AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:50
revox írta: ↑2023.06.25., vas. 20:39
AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19
Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
Nálunk Borissza Johanna elit 2. lett, Tamara u23 4.
A fiúknak (u23)nem sikerült.
csendben mondom, Ádi igen sportszerűen, nem blokolta a haladásban, amíg tudott, ment vele és az a párszáz méter is jól jöt Atinak, hogy annyit is lazíthat és "friss" erővel állhat vissza előre. az epronex érdekeit képviselve, nekik régen blokolni kellett volna Atit és visszahozni a mezőnybe, de nem tették meg. nem hinném, hogy ezt wlhitték, hogy nekik sikerülni fog végigmenni, de Ádi, ha más nem is, már fixen tudta, de kihajtotta a lelkét és nem hátráltata. Bár elnézve az egészet, ha elkezdi lassítani Valtert, lekerüli és megy magának. De azt látni kell, saját csapata ellen dolgozott...
Pont ezt mondtam én is.

teljesen olyan volt,mintha Ádi, Ati csapattársa lett volna és nem ellenfél. Megbeszélték,hogy kb mit menjenek,csak Ádi még azt sem tudta végig. Amikor felugrott a másik kettő, gondoltam majd most blokkolnak,de nem. Ha akartak is, Ati annyival erősebb volt,hogy előre állt és meghúzta.
erő, meg tudás. majd nézd meg hogy ül a bicón. járnak szélcsatornába és ott belövik a testhelyzetüket, hogy lesz a legjobb. akármilyen kitekert módon kell fogni a kormányt, ha úgy a legjobb, úgy kell gyakrolniuk meni a bicajjal. majd bárki próbálja ki,milyen úgy fogni a kormányt,ahogy Ati is fogja. mióta tilos könyökölni, új aero fogást kellett keresni. én próbáltam ... inkább megfogom lent. nem tudom a karomat úgy tartani hoszútávon (felső, fékkarfogásban, derékszögben álló karokkal). A technika is nagyon kihegyezett, de azt minap meséltem foszlányokban. nem vagyok egy nagy tubeless-rajongó, de a jumbos kerék elég brutálisan meg van csinálva. a gumi tökéletes, szinte átmenet nélküli fokytatása a felninek és enyhe lapított tojásforma, de mondhatom cseppformának is a keresztmetszetet. a felni és a gumi között lényegében nulla átmenet van, semmi, mintha egybe lenne kiöntve.. a karbon merev, mint a fene, a gumi tömlőhangja olyan, mint a szingóé és nem kell fosni, hogy csak 5bar mehet bele, bőven túlnyomják. ha ránézek, elsőre azt mondanám, szingó van rajta. úgy beül. a mai "defekt" után elmerengtem, lehet egyszer ez lesz a sorsom, de ahhoz az kell, közemberek számára is legyen ilyen kerék és a súlya azt tudja, amit a szingók.
másik nem kedvencem a Sram... brutálisat reteszel és üt be, ha odakoccantod a pedált. nem állítom, higy a régi Shimano ezt nem tudta, 6700 még tudta de az ujak kompozitalkatrészei kicsit ijesztőek és puhábbak. a Sram igazi vadparaszt, de jó értelemben.
persze, tekerni is kell. de biztos fontos a jó technika is és a jumbo azt gondolom, elég jól kombinált...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu