát tudja használni mindenki ahhoz, hogy eljusson A-ból B-be, és muszáj közbeiktatnia azt a bizonyos csigalépcsőt, akkor ott nagy lesz a jövés-menés, nem?

Na, az utolsó mondatoddal nagyobbat nem is tudtál volna már tévednitamagaba írta: ↑2023.07.05., szer. 14:56Utána olvastam, ki mit ír a Silo-ról
Ugyan az a szóhasználat, mint az IMDb-n - "disztópikus", megolvastam mit jelent
Ezek lehet, hogy meg sem nézik, úgy írnak kritikát-bemutatót. Összeollózzák innen-onnan. 2-re le kell adni a főninek, kész
(mondjuk igazuk van, ki a fene nézze végig a mostanság gyártott sz@r sorozatokat)
Ezt is 3 részbe be lehetett volna rakni, ülhetek a tv előtt minden este és sosem lesz vége
Kiszabadultak a silóból, szép zöld minden odakinn, jól megverték, aki átverte őket - ennyi![]()

Igen.

Nézd elölről, nem rossz tényleg, csak kicsit vontatott
Már írtam

3 részt néztem, nem rossz eddig, de baromi uncsi ez a rétes nyújtás. Az, hogy majd kialakul a végére már had ne kelljen

Megolvastad?tamagaba írta: ↑2023.07.05., szer. 14:56Utána olvastam, ki mit ír a Silo-ról
Ezek lehet, hogy meg sem nézik, úgy írnak kritikát-bemutatót. Összeollózzák innen-onnan. 2-re le kell adni a főninek, kész
(mondjuk igazuk van, ki a fene nézze végig a mostanság gyártott sz@r sorozatokat)
Ezt is 3 részbe be lehetett volna rakni, ülhetek a tv előtt minden este és sosem lesz vége
Kiszabadultak a silóból, szép zöld minden odakinn, jól megverték, aki átverte őket - ennyi![]()

Akko', ha jól sejtem, nem nézted még a sorozatottamagaba írta: ↑2023.07.05., szer. 14:56Utána olvastam, ki mit ír a Silo-ról

Majd később rájössz bizony illik Feguson-hoz a szerep.

A film zenéjét is említsük meg a jók közöttAlex_Aston írta: ↑2023.07.01., szomb. 07:43Nézte valaki a Silo utolsó részét?
Én azt hiszem méltó lezárást kapott. Csak úgy pislogtam a végén, annyira meglepődtem.

A szülő felelőssége, hogy előre tájékozódjon arról, amit levetít a gyerekeinek. Most megtanultad és a következőnél már óvatosabb leszel.Alex_Aston írta: ↑2023.07.02., vas. 19:26Nimona
https://m.imdb.com/title/tt19500164/
Tök jópofa kis családi film.
Lenne.
Csak éppen egy bújtatott LMTQ kampány az egész. Mindezt egy korhatár nélküli mesébe csomagolva. És ez tök gusztustalan.
A lányaim 1 hónap múlva lesznek 7 évesek. De amikor a végén a két lovag megcsókolja egymást, akkor rám nézett egyikük, és láttam a szemében, hogy nem érti a dolgot.
Szóval óvatosan ezzel a művel, ha gyerekekkel ülne le valaki elé!!!
De minimum 13-as korhatárral kéne ezt műsorra tűzni.

Itt többen azt írták, ha nem lenne ennyire elnyújtva a benti történet, nem lenne benne semmi potenciál ...Alex_Aston írta: ↑2023.07.01., szomb. 07:43Nézte valaki a Silo utolsó részét?
Én azt hiszem méltó lezárást kapott. Csak úgy pislogtam a végén, annyira meglepődtem.

Nekem még hátravan. Tegnap este azzal mentem ágyba, hogy ott laptopon megnézem, de elaludtam, mielőtt elindíthattam volnaAlex_Aston írta: ↑2023.07.01., szomb. 07:43Nézte valaki a Silo utolsó részét?