csapatösszeállítások vannak már?
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
amúgy a 39/28 = 1,4
a 34/23 = 1,47
de ez már elég meredekre kell. én utálom a hegyet (amikor már ott tekerek
) de bükkben elvagyok bőven a kis sorral. gőzöm sincs,mivel járok, de még 23ast sose váltottam be. szerintem 21-et se. de való igaz,amikor kicsit testesebb voltam, bükkszentkeresztre a 34/28 is fájt... (10 kili, avg 5-6% )
a nagy sor jó, ha 11-12speed... akkor egy lazább bükki kaptató kiadja 50-es tányérral is,amivel jobb tekerni ugyanazt az áttételt, mint a kicsikkel. nekem 10-es van, ott esélytelen olyan sort használni,ami 11-től jól léptet (17ig egyessével) és utána lép nagyobbakat, így elengedem a nagytányéros hegyizergézést.
amúgy a 39/28 = 1,4
a 34/23 = 1,47
de ez már elég meredekre kell. én utálom a hegyet (amikor már ott tekerek

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7592
Én mindig mtb sorral megyek. Tudom, szégyen.

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Amoda mindenki mtb. sorokkal jött
Nekedrevox írta: ↑2023.06.26., hétf. 22:24Nekem is 11-23 van fent. Kompakttal, Bükkben elég.lacee írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:33Pont valamelyik nap néztem az itteni irásaim között,hogy 2021-ben voltunk,azóta sincs nagyobb sorom,súlyom azóta is fain……revox írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:19na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen
jó kis hifiBZK lehetne, de eléggé keletre esik bár Lacee nicns messze, esetleg TRane se). csak manapság ezt kiszámolni nehéz,az időjárás, hogy adja ki... nálunk is reggel dől el,merre dőlünk,annyira szeszélyes![]()

Amoda mindenki mtb. sorokkal jött

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5031
Én még néhány évtizedet aludnék!
Mi lesz négy nap múlva, kolbászfesztivál?

Mi lesz négy nap múlva, kolbászfesztivál?
Még 4-et kell aludni.
Mottó : More days than sausages.
(By Sipi ... nem Snipi ... Sipi)
Mottó : More days than sausages.

Nekem is 11-23 van fent. Kompakttal, Bükkben elég.lacee írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:33Pont valamelyik nap néztem az itteni irásaim között,hogy 2021-ben voltunk,azóta sincs nagyobb sorom,súlyom azóta is fain……revox írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:19na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen
jó kis hifiBZK lehetne, de eléggé keletre esik bár Lacee nicns messze, esetleg TRane se). csak manapság ezt kiszámolni nehéz,az időjárás, hogy adja ki... nálunk is reggel dől el,merre dőlünk,annyira szeszélyes![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
Egyébként jól bírja a hajtás,nagyon!
Sajnos mostanság az ecset kopik,most is festettem,még messze a végeasebestyen írta: ↑2023.06.26., hétf. 18:45Igen és a bicaj is nagyon megkímélt,nem kopott, nem nyúlt rajta semmi.lacee írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:33Pont valamelyik nap néztem az itteni irásaim között,hogy 2021-ben voltunk,azóta sincs nagyobb sorom,súlyom azóta is fain……revox írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:19na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen
![]()

Egyébként jól bírja a hajtás,nagyon!
- asebestyen
- V.I.P.
Igen és a bicaj is nagyon megkímélt,nem kopott, nem nyúlt rajta semmi.lacee írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:33Pont valamelyik nap néztem az itteni irásaim között,hogy 2021-ben voltunk,azóta sincs nagyobb sorom,súlyom azóta is fain……revox írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:19na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
Pont valamelyik nap néztem az itteni irásaim között,hogy 2021-ben voltunk,azóta sincs nagyobb sorom,súlyom azóta is fain……revox írta: ↑2023.06.26., hétf. 17:19na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen
jó kis hifiBZK lehetne, de eléggé keletre esik bár Lacee nicns messze, esetleg TRane se). csak manapság ezt kiszámolni nehéz,az időjárás, hogy adja ki... nálunk is reggel dől el,merre dőlünk,annyira szeszélyes

na,megnéztem ezt a kört... 21ben voltunk ilyenen. 92 kili és 1400 szint. Szalon ilyet ebédel rendszeresen 
jó kis hifiBZK lehetne, de eléggé keletre esik bár Lacee nicns messze, esetleg TRane se). csak manapság ezt kiszámolni nehéz,az időjárás, hogy adja ki... nálunk is reggel dől el,merre dőlünk,annyira szeszélyes

halfnote.hu
halfnote.hu
ha nincs Bükk... de kb itt is ennyi jutott, egy kis körözgetés, lőtávolságban, ha leszakadna az ég... cserébe vasárnap,amikorra egész nap napsütést ígértek, esővel nyitottuk a napot...
majd megyünk felétek
azt nemtom,mikor,de tervezek egy nagyobb kört,ami felsőtárkányi és bükkszentekreszti mászással menne. kb az,amit Te is mentél egyszer, csak lehet répáshutáról indulnánk. le tárkány,majd vissza és lillafüred, bükklászló és kereszt és vissza répára. répán jól lehet parkolni,pakolni,stb... meg ott van egy kis emelkedő, mielőtt legurulunk tárkányba. a csopfadt alföldi lábnak nem árt némi szokatás a szopatás előtt
itt is ez volt,csak itt éppen eső nem lett belőle... talán szombat este... de nem is merészkedtem ki, úgy becsokiztatott a meteoblue, csak a pár kilire lévő szováti út irányába a felüljárókra. kb 8 kilis kör,közben 5 ször kell felüljárót másznipärt írta: ↑2023.06.26., hétf. 11:56Az időjárás alkalmazások mostanában semmit sem érnek. Pénteken délután is azt jelezte, hogy egy csepp eső sem várható, közben alkonyi homály volt, lilás éggel és nyomott, párás levegővel. Le is szakadt az ég húsz percen belül, még jó, hogy a szememnek hittem, nem az appnak.

majd megyünk felétek

halfnote.hu
halfnote.hu
Tegnap tudtam menni egyet, már nagyjából felszáradt, de volt ahol még spontán patakocska csörgedezett keresztbe az úton.
Az időjárás alkalmazások mostanában semmit sem érnek. Pénteken délután is azt jelezte, hogy egy csepp eső sem várható, közben alkonyi homály volt, lilás éggel és nyomott, párás levegővel. Le is szakadt az ég húsz percen belül, még jó, hogy a szememnek hittem, nem az appnak.
- pärt
- Hazajáró lélek
Pénteken is, szombaton is brrrutális eső volt.
Tegnap tudtam menni egyet, már nagyjából felszáradt, de volt ahol még spontán patakocska csörgedezett keresztbe az úton.
Az időjárás alkalmazások mostanában semmit sem érnek. Pénteken délután is azt jelezte, hogy egy csepp eső sem várható, közben alkonyi homály volt, lilás éggel és nyomott, párás levegővel. Le is szakadt az ég húsz percen belül, még jó, hogy a szememnek hittem, nem az appnak.
ez adja, hogy ez lett volna a feladat, visszatenni a mezőnybe, vagy el se engedni... most olvastam, az Epronex 11 emberrel állt rajthoz... atttyaúristenvágóÚr...
de nem érdemes rágni, csak megláttam és eszembejutottál...
akkor máshogy nyert volna..
de azt is most olvastam, 11 ember állt rajthoz az Epronextől... az kisebb hadsereg. régi iskola a páros lószolás. Addig mennek kettessével, míg olyan szökés ki nem alakul, ami nekik jó. Kettő támad és még biztos megy velük 1-2 ember. Ha nem jön össze,mennek hátra pihenni és azonnal kontrából megy másik kettő... Ezt az Epronex 6 párral tudta volna csinálni, lényegében folyamatosan (és plusz egy fő, mondjuk egy fő-támadáshoz,amikor már mindenki romon van)... Ahol ekkora fölény nem tud érvényesülni, ott nagyon erős az ellenfél....
na, közben találtam Neked valamit... ezt Ati nyilatkozzta: "...Nagyon nehéz volt az egész napot szökésben tölteni, de még mindig jobb volt így, mint a mezőnyben folyamatosan átvenni a tempóváltásokat...."Rotox írta: ↑2023.06.26., hétf. 07:43Szvsz. ilyen erőkülönbséggel egyrészt még felváltva is csak magukat csinálták volna ki (itt azér' nem Roglic és Vingegaard rángatta volna Pogacart, mint tavaly a Tour-on...revox írta: ↑2023.06.25., vas. 23:18...
igen... elmondják, hogy nem tudták elfárasztani elől a statikus menésel. ezt észre kellett volna venni, visszavinni a mezőnybe és sűrű lószokkal megrángatni. azért az beszédes, amikor 3 epronexes is kihullott mellőle. nem azt mutatja,hogy nincs erő és fárad. ...), másrészt Attila okos fiú, kb. max. a második lósznál már tudta volna, hogy neki nem kell mindenre ugrania.
ez adja, hogy ez lett volna a feladat, visszatenni a mezőnybe, vagy el se engedni... most olvastam, az Epronex 11 emberrel állt rajthoz... atttyaúristenvágóÚr...
de nem érdemes rágni, csak megláttam és eszembejutottál...

de azt is most olvastam, 11 ember állt rajthoz az Epronextől... az kisebb hadsereg. régi iskola a páros lószolás. Addig mennek kettessével, míg olyan szökés ki nem alakul, ami nekik jó. Kettő támad és még biztos megy velük 1-2 ember. Ha nem jön össze,mennek hátra pihenni és azonnal kontrából megy másik kettő... Ezt az Epronex 6 párral tudta volna csinálni, lényegében folyamatosan (és plusz egy fő, mondjuk egy fő-támadáshoz,amikor már mindenki romon van)... Ahol ekkora fölény nem tud érvényesülni, ott nagyon erős az ellenfél....
halfnote.hu
halfnote.hu
így nem egyhamar lesz parádi kajálás
szombaton volt felétek eső (szerintem nem)? egész héten riogatott,így nem mentünk arra. de most is riogat szombatra... kezd a tkm kilenni az időjátrással... de a meteoblue-val is...
így nem egyhamar lesz parádi kajálás

halfnote.hu
halfnote.hu
a zene ott kezdődik, ahol a szó hatalma véget ér... itt már zene is befejezte... csak csend honol
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
de ezzel a kerékpársportban is lehet játszani. pl ez az OB elég egyértelmű,kiknek ad esélyt
Győzike miben indult? U(IQ)60asebestyen írta: ↑2023.06.26., hétf. 09:35Lehet ezt még fokozni. Volt már ebben az országban sok jó verseny. Győzikének saját kategóriája testépítő versenyen felöltözve egyedül és tudott nyerni. Aztán vannak, akik versenyt rendeznek maguknak, az a lényeg, hogy olyan szabályok kellenek, hogy ők nyerjenek vagy ha még ez is túl rizikós, akkor meghívásos verseny kell legyen. És ha még mindig nem elég, ki kell zárni utólag , aki jobb volt. Ez mind megtörtént. :)
Szerintem összedugjuk a fejünket itt, foci, de akát Forma1-es csapatot is ki tudunk állítani.![]()
de ezzel a kerékpársportban is lehet játszani. pl ez az OB elég egyértelmű,kiknek ad esélyt
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
A stratégia részleteit a Mátra-körünk után az étteremben dolgozhatnánk ki. 

Szerintem összedugjuk a fejünket itt, foci, de akát Forma1-es csapatot is ki tudunk állítani.
- asebestyen
- V.I.P.
Lehet ezt még fokozni. Volt már ebben az országban sok jó verseny. Győzikének saját kategóriája testépítő versenyen felöltözve egyedül és tudott nyerni. Aztán vannak, akik versenyt rendeznek maguknak, az a lényeg, hogy olyan szabályok kellenek, hogy ők nyerjenek vagy ha még ez is túl rizikós, akkor meghívásos verseny kell legyen. És ha még mindig nem elég, ki kell zárni utólag , aki jobb volt. Ez mind megtörtént. :)
Szerintem összedugjuk a fejünket itt, foci, de akát Forma1-es csapatot is ki tudunk állítani.

amúgy nem engednének u23-ba, csak küln engedéllyel. ha megborotválkozok, kb U15... monnyuk a power is... de 39/11-em már van hozzá legalább,nem kell venni
látom ez az absz második hely, mint az élet igazságtalansága igen beragadtasebestyen írta: ↑2023.06.26., hétf. 08:15Szerencséjük, hogy még nem jegyeztettük be a HiFibzk masters cycling team-et. Igaz tekerni nem tudunk, de mind rohadtul értünk hozzá.![]()
Mennyi időt hagyjunk még nekik, hogy kiélvezhessék a versenyzést folyamatos kudarcélmények nélkül? Aztán jövünk, az öregek
és megcsináljuk az egész magyar kerékpársportot.Revit valahogy elsütjük u23-ba, ott is legyen emberünk, meg figyelünk majd, hogy a másodikak is mi legyünk, hogy a magyar bajnok mindenképp hifibz legyen.
![]()

amúgy nem engednének u23-ba, csak küln engedéllyel. ha megborotválkozok, kb U15... monnyuk a power is... de 39/11-em már van hozzá legalább,nem kell venni

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
A HFBZK kerékpárszakértői csapata üde oázis a magyar fociszakértők sivatagában. 

- asebestyen
- V.I.P.
Szerencséjük, hogy még nem jegyeztettük be a HiFibzk masters cycling team-et. Igaz tekerni nem tudunk, de mind rohadtul értünk hozzá.
Mennyi időt hagyjunk még nekik, hogy kiélvezhessék a versenyzést folyamatos kudarcélmények nélkül? Aztán jövünk, az öregek
és megcsináljuk az egész magyar kerékpársportot.
Revit valahogy elsütjük u23-ba, ott is legyen emberünk, meg figyelünk majd, hogy a másodikak is mi legyünk, hogy a magyar bajnok mindenképp hifibz legyen. 

és megcsináljuk az egész magyar kerékpársportot.

és ha nem ugrik a harmadikra, azt elgurítják. aki egyedül van, mindenre mennie kell.
de kb mindegy. sokan és sok rossz döntésthoztak, de a poer is hiányzott. de ez nem 2023ból fakad. 4-5 éve a hazai versenyátlag is felment 44-45re. Most Atié volt 43... nincs csapat, nincs verseny
de kb mindegy. sokan és sok rossz döntésthoztak, de a poer is hiányzott. de ez nem 2023ból fakad. 4-5 éve a hazai versenyátlag is felment 44-45re. Most Atié volt 43... nincs csapat, nincs verseny
halfnote.hu
halfnote.hu